thelos257 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας παιδια αφου δεν εχω proxy και δεν εχω δηλωσει κατι πουθενα γιατι μου το πεταει αυτο το μηνυμα ; Υπαρχει καποιο προγραμμα που να διορθωσει αυτο το προβλημα ; Ειχα τα ακολουθα εγκαταστημενα Hidemyip purevpn αλλα τα εσβησα λογο αυτου.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Που εμφανίζονται αυτα τα μηνύματα, στον browser σου? και αν ναι, εχει δοκιμάσει και κάποιον άλλο
thelos257 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Που εμφανίζονται αυτα τα μηνύματα, στον browser σου? και αν ναι, εχει δοκιμάσει και κάποιον άλλο Ναι στο φυλλομετρητη Mozilla. Επισης μ το εμφανιζει και αυτο και απορο γιατι: απο την στιγμη δεν θυμαμαι να πατησα κατι. Το prιvoxy κανε απεγκατασταση. το εκανα τιποτα.
thelos257 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ξετικαρε τον αυτοματο εντοπισμο ρυθμισεων Το ξετικαρα αλλα παρατηρω οτι εχω αργοοοοοοοο ιντερνετ και κατεβαζω με 300kb/s ενω εχω 1.6mb/s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα