Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Τους τελευταίους 3-4 μήνες έχει συμβεί μερικές φορές(7-8) το παρακάτω:

Ανοίγω το λάπτοπ μου από suspend, κάνω Log in κανονικά, εμφανίζεται το desktop και ξαφνικά για 1-2 δευτερόλεπτα μαυρίζει η οθόνη. Μετά επανέρχεται.

Το λάπτοπ μου είναι 5-6 χρονών και τρέχω Ubuntu Gnome 16.04. 

Παίζει να είναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και να τα τινάξει; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει την υγεία της(όπως στους σκληρούς) ή κάτι άλλο έτσι ώστε να ξέρω εάν όντως έχει πρόβλημα; 

Ευχαριστώ και καληνύχτα 

Δημοσ.

Σύνδεσε το λάπτοπ με μια εξωτερική οθόνη. Έχεις σταθερά εικόνα ή έχεις πάλι τα ίδια?

Μπες σε safe mode και με το DDU απεγκατέστησε τους drivers της gpu και βάλε τους τελευταίους drivers. Αν έχεις ήδη τους τελευταίους βάλε τους προηγούμενους.

Δημοσ.

το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε λιγότερο από 10 φορές μέσα σε 3 μήνες και κρατάει 1 δευτερόλέπτο. Οπότε δεν μπορώ να το βάλω σε εξωτερική οθόνη και να περιμένω 

Δημοσ.

Αν ναι καλά φίλε μου. Έτσι όπως σκέφτεσαι δεν θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου ή σσε μελλοντικά προβλήματα.

Δημοσ.

Σύνδεσε το λάπτοπ με μια εξωτερική οθόνη. Έχεις σταθερά εικόνα ή έχεις πάλι τα ίδια?

Μπες σε safe mode και με το DDU απεγκατέστησε τους drivers της gpu και βάλε τους τελευταίους drivers. Αν έχεις ήδη τους τελευταίους βάλε τους προηγούμενους.

Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό το ποστ;

Τις απαντήσεις που δίνουν στο τηλεφωνικό support. Τον λόγο δεν τον λέω το αφήνω να το βρείς ;)

• Like 1
Δημοσ.

ΟFF TOPIC!!!

Αν ναι καλά φίλε μου. Έτσι όπως σκέφτεσαι δεν θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου ή σσε μελλοντικά προβλήματα.

Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή τουλάχιστον 5 με 6 ώρες την μέρα, περίπου 720 ώρες τους τελευταίους 4 μήνες. Υποθέτοντας ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε 8 φορές καταλήγουμε ότι συμβαίνει κάθε 90 ώρες ή 15 ημέρες με την χρήση που κάνω. Άρα θα έχω το λάπτοπ συνδεδεμένο με μία τηλεόραση για 15 ημέρες σε περίπτωση που συμβεί.

Δημοσ.

Δοκίμασε τουλάχιστον να βάλεις άλλους drivers αν και πιο πολύ μου μοιάζει να είναι σύμπτωμα οθόνης. Δεν νομίζω ότι είναι η κάρτα γραφικών. Κούνησε την οθόνη πάνω κάτω μήπως και σε κάποια θέση δεις μαύρο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Κάρτα γραφικών δεν νομίζω να είναι, έχεις κοιτάξει τις συνδέσεις από την οθόνη στη μητρική; Μήπως κάπου δεν κουμπώνει καλά κάποιο καλώδιο. Αλλιώς, όπως λέει ο BlueBlood7, χρησιμοποίησε 2η οθόνη. Κάνε dual monitor και άσε την 2η οθόνη απλά να κάθεται μέχρι να εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα και να βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

δεν έχω κάποια οθόνη μαζί μου, μόνο TV.... μακάρι να το εμφανίσει κάποια από τις φορές που θα το έχω πάνω στην TV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...