livefreeordie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μπα. Δε πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει πρόσβαση σε αμάξι, ασχέτως αν έχει δικό του ή όχι. Να το πιστεψεις πως υπαρχουν κι ανθρωποι που δε θελουν να δανειζονται ξενα αμαξια για τοσο βαριες δουλειες. Αν εσυ ειχες ενα ψυγειακι και τρεις καρεκλες μπραβο σου. εδω μιλαμε για πολλα επιπλα και μεγαλα. κι ηλεκτρικες συσκευες.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εντάξει το τραβηξες πολύ τώρα... Να μου δώσουν δανεικό αυτοκίνητο να κουβαλησω ψυγείο; δεν νομίζω. Εγώ δεν θα το έδινα. Τι να πω, μάλλον μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα. Το 'χω κάνει 2 φορές ήδη. Δεν έδωσα το αμάξι αέρα πατέρα ομολογουμένως, αλλά πήγα εγώ και κάναμε μαζί τη μετακόμιση. Και αμάξι να υπάρχει αν μιλάμε για πραγμάτα που είναι για σπίτι πεντάρι δεν γίνεται με αυτοκίνητο..και αν είναι να σου βγεί η μέση για να τα κατεβάσεις από τον 4ο και μετά να τα ανεβάσεις στον 3ο..το ασανσέρ μετα βίας χωράει δύο φυσιολογικά άτομα..δεν γίνεται αυτό..όταν ήμουν φοιτήτρια γινόταν γτ τα πράγματα ήταν ελάχιστα.. Όταν θέλεις όλα γίνονται. Ο πατέρας μου πριν χρόνια που χτίσαμε το σπίτι (300+ τετραγωνικά) μετέφρε όλα τα πράγματα μόνος του με... Lada Niva. Βέβαια ο καθένας θα διαλέξει τι τον εξυπηρετεί καλύτερα: να του βγει η μέση (όντως δεν είναι καθόλου εύκολη μια μετακόμιση) αλλά να μη δώσει τα 300-500, ή το ανάποδο; Τίποτα απ' τα δύο δεν είναι κακό, απλά προτιμήσεις είναι.
livefreeordie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τι να πω, μάλλον μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα. Το 'χω κάνει 2 φορές ήδη. Δεν έδωσα το αμάξι αέρα πατέρα ομολογουμένως, αλλά πήγα εγώ και κάναμε μαζί τη μετακόμιση. Όταν θέλεις όλα γίνονται. Ο πατέρας μου πριν χρόνια που χτίσαμε το σπίτι (300+ τετραγωνικά) μετέφρε όλα τα πράγματα μόνος του με... Lada Niva. Βέβαια ο καθένας θα διαλέξει τι τον εξυπηρετεί καλύτερα: να του βγει η μέση (όντως δεν είναι καθόλου εύκολη μια μετακόμιση) αλλά να μη δώσει τα 300-500, ή το ανάποδο; Τίποτα απ' τα δύο δεν είναι κακό, απλά προτιμήσεις είναι. αμα ειχα εδω τους γονεις μου μπορει κατι να γινοταν. τωρα με τιποτα. ασε που δε πιστευω πως χωρανε και καποια πραγματα,ειδικα ο ενας καναπες που ειναι τεραστιος ουτε πανω σε αμαξι δε μπαινει.
lovesucks Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Και γω τον καναπέ μου σκεφτόμουν!!βρε haldol ομως δεν μου είπες...πως θα τα ανέβαζα στον 4ο όταν το ασανσέρ δεν χωράει ούτε καρέκλα;;
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Φίλε haldol αν πιαστεί η μέση και Πονάω θα χάσω ένα μήνα από δουλειά, άρα πάλι δεν συμφέρει.... Χίλιες φορές να δώσω 250-300-500.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 βρε haldol ομως δεν μου είπες...πως θα τα ανέβαζα στον 4ο όταν το ασανσέρ δεν χωράει ούτε καρέκλα;; Κοίτα με μικρό ασανσέρ δυσκολεύουν τα πράγματα. Στη δικιά μου περίπτωση, ότι δε χωρούσε στο ασανσέρ ανέβαινε ποδαράτο. Στο (υπέρδιπλο και βαρύ) στρώμα εντάξει, μας βγήκε ο τάκος, αγκομαχούσαμε για κάνα τέταρτο απ' την ώρα που καταφέραμε και το βάλαμε σπίτι, αλλά οι μπύρες αμέσως μετά μας αποζημίωσαν.
lovesucks Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοίτα με μικρό ασανσέρ δυσκολεύουν τα πράγματα. Στη δικιά μου περίπτωση, ότι δε χωρούσε στο ασανσέρ ανέβαινε ποδαράτο. Στο (υπέρδιπλο και βαρύ) στρώμα εντάξει, μας βγήκε ο τάκος, αγκομαχούσαμε για κάνα τέταρτο απ' την ώρα που καταφέραμε και το βάλαμε σπίτι, αλλά οι μπύρες αμέσως μετά μας αποζημίωσαν. Είχες κ βοήθεια εσύ..εγώ δεν είχα!είναι δύσκολο όμως..το καταλαβαίνεις,ε;;και δεν είμαστε όλοι πιτσιρίκια να χουμε αντοχές.
livefreeordie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Είχες κ βοήθεια εσύ..εγώ δεν είχα!είναι δύσκολο όμως..το καταλαβαίνεις,ε;;και δεν είμαστε όλοι πιτσιρίκια να χουμε αντοχές. Και δεν ειναι μονο αυτο. προφανως ειχε λιγα και μικρα πραγματα.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοιτάχτε παιδιά, εγώ μια ιδέα έριξα, διότι πολλές περιπτώσεις δεν απαιτούν μεταφορική. Σαφώς και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Κάποιες φορές μπορείς πανεύκολα να γλυτώσεις ένα σεβαστό ποσό (και είναι χαζομάρα να μην το κάνεις για λίγη κούραση) ενώ σε κάποιες άλλες οι μπελάδες που θα βρεις δεν το αξίζουν. Σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, σε δυσπρόσιτο όροφο, με έπιπλα που δε λύνονται, χωρίς ευρύχωρο ασανσέρ και αν έχεις και κάποια ηλικία, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα, αυτό είναι αυτονόητο.
livefreeordie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοιτάχτε παιδιά, εγώ μια ιδέα έριξα, διότι πολλές περιπτώσεις δεν απαιτούν μεταφορική. Σαφώς και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Κάποιες φορές μπορείς πανεύκολα να γλυτώσεις ένα σεβαστό ποσό (και είναι χαζομάρα να μην το κάνεις για λίγη κούραση) ενώ σε κάποιες άλλες οι μπελάδες που θα βρεις δεν το αξίζουν. Σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, σε δυσπρόσιτο όροφο, με έπιπλα που δε λύνονται, χωρίς ευρύχωρο ασανσέρ και αν έχεις και κάποια ηλικία, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα, αυτό είναι αυτονόητο. Δεν εριξες απλως μια ιδεα,το ειπες λες κι ειναι αυτονοητο οτι γινεται στην ιδια πολη να μη παρεις μεταφορικη επειδη ετυχε και το εκανες εσυ γιατι προφανως ηταν εφικτο με τα πραγματα που ειχες. Λες εμεις να μη το σκεφτηκαμε? Προφανως και δε γινεται για να μη το κανουμε.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Και δεν ειναι μονο αυτο. προφανως ειχε λιγα και μικρα πραγματα. Όχι. Ενδεικτικά, το κρεβάτι είναι υπέρδιπλο με θεόβαρο στρώμα, το γραφείο 1.80, ο καναπές γωνιακός, κλπ. Είχα μπόλικα πράγματα, μεγάλα τα περισσότερα, και αρκετά βαριά. Αλλά είχα επίσης πανεύκολο πάρκιν σε όλα τα σπίτια, πολύ μεγάλο ασανσέρ, ηλικία που μου το επιτρέπει (26), βοήθεια, και πείσμα.
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοιτάχτε παιδιά, εγώ μια ιδέα έριξα, διότι πολλές περιπτώσεις δεν απαιτούν μεταφορική. Σαφώς και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Κάποιες φορές μπορείς πανεύκολα να γλυτώσεις ένα σεβαστό ποσό (και είναι χαζομάρα να μην το κάνεις για λίγη κούραση) ενώ σε κάποιες άλλες οι μπελάδες που θα βρεις δεν το αξίζουν. Σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, σε δυσπρόσιτο όροφο, με έπιπλα που δε λύνονται, χωρίς ευρύχωρο ασανσέρ και αν έχεις και κάποια ηλικία, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη ιδέα, αυτό είναι αυτονόητο. Μια ιδέα έριξες και εσυ φιλε μου και έμπλεξες
livefreeordie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Όχι. Ενδεικτικά, το κρεβάτι είναι υπέρδιπλο με θεόβαρο στρώμα, το γραφείο 1.80, ο καναπές γωνιακός, κλπ. Είχα μπόλικα πράγματα, μεγάλα τα περισσότερα, και αρκετά βαριά. Αλλά είχα επίσης πανεύκολο πάρκιν σε όλα τα σπίτια, πολύ μεγάλο ασανσέρ, ηλικία που μου το επιτρέπει (26), βοήθεια, και πείσμα. Κι εγω 25 ειμαι,αλλα δε προκειται ουτε να δανειστω ξενα αμαξια και να παρω την ευθυνη να γινει καμια ζημια,ουτε γινεται να μεταφερω το ψυγειο τους καναπεδες κι αλλα πολλα πραγματα που εχω με αμαξι. Eπισης ειμαι και κοπελα. Συνεχιζεις να επιμενεις βεβαια σαν να λες πως απλα εμεις ειμαστε τεμπελιδες κι εσυ εισαι καλυτερος. whatever.
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 "Επισης ειμαι και κοπελα.... αλλα αμα χρειαστει βριζω και σαν νταλικέρης" :cry:
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Στα 42 να σε δω haldol να δούμε θα κάνεις μετακόμιση μόνος;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα