bedazzled Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, Ξέρει κανείς ποιό ανταλλακτήριο δίνει την καλύτερη ισοτιμία στην Αθήνα; Εναλλακτικά, μήπως μπορώ να τα δώσω σε τράπεζα και να βάλουν το ισόποσο σε ευρώ στον λογαριασμό μου;
4saken Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αν θες να πας Ελβετια νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να αλλαξεις Ελβετια η να μην αλλαξεις καθολου, τελευταια φορα που ειχα παει νομιζω πληρωναμε τα παντα σε ευρω, μετρητα η με καρτα.
bedazzled Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Όχι, γυρνάω από Ελβετία και θέλω να μετατρέψω σε ευρώ μόλις γυρίσω. Σε μερικά μέρη που πληρώνεις με ευρώ σε κλέβουν στην ισοτιμία, οπότε δεν το δοκίμασα.
giwrgos555 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε πήγαινε στην Τράπεζα της Ελλάδας να ξεμπερδεύεις ο πίνακας ισοτιμιών καταρτίζεται κάθε μέρα μέσω τηλεδιάσκεψης με την ΕΚΤ και μπορέίς να δείς πόσο είναι η ισοτιμία καθημερινά με κάθε νόμισμα. http://www.ecb.europa.eu/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html
bedazzled Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ζυρίχη ήμουν πάπια... τώρα είμαι αεροδρόμιο, λολ. Γιώργο σε ευχαριστώ για τον πίνακα, γνωρίζω τις επίσημες ισοτιμίες, απλά όλοι χρεώνουν (λίγο έως πολύ) παραπάνω από την επίσημη και γι'αυτό ρωτάω που συμφέρει καλύτερα να κάνω την τράμπα από φράγκα σε ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ζυρίχη ήμουν πάπια... τώρα είμαι αεροδρόμιο, λολ. Γιώργο σε ευχαριστώ για τον πίνακα, γνωρίζω τις επίσημες ισοτιμίες, απλά όλοι χρεώνουν (λίγο έως πολύ) παραπάνω από την επίσημη και γι'αυτό ρωτάω που συμφέρει καλύτερα να κάνω την τράμπα από φράγκα σε ευρώ. ΤτΕ αν μπορείς ή ανταλλακτήρια στην Ομόνοια.
j0hnn1e Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εφόσον έχεις φράγκα (ελβετικά), ζήτα revolut, κάντα άμεσα κατάθεση μεσω web-banking και ανάληψη με revolut απο Αθήνα. Καλύτερα δεν θα βρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εφόσον έχεις φράγκα (ελβετικά), ζήτα revolut, κάντα άμεσα κατάθεση μεσω web-banking και ανάληψη με revolut απο Αθήνα. Καλύτερα δεν θα βρεις. Πως θα τα κάνει κατάθεση;
bedazzled Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Revolut έχω, αλλά δεν ξέρω που και πως γίνεται κατάθεση. Με έμβασμα την φορτώνω. Άσε που έχω και κέρματα. Όταν λέμε ΕΚΤ, που ακριβώς έχει παράρτημα στην Αθήνα; Επίσης, μήπως γίνεται να τα δώσω στην Πειραιώς και να βάλουν ευρώ στον λογαριασμό μου;
j0hnn1e Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πως θα τα κάνει κατάθεση; Revolut έχω, αλλά δεν ξέρω που και πως γίνεται κατάθεση. Με έμβασμα την φορτώνω. Άσε που έχω και κέρματα. Όταν λέμε ΕΚΤ, που ακριβώς έχει παράρτημα στην Αθήνα; Επίσης, μήπως γίνεται να τα δώσω στην Πειραιώς και να βάλουν ευρώ στον λογαριασμό μου; Λογαριασμό στην Ελβετία έχεις; Αν ναι, απλά πατάς top up στην revolut, top up via card και μπορείς να βάλεις όσα λεφτά έχεις στην (ελβετική) κάρτα - λογαριασμό, άμεσα στην revolut. Εφόσον δεν έχεις CC δεν έχεις περιορισμούς
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Revolut έχω, αλλά δεν ξέρω που και πως γίνεται κατάθεση. Με έμβασμα την φορτώνω. Άσε που έχω και κέρματα. Όταν λέμε ΕΚΤ, που ακριβώς έχει παράρτημα στην Αθήνα; Επίσης, μήπως γίνεται να τα δώσω στην Πειραιώς και να βάλουν ευρώ στον λογαριασμό μου; Σορρυ διόρθωσα και το ποστ.ΤτΕ (τράπεζα της Ελλάδος) http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/Organization/buildings/central.aspx Οχι, δεν γίνεται.
bedazzled Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Όχι φίλε μου, δεν έχω ελβετικό λογαριασμό, για λίγες μέρες πήγα εκεί...
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε πήγαινε στην Τράπεζα της Ελλάδας να ξεμπερδεύεις ο πίνακας ισοτιμιών καταρτίζεται κάθε μέρα μέσω τηλεδιάσκεψης με την ΕΚΤ και μπορέίς να δείς πόσο είναι η ισοτιμία καθημερινά με κάθε νόμισμα. http://www.ecb.europa.eu/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html Σίγουρα αγοράζει η τράπεζα της Ελλάδος; Γιατί για λίρες πχ μόνο πουλάει, δεν αγοράζει.
j0hnn1e Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για πόσα φράγκα μιλάμε; Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2016 από j0hnn1e
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα