Προς το περιεχόμενο

Το smartphone της Pepsi, έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών, Full HD ανάλυση, 8πύρηνο επεξεργαστή και 13MP κάμερα


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Πραγματικότητα είναι τελικά το smartphone της Pepsi, του γνωστού αναψυκτικού που προχωρά σε μια κίνηση έκπληξη, παρουσιάζοντας το μοντέλο P1S.
 
Η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, με τις προπαραγγελίες ήδη να έχουν ξεκινήσει και με την τιμή του μοντέλου να έχει οριστεί στα €97. Με τα χρήματα αυτή, το smartphone της Pepsi προσφέρει αρκετά όπως οθόνη 5.5 ιντσών με Full HD ανάλυση, και σχεδιασμό 2.5D Arc που έχουμε δει και σε άλλα smartphones προκειμένου να κάνει καλύτερο το κράτημα της συσκευής.
 
Εσωτερικά υπάρχει το MTK6592 SoC της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή στο 1.7GHz, 2GB μνήμη αλλά και 16GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με μία microSD κάρτα αν δεσμεύσουμε τη μία από τις δύο sim θύρες. Επιπλέον μπορεί να συνδεθεί χωρίς πρόβλημα σε δίκτυα 4ης γενιάς ενώ η κύρια κάμερα του στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13MP και συνοδεύεται με διπλό LED Flash. Κάτω από την κάμερα υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει δεύτερη κάμερα 5MP.
 

1468056792648603.jpg


 
Το βάρος της συσκευής δε ξεπερνά τα 160 γραμμάρια ενώ η μπαταρία χαρίζει άνετη αυτονομία μίας ημέρας εξαιτίας της χωρητικότητας των 3.000mAh. Τέλος το Pepsi P1S τρέχει την έκδοση Android 5.1 Lollipop, με την εταιρεία να μην έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις της σχετικά με πιθανή αναβάθμιση στην έκδοση 6.0 Marshmallow.

post-1-0-76861400-1468225656_thumb.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για συσκευη κατω των 100ευρω με αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος και αν και ολη η κατασκευη οπως φενεται στην εικοα δεν ειναι πλαστικη ειναι ψιλο τιμη σοκ σαν συνολικο πακετο(εχει και δωρο θηκη και screen protector οπως αρκετα αλλα κινεζικα κινητα).

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύντομαι και κινητό Mountain Dew με κωδικό που θα ανοίγει μοναδικό σκιν για το τελευταίο Call of Duty

Κινητό Amita να βγάλουν καλύτερα σε διάφορα καλοκαιρινά φρουκτώδη χρώματα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι όμως φίλε, κατάφερε η Pepsi να βγάλει smartphone πιο όμορφο από εταιρείες που ασχολούνται χρόνια τώρα με τα smartphones. Αυτά είναι!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...