Skordalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εγώ πιστεύω ότι τρολάρεις, έτσι όπως τα γράφεις, εκτός αν ο τύπος είναι τέρμα ανώριμος. Με τη χιλιομετρική απόσταση αυξάνεται η επιθυμία για κέρατο; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...Σορρυ δεν ήθελα να παρεξηγηθώ. Εξηγώ: βγαίνουμε πχ για ποτό ένα Σάββατο βράδυ, θα την πάρει κ τηλ να δει τι κάνει, πως περνάει με τις φίλες κτλ. Πάμε να δούμε φίλο που τον έστειλε η δουλειά Αμερική, θα καβλαβτισει κ αν κάτσει θα σπρωξει. Πάντως γενικά αυτές τις γκομενες τις βλέπει μόνο για τον πηδο. Μας έχει ομολογήσει ότι έχουν υπάρξει φορες πιυ πάνω στη φάση σκέφτεται τη κοπέλα του, μετά δεν κουκου κ το αφήνει εκεί.Edit:όπου Αμερική, βάλτε ότι θέλετε, μπατσελορ πάρτι, σκ Χαλκιδική κτλ. Επίσης ΔΕΝ το κάνει πάντα, θέλω να πω, δεν είναι σε φάση πωπω αντε πάμε εκδρομή μπας κ σπρωξω. Είναι πιο πολύ αν κάτσει η φάση κτλ
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Σορρυ δεν ήθελα να παρεξηγηθώ. Εξηγώ: βγαίνουμε πχ για ποτό ένα Σάββατο βράδυ, θα την πάρει κ τηλ να δει τι κάνει, πως περνάει με τις φίλες κτλ. Πάμε να δούμε φίλο που τον έστειλε η δουλειά Αμερική, θα καβλαβτισει κ αν κάτσει θα σπρωξει. Πάντως γενικά αυτές τις γκομενες τις βλέπει μόνο για τον πηδο. Μας έχει ομολογήσει ότι έχουν υπάρξει φορες πιυ πάνω στη φάση σκέφτεται τη κοπέλα του, μετά δεν κουκου κ το αφήνει εκεί. Δηλαδή εσένα σου την έδωσε να ανοίξεις θέμα στο insomnia για να ρωτήσεις τη γνώμη μας σχετικά το κέρατο που ρίχνει ο φίλος σου στην κοπέλα του. Επίσης, να υποθέσω ότι βγαίνει μαζί της τις υπόλοιπες μέρες και γι' αυτό βγαίνει μαζί σας το Σάββατο, αφήνοντάς την εκείνη σπίτι ή με τις φίλες της ή ότι την γράφει στα παπάκια του και όταν είναι στην Αθήνα; Και ρωτώ εγώ: μήπως γουστάρεις εσύ την κοπέλα του φίλου σου και σκέφτεσαι τη φάση; Food for thought 1
pananton Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 έχει τύχει να κερατωσει αρκετές φορές... να σου πω ένα μυστικό? αυτό δεν τυχαίνει....πε-τυχαίνει.... 3
Tigran Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν δεν το θεωρεί κακό αυτό που κάνει και -όπως λες- την σέβεται, ας είναι ειλικρινής και ας πάει να της το πει. Τελευταία φορά που τσέκαρα το "morality book" μου πάντως, το να λες ψέμματα στον σύντροφο σου για κάτι που τον αφορά, θεωρείται ασέβεια, όχι σεβασμός. Άσε που άμα της το πει, μπορεί να μάθουνε και ο ένας τον άλλον καλύτερα και να ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιστορίες. Μπορεί και αυτή να τον "σέβεται" με άλλους τα Σαββατόβραδα. 2
Skordalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δηλαδή εσένα σου την έδωσε να ανοίξεις θέμα στο insomnia για να ρωτήσεις τη γνώμη μας σχετικά το κέρατο που ρίχνει ο φίλος σου στην κοπέλα του. Επίσης, να υποθέσω ότι βγαίνει μαζί της τις υπόλοιπες μέρες και γι' αυτό βγαίνει μαζί σας το Σάββατο, αφήνοντάς την εκείνη σπίτι ή με τις φίλες της ή ότι την γράφει στα παπάκια του και όταν είναι στην Αθήνα; Και ρωτώ εγώ: μήπως γουστάρεις εσύ την κοπέλα του φίλου σου και σκέφτεσαι τη φάση; Food for thought Στο πρώτο μου ποστ ανέφερα ποιος ο σκοπός του θρεντ. Αυτα που παραθέτεις ήταν απλά παραδείγματα που ανέφερα με σκοπό να σας δώσω καλύτερη εικόνα. Εννοείται ότι βγαίνει κ μαζί της, ξαναλέω, απλό παράδειγμα.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Λέω να μπω κατευθείαν στο ψητό. Προχθες συζητούσαμε με κάτι φιλαράκια με αφορμή κάτι πρόσφατα περιστατικά. Ένας λοιπόν έχει σχέση εδώ κ πολλά χρόνια, και κατά τη διάρκεια έχει τύχει να κερατωσει αρκετές φορές. Ο ίδιος λοιπόν υποστηρίζει ότι όσες φορές το έχει κάνει ήταν "χωρίς συναίσθημα" κ πως σε καμία περίπτωση δεν το έκανε επειδή δεν γουστάρει/σέβεται τη κοπέλα του, αλλά πιο πολύ για τη "καβλατζα". Η αλήθεια είναι πως τη κοπέλα του την προσέχει πολύ, κ πως τις φορές που έχει "τύχει" ήμασταν συνήθως αντροπαρεα, roadtrip, ταξίδι, διακοπές κτλ. Κάποτε ήμουν κι εγώ αυτού του σκεπτικού. Έκανα την ξήγα μου ότι "άκου να δεις, έχω κοπέλα, είμαι εκεί, το μεταξύ μας δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από ένα βρέξιμο και στο λέω να μην έχουμε μετά παρεξηγήσεις και διεκδικήσεις και δεν ξέρω κι εγώ" και άμα γουστάρανε, γουστάρανε. Εγώ δεν είχα τύψεις γιατί ούτε την κοπέλα μου αγαπούσα λιγότερο μετά, ούτε στερούνταν κάτι, όλα ίδια έμεναν και νόμιζα ότι το 'χα βρει. Μέχρι που η τελευταία από αυτές γύρισε και μου 'πε "ναι αλλά εμένα γ&(άς τώρα, όχι την κοπέλα σου" και ορκίστηκα ότι δε θα ξαναδώσω ποτέ ξανά σε κανέναν πάτημα να νοιώσει ότι έσβησε/νίκησε/γουατέβερ τον άνθρωπό μου. Οπότε ναι, ισχύει αυτό που λέει ο φίλος σου, μπορείς να πηδάς 100 και η μία από αυτές να είναι καθισμένη σε θρόνο, αλλά δε μπορείς ποτέ να τις πηδάς ταυτόχρονα και αυτό το ξέρουνε καλά οι 99. Τη δεδομένη στιγμή, έχεις κάνει την επιλογή σου και πάντα κάποια θα χάσει. 5
Skordalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Κάποτε ήμουν κι εγώ αυτού του σκεπτικού. Έκανα την ξήγα μου ότι "άκου να δεις, έχω κοπέλα, είμαι εκεί, το μεταξύ μας δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από ένα βρέξιμο και στο λέω να μην έχουμε μετά παρεξηγήσεις και διεκδικήσεις και δεν ξέρω κι εγώ" και άμα γουστάρανε, γουστάρανε. Εγώ δεν είχα τύψεις γιατί ούτε την κοπέλα μου αγαπούσα λιγότερο μετά, ούτε στερούνταν κάτι, όλα ίδια έμεναν και νόμιζα ότι το 'χα βρει.Ο τύπος είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια φάση. Επίσης πολλές φορές κατα τη διάρκεια του φλερτ αναφέρει ότι έχει γκομενα αλλά το χρησιμοποιεί πιο πολύ σε φάση "but she is out of town" και δεν ξέρω για πιο λόγο οι άλλες τη βρίσκουν πιο πολύ. Αυτό όμως που λέω εγώ είναι, τι διαολο ανάγκη καλύπτει με το να ξενοπηδησει.. Στη τελική αν έχει καβλες ας πάει να πατήσει ένα γουδι. Λες κ είμαστε 15 χρόνων κ δεν έχουμε πηδηξει ποτέ. Κ για να γυρίσω στο αρχικό μου προβληματισμο, φοβάμαι μήπως όλο αυτό δείχνει ότι αυτό που έχει με τη κοπέλα τιυ δεν είναι αρκετό...
ADHD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η τελευταία των μοικανων σου ειπε "ε ξερεις σε περίπτωση που δεν το εχεις καταλάβει εμένα γαμάς τωρα" και είπες εσυ τοτε στο μυαλο σου "ωπ εχει ενα δικιο δεν το ειχα σκεφτεί αυτο, δεν το ξανακάνω ποτε.." Ποσο ησουν 17-18? Αν και παιζει να ειναι καλο b8..
defacer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάτι που δε σε καλύπτει στη σχέση, αν και φυσικά συμβαίνει συχνά και αυτό το σενάριο, οπότε τι ψάχνεις (και γιατί ψάχνεις με δική σου πρωτοβουλία?) στη σχέση του φίλου σου; Απο κει και πέρα όπως είπαν και άλλοι, η μαγκιά είναι να μη κοροϊδεύεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους συντρόφους σου. Αν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις και δεν κοροϊδεύεις κόσμο για να το κάνεις, it's all good. Επίσης, πολλά συμπεράσματα βγαίνουν από το πώς συμπεριφέρεσαι όταν λειτουργεί αντίστροφα η κατάσταση.
mylo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Θέλω να γνωρίσω τη κοπελα του φίλου σου Υγ: Όχι δεν θα μαρτυρησω τίποτα 1
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως βλέποντας τον τίτλο αναρωτήθηκα αν υπάρχει 'σπέσιαλ' κέρατο και εάν ναι τότε πως είναι αυτό 10
4saken Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η τελευταία των μοικανων σου ειπε "ε ξερεις σε περίπτωση που δεν το εχεις καταλάβει εμένα γαμάς τωρα" και είπες εσυ τοτε στο μυαλο σου "ωπ εχει ενα δικιο δεν το ειχα σκεφτεί αυτο, δεν το ξανακάνω ποτε.." Ποσο ησουν 17-18? Αν και παιζει να ειναι καλο b8.. Αλλο να το σκεφτεσαι και αλλο να το ακους.
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως βλέποντας τον τίτλο αναρωτήθηκα αν υπάρχει 'σπέσιαλ' κέρατο και εάν ναι τότε πως είναι αυτό Ανταλλαγή συντρόφων, σχέση με την κουνιάδα, θεία της, κολλητή κλπ.. Αλλάζει το επίπεδο. 2
angmar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ο φίλος ακολουθεί το ρητό του σοφού γέροντα που λέει "Αν αλλάζει Τ.Κ. δεν είναι κέρατο". 3
skiabox Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πιστεύω ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν τους 'άπιστους' άντρες όταν κάνουν σχέση μαζί τους και συνεχίζουν να είναι στη σχέση για άλλους λόγους. Δεν μπορεί εμείς οι άνδρες να καταλαβαίνουμε τους 'ζωηρούς' άνδρες από 10 χιλιόμετρα μακριά και οι γυναίκες να μην παίρνουν μυρωδιά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις