Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς ποιό ανταλλακτήριο δίνει την καλύτερη ισοτιμία στην Αθήνα;

Εναλλακτικά, μήπως μπορώ να τα δώσω σε τράπεζα και να βάλουν το ισόποσο σε ευρώ στον λογαριασμό μου;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν θες να πας Ελβετια νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να αλλαξεις Ελβετια η να μην αλλαξεις καθολου, τελευταια φορα που ειχα παει νομιζω πληρωναμε τα παντα σε ευρω, μετρητα η με καρτα.

Δημοσ.

Όχι, γυρνάω από Ελβετία και θέλω να μετατρέψω σε ευρώ μόλις γυρίσω.

Σε μερικά μέρη που πληρώνεις με ευρώ σε κλέβουν στην ισοτιμία, οπότε δεν το δοκίμασα.

Δημοσ.

Ρε φίλε πήγαινε στην Τράπεζα της Ελλάδας να ξεμπερδεύεις ο πίνακας ισοτιμιών καταρτίζεται κάθε μέρα μέσω τηλεδιάσκεψης με την ΕΚΤ και μπορέίς να δείς πόσο είναι η ισοτιμία καθημερινά με κάθε νόμισμα.

http://www.ecb.europa.eu/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html

Δημοσ.

Ζυρίχη ήμουν πάπια... τώρα είμαι αεροδρόμιο, λολ.

Γιώργο σε ευχαριστώ για τον πίνακα, γνωρίζω τις επίσημες ισοτιμίες, απλά όλοι χρεώνουν (λίγο έως πολύ) παραπάνω από την επίσημη και γι'αυτό ρωτάω που συμφέρει καλύτερα να κάνω την τράμπα από φράγκα σε ευρώ. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ζυρίχη ήμουν πάπια... τώρα είμαι αεροδρόμιο, λολ.

Γιώργο σε ευχαριστώ για τον πίνακα, γνωρίζω τις επίσημες ισοτιμίες, απλά όλοι χρεώνουν (λίγο έως πολύ) παραπάνω από την επίσημη και γι'αυτό ρωτάω που συμφέρει καλύτερα να κάνω την τράμπα από φράγκα σε ευρώ. :)

ΤτΕ αν μπορείς ή ανταλλακτήρια στην Ομόνοια.
Δημοσ.

Εφόσον έχεις φράγκα (ελβετικά), ζήτα revolut, κάντα άμεσα κατάθεση μεσω web-banking και ανάληψη με revolut απο Αθήνα. 

Καλύτερα δεν θα βρεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εφόσον έχεις φράγκα (ελβετικά), ζήτα revolut, κάντα άμεσα κατάθεση μεσω web-banking και ανάληψη με revolut απο Αθήνα.

Καλύτερα δεν θα βρεις.

Πως θα τα κάνει κατάθεση;

Δημοσ.

Revolut έχω, αλλά δεν ξέρω που και πως γίνεται κατάθεση. Με έμβασμα την φορτώνω. Άσε που έχω και κέρματα.

Όταν λέμε ΕΚΤ, που ακριβώς έχει παράρτημα στην Αθήνα;

Επίσης, μήπως γίνεται να τα δώσω στην Πειραιώς και να βάλουν ευρώ στον λογαριασμό μου;

Δημοσ.

Πως θα τα κάνει κατάθεση;

Revolut έχω, αλλά δεν ξέρω που και πως γίνεται κατάθεση. Με έμβασμα την φορτώνω. Άσε που έχω και κέρματα.

Επίσης, μήπως γίνεται να τα δώσω στην Πειραιώς και να βάλουν ευρώ στον λογαριασμό μου;

Λογαριασμό στην Ελβετία έχεις; Αν ναι, απλά πατάς top up στην revolut, top up via card και μπορείς να βάλεις όσα λεφτά έχεις στην (ελβετική) κάρτα - λογαριασμό, άμεσα στην revolut. 

Εφόσον δεν έχεις CC δεν έχεις περιορισμούς

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σορρυ διόρθωσα και το ποστ.

ΤτΕ (τράπεζα της Ελλάδος)

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/Organization/buildings/central.aspx

Οχι, δεν γίνεται.

Δημοσ.

Ρε φίλε πήγαινε στην Τράπεζα της Ελλάδας να ξεμπερδεύεις ο πίνακας ισοτιμιών καταρτίζεται κάθε μέρα μέσω τηλεδιάσκεψης με την ΕΚΤ και μπορέίς να δείς πόσο είναι η ισοτιμία καθημερινά με κάθε νόμισμα.

http://www.ecb.europa.eu/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html

Σίγουρα αγοράζει η τράπεζα της Ελλάδος; Γιατί για λίρες πχ μόνο πουλάει, δεν αγοράζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...