Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να μπω κατευθείαν στο ψητό. Προχθες συζητούσαμε με κάτι φιλαράκια με αφορμή κάτι πρόσφατα περιστατικά. Ένας λοιπόν έχει σχέση εδώ κ πολλά χρόνια, και κατά τη διάρκεια έχει τύχει να κερατωσει αρκετές φορές. Ο ίδιος λοιπόν υποστηρίζει ότι όσες φορές το έχει κάνει ήταν "χωρίς συναίσθημα" κ πως σε καμία περίπτωση δεν το έκανε επειδή δεν γουστάρει/σέβεται τη κοπέλα του, αλλά πιο πολύ για τη "καβλατζα". Η αλήθεια είναι πως τη κοπέλα του την προσέχει πολύ, κ πως τις φορές που έχει "τύχει" ήμασταν συνήθως αντροπαρεα, roadtrip, ταξίδι, διακοπές κτλ.

Από την άλλη εγώ έλεγα ότι ανεξαρτήτως σεβασμού/ηθικής κτλ, αν σε ψήνει να πηδηχτεις με άλλη γκομενα "ίσως" κ να σημαίνει κάτι για την υπάρχουσα σου σχέση. Κ ξαναλέω, δεν μιλάω για "πρέπει" κτλ, αλλά ότι αν η σχέση σου σε καλύπτει (κρεβάτι, επικοινωνία, εμπιστοσύνη κτλ) τότε εννοείται πως θα φλερτάρεις, να κάνεις δυο κουβέντες αλλά μέχρι εκεί. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου βγαίνει, τουλάχιστον με τη κοπέλα που είμαστε τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι το λέω για εκείνον, ότι ρε φίλε ενώ είσαι καλά με τη κοπέλα σου, μήπως υπάρχει κάτι που δεν σε καλύπτει τελειως κ το ψάχνεις καπου αλλού;

Τεσπα, εσεις τι γνώμη έχετε επ ατού;

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Νομίζω ότι οι λόγοι που μπορεί να κερατώσει κάποιος είναι πάρα (πάρα πάρα) πολλοί και αρκετές φορές σύνθετοι. Μεγαλώνοντας πάντως, βλέπω να επιβεβαιώνεται συνεχώς αυτό που φοβόμουν μικρότερος, ότι ο άθρωπος δεν είναι μονογαμικό ζώο.

• Like 7
Δημοσ.

Λέω να μπω κατευθείαν στο ψητό. Προχθες συζητούσαμε με κάτι φιλαράκια με αφορμή κάτι πρόσφατα περιστατικά. Ένας λοιπόν έχει σχέση εδώ κ πολλά χρόνια, και κατά τη διάρκεια έχει τύχει να κερατωσει αρκετές φορές. Ο ίδιος λοιπόν υποστηρίζει ότι όσες φορές το έχει κάνει ήταν "χωρίς συναίσθημα" κ πως σε καμία περίπτωση δεν το έκανε επειδή δεν γουστάρει/σέβεται τη κοπέλα του, αλλά πιο πολύ για τη "καβλατζα". Η αλήθεια είναι πως τη κοπέλα του την προσέχει πολύ, κ πως τις φορές που έχει "τύχει" ήμασταν συνήθως αντροπαρεα, roadtrip, ταξίδι, διακοπές κτλ.

Από την άλλη εγώ έλεγα ότι ανεξαρτήτως σεβασμού/ηθικής κτλ, αν σε ψήνει να πηδηχτεις με άλλη γκομενα "ίσως" κ να σημαίνει κάτι για την υπάρχουσα σου σχέση. Κ ξαναλέω, δεν μιλάω για "πρέπει" κτλ, αλλά ότι αν η σχέση σου σε καλύπτει (κρεβάτι, επικοινωνία, εμπιστοσύνη κτλ) τότε εννοείται πως θα φλερτάρεις, να κάνεις δυο κουβέντες αλλά μέχρι εκεί. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου βγαίνει, τουλάχιστον με τη κοπέλα που είμαστε τα τελευταία χρόνια. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι το λέω για εκείνον, ότι ρε φίλε ενώ είσαι καλά με τη κοπέλα σου, μήπως υπάρχει κάτι που δεν σε καλύπτει τελειως κ το ψάχνεις καπου αλλού;

Αυτό είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο πιστεύω, το θέμα είναι αν θα το κάνεις ή όχι.

Δημοσ.

Εγω σταθερες σχέσεις εχω χρονια να κάνω ακριβως επειδη ηθελα να ζησω τη ζωη μου και να περνάω καλά με πολλες διαφορετικές γυναικες.

Τωρα τα αλλα ειναι μπερδέματα, το εκανα αλλα ξέρεις χωρις συναισθημα και δεν ειναι οτι δεν σε σεβομαι κτλπ κτλπ δεν στέκουν και πολυ ολα αυτά. :/

Παντως πεφτει πολυ κερατο τοσο που ενας φιλος εχει πεταξει μια ατακα που οποτε τη θυμαμαι γελάω μονος μου.

Οσοι ειναι σε σχέση λεει ειναι ερασιτέχνες κερατάδες οσοι παντρευτηκαν έγιναν επαγγελματιες αναβαθμιστηκαν χαχαχα τα συζητουσαμε αυτα ενα καλοκαιρινο βράδυ υπο τα αισθησιακά φωτα ενος στριποθεάτρου πινοντας βοτκα τσουγκριζοντας και έχοντας τα μωρά αγκαλια :cry: :cry:

εβιιιιιβααααααα!

• Like 2
Δημοσ.

Άρα ο φίλος θέλει μεν τη σιγουριά της σταθερής σχέσης, αλλά κοροϊδεύει την κοπέλα ξενοπηδώντας, χωρίς να το θεωρεί κάτι μεμπτό. Αν το έκανε η κοπέλα του, θα το αποδεχόταν αν το μάθαινε; Είναι τόσο ανοικτό και "προοδευτικό" μυαλό;

Δεν ξέρω την ηλικία του φίλου σου, αλλά αυτό που θεωρώ εγώ μαγκιά είναι να φεύγεις όταν νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει κάτι. Όλα τ' άλλα είναι κουβέντες. Εγώ πάντα αυτό έκανα, πάντα ξεκαθάριζα τα πράγματα, και πριν πω ότι έχω σταθερή σχέση (μετά γάμο κλπ), είχα βεβαιωθεί ότι είχα καλύψει τις "απορίες" μου στο κομμάτι αυτό. 

Εγώ ξέρω ότι αν αγαπάς, δεν σε φτιάχνει καμία/κανένας άλλος. Εκτός αν νομίζεις ότι αγαπάς ή έτσι θέλεις να λες/πιστεύεις...

• Like 5
Δημοσ.

Εκτός και εάν λέμε για open & μπερδεγούεϊ καταστάσεις που ξεκαθαρά ξέρουν όλοι ότι θα υπάρχουν τρίτοι, τότε είναι κλασσική περίπτωση βλάβης "θέλω την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο".

Όλοι ενίοτε έχουν κάουλες για τρίτους σε μια σχέση, άντριδοι και γυναίκαι, το θέμα είναι ότι πρέπει να σεβαστείς τον εαυτό σου και τον άλλον και να σκεφτείς πριν ακολουθήσεις το κάτω κεφάλι...

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως όπως είπα στην αρχή ο φίλος τη κοπέλα του την προσέχει πολύ. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν είναι σε φάση "ξενογαμαω", ούτε ψάχνεται καθόλου ούτε τπτ. Όπως είπα μόνο σε φάσεις αντροπαρεα διακοπές κτλ. Όσο είμαστε Αθήνα δεν τρέχει τπτ, ακόμα κ όταν βγούμε μόνοι μας πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα για την κοπέλα.Ελπίζω να καταλάβει σύντομα τι ρόλο βαράει ο καλός της ώστε να του δώσει τη "κλωτσιά".

Επεξ/σία από Gtr34
  • Like 14
Δημοσ.

Πάντως όπως είπα στην αρχή ο φίλος τη κοπέλα του την προσέχει πολύ. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν είναι σε φάση "ξενογαμαω", ούτε ψάχνεται καθόλου ούτε τπτ. Όπως είπα μόνο σε φάσεις αντροπαρεα διακοπές κτλ. Όσο είμαστε Αθήνα δεν τρέχει τπτ, ακόμα κ όταν βγούμε μόνοι μας πάλι.

Εγώ πιστεύω ότι τρολάρεις, έτσι όπως τα γράφεις, εκτός αν ο τύπος είναι τέρμα ανώριμος. Με τη χιλιομετρική απόσταση αυξάνεται η επιθυμία για κέρατο; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Δημοσ.

Ε ναι, τόση προσοχή και αγκάπη δεν θα βρει η τύπισσα πουθενά... :rolleyes:

Επίσης το "μόνο εκτός Αθήνας τα κάμει" είναι σαν το ανέκδοτο με τον Εβραίο και το "γύρω γύρω Σάββατο".

Φίλε μου, εάν φλομώνεις τον άλλον στο ψέμα και στο κέρατο σκατά αγάπη είναι,όπου και να γίνεται.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...