Προς το περιεχόμενο

LG: Χαμηλότερες των προσδοκιών οι πωλήσεις του LG G5


Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρά τον ενθουσιασμό των τεχνολογικών μέσων ενημέρωσης, φαίνεται πως το πρωτοποριακής σχεδίασης LG G5 δεν κατάφερε να πείσει και το αγοραστικό κοινό, σημειώνοντας πωλήσεις χαμηλότερες από εκείνες των προσδοκιών της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας.

Σύμφωνα με την κορεατική Aju Business Daily, οι πωλήσεις του G5 όσον αφορά το δεύτερο τρίμηνο, θα περιοριστούν στις 2.500.000 μονάδες (παγκοσμίως), αντί των 3.500.000 που είχε θέσει ως στόχο η LG.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι συνολικές (ετήσιες) πωλήσεις της νέας ναυαρχίδας θα περιοριστούν από τις 12 εκατομμύρια μονάδες στις 5.5 εκατομμύρια μονάδες, συνοδευόμενες από απώλειες ύψους 112.32 εκατομμυρίων δολαρίων για το αντίστοιχο τρίμηνο και τμήμα - οι οποίες σε σχέση με τις απώλειες του αντίστοιχου περσινού χρονικού διαστήματος ($174.5 εκατομμύρια) δύναται να χαρακτηριστούν και ως "βελτιωμένες".

 

Η κυκλοφορία του LG G5 δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, οι πωλήσεις των οποίων υπολογίζεται ότι - μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την κυκλοφορία τους - άγγιξαν τις 26 εκατομμύρια μονάδες, επηρεάζοντας αρνητικά τις πωλήσεις της LG.

 

Και για όσους που πιστεύουν ότι οι απώλειες της LG (η οποία αυτή τη στιγμή κατατάσσεται βάση των πωλήσεων της στην έβδομη θέση μετά τις Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Oppo και Lenovo) είναι μεγάλες, τα προβλήματα της ταϊβανέζικης κατασκευάστριας HTC εμφανίζονται ακόμα μεγαλύτερα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές οι πωλήσεις του νέου HTC 10 δεν πρόκειται να ξεπεράσουν - μέσα στη χρονιά που διανύουμε - τις 1.000.000 μονάδες.

 

Link.png Site: PhoneArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα καθυστερεις να λανσαρεις και δεν προσεχεις το ντιζαιν και συναρμολογηση σε αυτη τη κατηγορια τιμης, αυτα παθαινεις.

 

Προσπαθησε βεβαια να ακολουθησει επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη, αλλα τι να σου κανει απεναντι σε στολιδια οπως το S7, οταν μοιαζεις με generic Κινεζια των 150ε.

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν είναι θέμα πειστικότητας αλλά όπως και να το κάνουμε όταν ένα κινητό παρουσιάζεται Φεβρουάριο και ξεκινάει η κυκλοφορία του μέσα Μαΐου κάποιο πρόβλημα υπάρχει.. Αυτό και μόνο ΔΕΝ πείθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κυκλοφορία του LG G5 δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge.

Το λέγαμε από τότε, ήταν λάθος τους από την ημέρα που το ανακοίνωσαν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μεν LG καλα να παθει που ποτε μα ποτε δεν εφτιαξε το μεγαλυτερο προβλημα που ειναι η αυτονομια-μπαταρια(το modular μας μαρανε κατα τα αλλα),αλλα και η ποιοτητα κατασκευης απο οτι ακουγεται δεν ειναι και οτι το καλυτερο και η HTC λογικο και αναμενομενο για αλλη μια φορα κυριως λογω της ανυπαρκτης διαφημισης και κυριως της τραγικης τιμολογιακης πολιτικης.

 

Αν και δεν την παω καθολου την Samsung(ειτε λογω TouchWiz,ειτε λογω 1000συσκευων που βγαζει και που στο θεμα αναβαθμισεων ειναι κακη)δυστηχως ή ευτυχως το S7 ειναι απο τις καλυτερες προτασεις που εχει βγαλεις τα τελευταια χρονια,και σαν πακετο αλλα και σαν τιμη(επειδη εκανε την μαγκια και το εβγαλε αρκετα νωρις απο αλλες εταιριες και αρα προλαβε να πεσει και η τιμη του).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το προβλημα ηταν εξαρχης το design και η ποιοτητα κατασκευης

Πλεον στα mid range βρισκεις καλυτερα ποιοτικες συναρμολογισεις απο αυτη του g5 και εκει νομιζω εχασε αρκετα κ δικαιολογημενα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα προβλήματα της ταϊβανέζικης κατασκευάστριας HTC εμφανίζονται ακόμα μεγαλύτερα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές οι πωλήσεις του νέου HTC 10 δεν πρόκειται να ξεπεράσουν - μέσα στη χρονιά που διανύουμε - τις 1.000.000 μονάδες.

Γιατι με τετοια τιμη περιμενε παραπανω?Ακομα και σε μας την Ελλαδα αυτη τη στιγμη ποιος θα παει να δωσει 200ευρω παραπανω για το HTC 10 αντι για το S7 ή 300ευρω παραπανω το OnePlus3 και με αμφιλεγομενο service κιολας(σε σχεση με την Samsung κυριως)?

 

Ακομα και το LG G5(μαζι με ενα powerbank :P)στην τιμη που εχει πεσει ειναι πιο ελκυστικο απο το HTC 10.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακινδυνευμένη κίνηση το modular design, εν τέλει.

 

Ας ελπίσουμε να πήρε το μάθημά της και να μην γίνει άλλη μια HTC η LG.

 

Ελπίζω να χτίσει στο V10 το οποίο είναι το μόνο από τα "νέα" κινητά της που κάνουν επιτυχία μετά το G3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...