Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 με αμαξι θα ειμαστε εχει η τυπισα και απο εκει που με αφηνει το λεωφορειο μεχρι ξενοδοχειο ταξι δε νομιζω να περπατησω πολυ στο δρομο
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εντάξει πρόσεχε και αυτήν τότε. Μην πάρεις πολλά λεφτά μαζι και μην πας πουθενά πριβε, να είσαι σε δημόσιο χώρο πάντα. Εννοείται στο ξενοδοχείο δεν έχεις πρόβλημα. Μην πας σε καμία φίλη της και σε κανέναν φίλο της,τιποτα. Φαγητό, βόλτα κοντά στο ξενοδοχείο, Χοσέ και πίσω πάλι. 1
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 αυτη μενει πετριτσι θα μεινουμε μαζι στο ξενοδοχειο ενα βραδυ
d_gkal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 κοιτα ψηλε τη μλκ και τις εξυπναδες σου αλλουΟκ Ποτε πας ειπαμε? 1
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εντάξει μια χαρά. Χοσέ και δρόμο, δεν πας για γάμο. 1
opera Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 για γυναικα παω αλλα οχι να βρω εκει εκανα κονε με μια βουλγαρα μεσω νετ το ταξι που με λες με σκοτωνεις Πολύ έξυπνο,ούτε στην Ελλάδα δεν είναι ασφαλές αυτό που πας να κάνεις. Αν σου λείπει κανένα νεφρό γυρίζοντας μην έρθεις κλαίγοντας να μας περιγράψεις την "ατυχία" σου. 1
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Φίλε όχι και έτσι είπαμε... Χρόνια πήγαινα αλλά παλιά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια χαρά θα είναι όλα θα πάνε καλά εφόσον είναι στο ξενοδοχείο κοντά. 1
johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Φίλε όχι και έτσι είπαμε... Χρόνια πήγαινα αλλά παλιά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια χαρά θα είναι όλα θα πάνε καλά εφόσον είναι στο ξενοδοχείο κοντά. Αφου λέει οτι η τύπισσα εχει αυτοκίνητο..Αυτη θα οδηγάει. Όπου θελει τον πάει κ οτι θέλει μπορει να του κάνει. Πολύ επικίνδυνο το όλο εγχείρημα κατα τη γνώμη μου.
d_gkal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ψηλοι τις μλκ και τις εξυπναδες σας αλλου Εδω δεν βρίσκεις να ....ησεις???
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Είπαμε, να τον πάει στο ξενοδοχείο και μετά με τα πόδια. Τώρα αν τον πάει αλλού... Τι να πω. Αυτό μπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα πάντως. 1
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 εχω ξανακανει σεξοτουρισμο πιο μακρια βουκουρεστι εντελως μονος χωρις να ξερω καθολου τη πολη δεν ειμαι κανα στραβαδι θα χω το νου μου
sam75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εύγε εύγε.. Πας σε σωστά μέρη.. Στην ηλικία σου τα ίδια έκανα 1
gkarabid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πριν από 3 μήνες που πήγα φίλε μου για πρώτη φορά (δουλειά) τα ευρώ περνάνε άνετα και μπορείς πολλοί απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι τιμες έχουν εκεί είναι τα μισά σε ευρώ.Μαλιστα τα περισσότερα καταστήματα ,σούπερ μάρκετ έχουν και τιμές σε ευρώ. Για παπούτσια αν πας στην αγορά στην μπουτίκ nike θα δεις τις ίδιες τιμές με εδώ.Να μαϊμού πρέπει να ανέβεις ...Σοφία . Σαν πόλη δεν λέει και πολλά ήσυχα πραγματα και πρωί πρωί περπάτημα στο κέντρο πετάγονται μερικές κοπέλες για sex...,ορεξει να έχεις .Μην ρωτήσεις για λεφτά γιατί όπως είπα πήγα για δουλειά και δεν πρόλαβαν να χαρώ της ομορφιές της βουλγαριας Τώρα για τιμές γενικά σε σούπερ μάρκετ σε επώνυμα προϊόντα πχ ariel σκόνη λίγο ποιο ακριβά εκεί ενώ σε ποτά είναι λίγο (έως και πολύ) κάτω.Παραδειγα πήρα βότκα absolut με λεμόνι στα 11,5 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι γνήσια αφού την αγόρασαν από .μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Καλά να περάσεις και μεγαλη προσοχή (γενικά) Προχθες άκουσα στης ειδήσεις για ποτά μπόμπα από βουλγαριας.....πρόσεχε τα μικρά μαγαζιά με τρελες τιμες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα