tarantules Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Έκανα πριν από λίγο μια παραγγελία στο eshop με παραλαβή από το κατάστημα και μου ήρθε αυτοματοποιημένο μήνυμα οτι στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Εγώ ήξερα οτι εαν παραλάβεις από το κατάστημα δεν έχεις χρέωση μεταφορικών.Άλλαξε αυτό; Εαν ισχύει αυτό θα τους ρίξω μαύρο.
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Έτσι έγραφαν πάντα. Τουλάχιστον στις 2 τελευταίες παραγγελίες μου που κοίταξα (Απρίλιο & Οκτώβριο) έτσι έγραφε το e-mail.
corsair04 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μακάρι να είναι έτσι από το site της eshop.gr Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από όλα τα eshop points χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας'. Εφόσον δηλώσετε κινητό τηλέφωνο κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε επίσης sms που θα σας ενημερώνει πως η παραγγελία σας βρίσκεται στο eshop point από όπου έχετε επιλέξει να την παραλάβετε.
tarantules Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τελικά τους έστειλα email και το επιβεβαίωσαν οτι δεν χρεώνουν... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα