KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 "The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated." -μαλλον Gandhi Αυτο θυμηθηκα κι εγω.
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αυτος που βασανιζει/κακοποιει ζωα δεν ειναι ανθρωπος, Αγαπω τους ανθρωπους, μισω τους υπανθρωπους. οχι μαν.ανθρωπος ειναι κι αυτος και αν,ο μη γένοιτο,τον έδινες και ετρωγε το προστιμο θα του κατεστρεφες την ζωη,καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενα ποσο των 30.000 ισουται με οικονομικη καταστροφη,την δικη του και των δικων του αλλα εισαι οκ με αυτο επειδη κατ εσε δεν ειναι ανθρωπος. σε μια δημοσια υπηρεσια που εργαζεται μια φιλη πηγαινε ενας κακομοιρης και πουλουσε στυλο,καποια πελατισα που περιμενε να πληρωσει τον λογαριασμο ειδοποιησε την αστυνομια,ο κακομοιρος εφαγε 10.000 ευρω προστιμο πριν λιγο καιρο στις ΗΠΑ μια οικογενεια που ειχε φουρνο αρνηθηκε να ετοιμασει γαμηλια τουρτα σε ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι επειδη η θρησκεια τους δεν επέτρεπε των γαμο ομοφύλων,τους εκαναν μηνυση για προσβολη αξιοπρεπεις ή κατι τέτοιο και το δικαστηριο εριξε πρόστιμο στους φουρναρηδες 140.000$ http://www.reuters.com/article/us-oregon-gaymarriage-idUSKBN0UC1JV20151229 τετοιες συμπεριφορές είναι βαθια αντικοινωνικές και επικινδυνες γι αυτο με τρομαζουν
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 οχι μαν.ανθρωπος ειναι κι αυτος και αν,ο μη γένοιτο,τον έδινες και ετρωγε το προστιμο θα του κατεστρεφες την ζωη,καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ενα ποσο των 30.000 ισουται με οικονομικη καταστροφη,την δικη του και των δικων του αλλα εισαι οκ με αυτο επειδη κατ εσε δεν ειναι ανθρωπος. σε μια δημοσια υπηρεσια που εργαζεται μια φιλη πηγαινε ενας κακομοιρης και πουλουσε στυλο,καποια πελατισα που περιμενε να πληρωσει τον λογαριασμο ειδοποιησε την αστυνομια,ο κακομοιρος εφαγε 10.000 ευρω προστιμο πριν λιγο καιρο στις ΗΠΑ μια οικογενεια που ειχε φουρνο αρνηθηκε να ετοιμασει γαμηλια τουρτα σε ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι επειδη η θρησκεια τους δεν επέτρεπε των γαμο ομοφύλων,τους εκαναν μηνυση για προσβολη αξιοπρεπεις ή κατι τέτοιο και το δικαστηριο εριξε πρόστιμο στους φουρναρηδες 140.000$ http://www.reuters.com/article/us-oregon-gaymarriage-idUSKBN0UC1JV20151229 τετοιες συμπεριφορές είναι βαθια αντικοινωνικές και επικινδυνες γι αυτο με τρομαζουν Συμφωνώ μαζί σου ότι τα πρόστιμα πρέπει να έχουν μία λογική. Να πονάνε αλλά να μην καταστρέψουν και τη ζωή του άλλου, εκτός ακραίων περιπτώσεων βασανισμού. Το περιστατικό με τον φούρνο είναι μία απίστευτη γελοιότητα και δείγμα της ακροαριστερής σαπίλας που κυριαρχεί στον δυτικό κόσμο. Φυσικά αν πήγαιναν σε φούρνο Μουσουλμάνων και τους έλεγαν "όχι" για τον ίδιο λόγο δεν θα ακουγόταν τίποτα. Είναι όμως εντελώς διαφορετικά περιστατικά με αυτό του ψαρά. 1
KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 ΟΚ, αφου μεσα σου θεωρεις ιδιο το να πουλαει καποιος στυλο με το να χτυπαει ενα ζωο το οποιο δεν μπορει να αμυνθει διοτι βρισκεται πισω απο καγκελα, εμενα μου φτανει. Επισης, αν θες να εισαι σωστος πολιτης, καλο ειναι να γνωριζεις τους νομους και τι συνεπειες μπορει να εχει η καθε σου πραξη. Τελος πρεπει να ξερεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των serial killers ξεκινησε βασανιζοντας/σκοτωνοντας ζωα. Οποτε πισω απο τετοιες συμπεριφορες ισως υπαρχει μια ψυχοπαθολογικη κατασταση...
4saken Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλα του κανουνε για να λειτουργησει ως παραδειγματισμος στον επομενο ανεγκεφαλο που θα βγαλει τα κομπλεξ του πανω σε ανυπερασπιστα ζωακια. Δυστυχως το μαθημα απο αυτο το παθημα ειναι οχι να μην βασανιζουμε τα ζωα αλλα να μην ανεβαζουμε video στο internet.
Baator Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αδερφέ χρησιμοποιείς συνέχεια όρους που δεν νομίζω ότι γνωρίζεις τι σημαίνουν. Από την μια πας να περάσεις το τι έκανες ο άλλος ο κάφρος σαν "εικονική πραγματικότητα" επειδή ανέβασε το βίντεο στο FB. Τώρα είναι "αντικοινωνική συμπεριφορά" το να τρώει ο άλλος πρόστιμο επειδή λόγω των πιστεύω του αρνείται να εξυπηρετήσει συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Κοτσάρω π.χ. εγώ έξω από το μαγαζί μου ταμπέλα "απαγορεύεται η είσοδος σε μαύρους και Εβραίους" επειδή έτσι γουστάρω, τρώω πρόστιμο και μετά το θεωρώ "βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά" εκ μέρους του κράτους. Κάπου έχεις μπερδευτεί. 5
KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Παντως με τα επιχειρηματα σου αρχιζω να πιστευω οτι εισαι καποιος γνωστος/φιλος/συγγενης του συγκεκριμενου και προσπαθεις να βρεις καπου να πιαστεις ετσι ωστε να ''φταιει το κακο/βαθια αντικοινωνικο'' κρατος.
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τώρα είναι "αντικοινωνική συμπεριφορά" το να τρώει ο άλλος πρόστιμο επειδή λόγω των πιστεύω του αρνείται να εξυπηρετήσει συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Κοτσάρω π.χ. εγώ έξω από το μαγαζί μου ταμπέλα "απαγορεύεται η είσοδος σε μαύρους και Εβραίους" επειδή έτσι γουστάρω, τρώω πρόστιμο και μετά το θεωρώ "βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά" εκ μέρους του κράτους. Γιατί να μην έχεις το δικαίωμα αυτό; Μπορούν να υπάρχουν πχ γυμναστήρια που είναι μόνο για γυναίκες, αλλά ένας Χριστιανός φούρναρης που δεν πιστεύει στον gay γάμο δεν μπορεί να αρνηθεί να εργαστεί για αυτό το event; Δεν τους απαγόρεψε να μπουν στο μαγαζί του. Απλά δεν ήθελε να φτιάξει τούρτα για έναν gay γάμο. Ένας τατουτατζής μπορεί να αρνηθεί να κάνει ένα τατουάζ του Παναθηναικού επειδή είναι Ολυμπιακός, η επειδή δεν θέλει να κάνει οπαδικά τατουάζ; Δεν έχει το δικαίωμα να διαλέξει ποιον θα εξυπηρετεί; 1
KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θα ξεφυγουμε αλλα ναι, το να μην εξυπηρετεις καποιον επειδη ειναι, μαυρος, εβραιος, gay, Παναθηναικος, Ολυμπιακος κτλ. ειναι ρατσισμος. Απλα στην περιπτωση του Παναθηναικου/Ολυμπιακου δεν θα δωσει σημασια ουτε ο ιδιος που υφισταται αυτην τη διακριση. Επισης τον φουρναρη κανενας δεν τον καλεσε σε gay γαμο και αν τον καλουσαν εχει το δικαιωμα να μην παει. Το να μην εργαστει για μια συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων ειναι ρατσισμος και τιμωρειται απο τον νομο, καλυτερα να εβρισκε μια αλλη δικαιολογια ξερω 'γω οπως οτι φοβαται οτι δεν θα πληρωθει γιατι εχουν ριξει κι αλλου πιστολιες οι συγκεκριμενοι πελατες 1
SlickNick Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Θα ξεφυγουμε αλλα ναι, το να μην εξυπηρετεις καποιον επειδη ειναι, μαυρος, εβραιος, gay, Παναθηναικος, Ολυμπιακος κτλ. ειναι ρατσισμος. Απλα στην περιπτωση του Παναθηναικου/Ολυμπιακου δεν θα δωσει σημασια ουτε ο ιδιος που υφισταται αυτην τη διακριση. Εδώ όμως μπερδεύεις την ιδεολογία με την φυλή. Η φυλή είναι κάτι που δεν το επιλέγεις, απλά γεννιέσαι έτσι και είναι φυσικό. Το να μην εξυπηρετήσεις κάποιον επειδή είναι μαύρος δεν μπορείς να το στηρίξεις λογικά και είναι καθαρά προϊόν ηλιθίων αντιλήψεων που δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα, δηλαδή στον ρατσισμό. Η ιδεολογία από την άλλη, όπως η θρησκεία, είναι κάτι το ρευστό που μπορεί να αλλάξει και ακόμη και αν σε μύησαν μικρό παραμένει δική σου επιλογή. Αν ήσουν φούρναρης και ερχόταν ένας Χρυσαυγίτης και σου ζητούσε να του κάνεις μία τούρτα με τον Χίτλερ και μία σβάστιγκα από κάτω για τα γενέθλια του, δεν θα του έλεγες "όχι" επειδή διαφωνείς με την ιδεολογία του και δεν θέλεις καμία σχέση με αυτή; Αυτό θα ήταν "ρατσιστικό";
akpe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ξεφύγαμε ήδη, αλλά για εμένα το ζήτημα είναι ο λόγος που κάποιος δεν κάνει κάτι, όχι απλά το ότι δεν το κάνει. Just saying.
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 οχι μαν.ανθρωπος ειναι κι αυτος και αν,ο μη γένοιτο,τον έδινες και ετρωγε το προστιμο θα του κατεστρεφες την ζωη ο κακομοιρος εφαγε 10.000 ευρω προστιμο τετοιες συμπεριφορές είναι βαθια αντικοινωνικές και επικινδυνες γι αυτο με τρομαζουν πολύ ευαίσθητοι γιναμε 18
KNSM Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Εδώ όμως μπερδεύεις την ιδεολογία με την φυλή. Η φυλή είναι κάτι που δεν το επιλέγεις, απλά γεννιέσαι έτσι και είναι φυσικό. Το να μην εξυπηρετήσεις κάποιον επειδή είναι μαύρος δεν μπορείς να το στηρίξεις λογικά και είναι καθαρά προϊόν ηλιθίων αντιλήψεων που δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα, δηλαδή στον ρατσισμό. Η ιδεολογία από την άλλη, όπως η θρησκεία, είναι κάτι το ρευστό που μπορεί να αλλάξει και ακόμη και αν σε μύησαν μικρό παραμένει δική σου επιλογή. Αν ήσουν φούρναρης και ερχόταν ένας Χρυσαυγίτης και σου ζητούσε να του κάνεις μία τούρτα με τον Χίτλερ και μία σβάστιγκα από κάτω για τα γενέθλια του, δεν θα του έλεγες "όχι" επειδή διαφωνείς με την ιδεολογία του και δεν θέλεις καμία σχέση με αυτή; Αυτό θα ήταν "ρατσιστικό"; Αν μου ζητουσε να του κανω μια τουρτα με σβαστιγκες κτλ. θα αρνιομουν φυσικα. Νομιζω ομως οτι παλι θα εχω το νομο με το μερος μου (σε καποιες χωρες τουλαχιστον οπως η Γερμανια) καθως η πιστη σε ιδεολογιες μισους συνιστα ποινικο αδικημα.
Captn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το περιστατικό με τον φούρνο είναι μία απίστευτη γελοιότητα και δείγμα της ακροαριστερής σαπίλας που κυριαρχεί στον δυτικό κόσμο. Φυσικά αν πήγαιναν σε φούρνο Μουσουλμάνων και τους έλεγαν "όχι" για τον ίδιο λόγο δεν θα ακουγόταν τίποτα. Είναι όμως εντελώς διαφορετικά περιστατικά με αυτό του ψαρά. συμφωνω μαν,απλα εξεφρασα την προσωπικη μου ανησυχια οτι κινουμαστε προς αυτην την κατεύθυνση
Norone92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πιο πολύ με ανησυχούν όσοι χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι υπάρχει too much πολιτική ορθότητα για να εξηγήσουν τις άρρωστες συμπεριφορές τους, παρά η ίδια η πολιτική ορθότητα. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει καθαρά με καταπάτηση κανονισμών και νόμων όπως ειπώθηκε παραπάνω. Και χωρίς καν να λάβουμε υπόψη ότι πρόκειται για είδος υπό εξαφάνιση. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις