Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 650€

Χρήση υπολογιστή :Ταινιες, Browsing, ισως ελαφρυ gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. -υπάρχει 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμω ενα καταστημα (e-shop)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το μαγαζι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Μια αρχικη συνθεση που εκανα χθες το βραδυ.. 

Om3xNWN.png

Αργοτερα θα μπει και RX470.. Προτείνετε καμια αλλαγη στην παραπανω συνθεση? Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα. Εμένα μου αρέσει η σύνθεσή σου. Θα άλλαζα μόνο τροφοδοτικό, ίσως και μητρική γιατί θα έχεις και μπλέ λόγω fans κουτιού και κόκκινο να μην γίνει αχταρμάς εκτός άν σου αρέσει ο συνδιασμός.

Σίγουρα τροφοδοτικό λοιπόν απο εμένα.

Δημοσ.

Καλημέρα. Εμένα μου αρέσει η σύνθεσή σου. Θα άλλαζα μόνο τροφοδοτικό, ίσως και μητρική γιατί θα έχεις και μπλέ λόγω fans κουτιού και κόκκινο να μην γίνει αχταρμάς εκτός άν σου αρέσει ο συνδιασμός.

Σίγουρα τροφοδοτικό λοιπόν απο εμένα.

Δεν σκεφτηκα καθολου τα aesthetics.Οποτε θα κανω καποιες αλλαγες! Καμια προταση για τροφοδοτικο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοίτα στα ίδια λεφτά έχεις επιλογή με δύο χρόνια παραπάνω εγγύηση http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

Παραπάνω watt δεν χρειάζεσαι και θα δείς οτι το προτείνουν πολλοί συμφορουμίτες.

Και μητρική αλλάζεις οπωσδήποτε, είδα τέσσερα slots αλλα παίρνει ddr3 στα έξτρα δύο που θα σου περισσέψουν οπότε άν θες να αναβαθμίσεις αργότερα δεν θα σε συμφέρει.

Δημοσ.

Κοίτα στα ίδια λεφτά έχεις επιλογή με δύο χρόνια παραπάνω εγγύηση http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

Παραπάνω watt δεν χρειάζεσαι και θα δείς οτι το προτείνουν πολλοί συμφορουμίτες.

Και μητρική αλλάζεις οπωσδήποτε, είδα τέσσερα slots αλλα παίρνει ddr3 στα έξτρα δύο που θα σου περισσέψουν οπότε άν θες να αναβαθμίσεις αργότερα δεν θα σε συμφέρει.

Τα watt θα ειναι αρκετα αν μπει η RX470 πανω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nαι γιατί όχι; Καλά είσαι. Τέλος θα σου έλεγα να σκεφτείς το ενδεχόμενο να βάλεις απο τώρα 2x8ram ή έναν 240gb-250gb ssd αφήνοντας την ψύκτρα γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος εξάλλου αυτό το κουτί είναι γεμάτο ανεμιστήρες. Εσύ ξέρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...