Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά θέλω να σας ρωτήσω επειδή είδα στο γυμναστήριο πολλές επιλογές γυμναστικής,πρεπει να επιλέξεις ορισμένες ή μπορείς να πας οπότε θες και να κάνει όποια θες;

Δημοσ.

Εξαρτάται απ'το πρόγραμμά σου. Ορισμένα γυμναστήρια χρεώνουν εξτρά τα ομαδικά προγράμμα (για παράδειγμα) από τα όργανα, οπότε μπορεί να μην μπορείς να συμμετάσχεις σε αυτά με τη συνδρομή που έχεις. Μίλα με τη γραμματεία του γυμναστηρίου σου, δε μπορούμε να σου πούμε εμείς τι μπορείς να κάνεις και τι όχι.

Σχετικά με τι θα ήταν καλό να κάνεις, το καλύτερο είναι να πιάσεις έναν γυμναστή και να τους πεις τι θέλεις να πετύχεις ώστε να σε καθοδηγήσει. 

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά επειδή βλέπω αρκετούς που πάνε αλλά δεν συμμετέχουν σε ομαδικά απλά κάνουν μόνοι τους

Δημοσ.

δε μπαινουν γιατι ντρεπονται,εχει πολλες γυναικες,εχει στανταρ ωραριο,τα θεωρουν περιττα αλλα η αληθεια ιεναι οτι ενα session κοιλιακων πχ δε συγκρινεται με το να χτυπιεσαι μονος σου.η να κανεις δυο τρεις μονο κ να βαρεθεις.φερνουν αποτελεσμα σιγουρα.

Δημοσ.

Επειδή δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά θέλω να σας ρωτήσω επειδή είδα στο γυμναστήριο πολλές επιλογές γυμναστικής,πρεπει να επιλέξεις ορισμένες ή μπορείς να πας οπότε θες και να κάνει όποια θες;

Την καλύτερη απάντηση μπορεί να στην δώσει ένας επαγγελματίας που θα κάτσεις και θα του εξηγήσεις τι ακριβώς σε ενδιαφέρει να πετύχεις. Θα σε δει σε τι κατάσταση βρίσκεσαι , θα σε ρωτήσει δυο πράγματα για να καταλάβει τι σου αρέσει γενικότερα να κάνεις και θα σου πει ποια είναι η καλύτερη επιλογή.

Βασική προϋπόθεση να είναι καλός επαγγελματίας , γνωστός για την δουλειά του και όχι τυχαίος που στην καλύτερη θα βαριέται να ασχοληθεί, γιατι αν πέσεις σε κακό επαγγελματία που θα σε δει σαν πορτοφόλι τότε μόνο σωστή συμβουλή δεν θα σου δώσει 

εγώ πέρασα απο αρκετά γυμναστήρια τα τελευταία χρόνια και μπορώ να δηλώσω υπεύθυνα πως κάποιοι επαγγελματίες είναι ακόμα και επικίνδυνοι. 

• Like 2
Δημοσ.

δε μπαινουν γιατι ντρεπονται,εχει πολλες γυναικες,εχει στανταρ ωραριο,τα θεωρουν περιττα αλλα η αληθεια ιεναι οτι ενα session κοιλιακων πχ δε συγκρινεται με το να χτυπιεσαι μονος σου.η να κανεις δυο τρεις μονο κ να βαρεθεις.φερνουν αποτελεσμα σιγουρα.

ζουμπα εκανα εγω πρωτη φορα στην ζωη μου φετος, αλλα σε χορο, οχι σε gym, και ηταν ωραια,

αν και λιγο μλκια που μας εκανε το ιδιο ακριβως προγραμμα και με την ιδια ακριβως σειρα καθε φορα (=λιγο μονοτονο),

σε gym δεν εχω κανει, δεν ξερω, δεν μου κανει το ιδιο "κλικ"

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην συντριπτική πλειοψηφία των γυμναστηρίων πας σε όποια και όποτε θες. Δεν υπάρχει κανένα ζητήμα. Υπάρχουν και κάποια όμως που σου λένε ότι πρέπει να παρακολουθείς τουλάχιστον ένα μάθημα τον μήνα πχ. ώστε να μπορεί ο γυμναστής να ανεβάζει σταδιακά τον πήχη. Αλλά σπάνια γίνεται αυτό, οπότε είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...