Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 θελω να παω σε ενα ξενοδοχειο στο σαντασκι με ταξι απο εκει επισης να ψωνισω κανα ποτο και καμια σοκολατα και καμια ταβερνουλα οπως και να πληρωσω το ξενοδοχειιο εκει δεχονται ευρω η πρεπει να κανω συναλαγμα
johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν έχω πάει ούτε ξέρω,αλλά με τη λογική είμαι βέβαιος οτι θα δέχονται. 2
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν έχω πάει ούτε ξέρω,αλλά με τη λογική είμαι βέβαιος οτι θα δέχονται. ελπιζω να μη με κλεψουν
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δέχονται αλλά σε συμφέρει να τα κάνεις λεβα, 1 ευρώ 2 δικά τους. Αν πας με ευρώ θα σε κλέψουν. Το ταξί από τα σύνορα θα το πάρεις;
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δέχονται αλλά σε συμφέρει να τα κάνεις λεβα, 1 ευρώ 2 δικά τους. Αν πας με ευρώ θα σε κλέψουν. Το ταξί από τα σύνορα θα το πάρεις; ξερω ειδα την εισοτιμια, το ταξι θα το παρω απο κει που θα με αφησει το λεωφορειο απο θεσσαλονικη και βουρ στο hotel edia ποσο αραγε να μου παρει? και αν παρω κανα μπουκαλι ουισκι ποσο να το εχουν εκει η οι ταβερνουλες ποσο να κανει για να φας
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Θυμάμαι από σύνορα δώσαμε 30; κλέφτες είναι σε όλα. Ταβέρνα είναι φθηνά, 3 άτομα 50 ευρώ. Αν πας για γυναίκες πριν 8 χρόνια ήταν ακριβά, τώρα δεν πάω δεν ξέρω. Αν πας για μασάζ κάνουν καλό, το ουίσκι λογικά μισή τιμή από εδώ, δεν πίνω δεν ξέρω. Πάντως τα nike που έψαξα έχουν ίδια τιμή. Φθηνά έχουν φαγητό, καφέ, τσιγάρα. Αν θες να πάρεις είδη σούπερ μάρκετ είναι μισή τιμή όλα, πάρε άφοβα. 1
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Θυμάμαι από σύνορα δώσαμε 30; κλέφτες είναι σε όλα. Ταβέρνα είναι φθηνά, 3 άτομα 50 ευρώ. Αν πας για γυναίκες πριν 8 χρόνια ήταν ακριβά, τώρα δεν πάω δεν ξέρω. Αν πας για μασάζ κάνουν καλό, το ουίσκι λογικά μισή τιμή από εδώ, δεν πίνω δεν ξέρω. Πάντως τα nike που έψαξα έχουν ίδια τιμή. Φθηνά έχουν φαγητό, καφέ, τσιγάρα. Αν θες να πάρεις είδη σούπερ μάρκετ είναι μισή τιμή όλα, πάρε άφοβα. για γυναικα παω αλλα οχι να βρω εκει εκανα κονε με μια βουλγαρα μεσω νετ το ταξι που με λες με σκοτωνεις
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ρε συ ίσως είναι πιο φθηνά τώρα έχει τόσα χρόνια που πήγα. Πες την δικιά σου να νοικιάσει αυτοκίνητο και να έρθει να σε πάρει, πιο φθηνά είναι. 1
d_gkal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοιτα να σε ψαχνουμε μετα. Αχαχαχα. Κονε με βουλγαρα μεσω νετ? Ωραιος!!!
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Βασικά είναι επικίνδυνα πάρε κάτι μαζί για προστασία. Ελπίζω να ξέρεις τι κάνεις.
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 τι εννοειτε τι επικυνδινα τι να παρω μαζι
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πιστολι. Όσους φας και όποιος ς σε φαει κοιτα ψηλε τη μλκ και τις εξυπναδες σου αλλου
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ρε συ τι πιστόλι; έλεος.. Χάχα. Απλά μην δώσεις σημασία σε ότι σου πούνε στο δρόμο διάφοροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα