Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πως μια αντισεξιστικη ελευθεριακη τοποθετηση και φιλοσοφια περι πολυγαμιας μπορει να ισοσταθμιστει με την αντικειμενοποιητικη σεξιστικη προσεγγιση του πορνομεταναστη-ναι, σεξουαλικη απελευθερωση αλλα και φουλ νεοφιλελε προσεγγιση σε όλα, ακομα και στο ανθρωπινο γυναικειο σωμα.

Κατά τα αλλα διασκεδαζω πολύ με τον πορνομεταναστη, νομιζω τον προτιμω από λοιπους δηθενοπουριτανους δεξιους

Δε σας ειπα ψεματα, απλα αλλαξαν οι καταστασεις

και δεν εχουμε καταφερει να το στησουμε. Παιζουμε όμως pokemon go, μπορεις να μας συναντήσεις καπου στην Αθηνα ντυμενους εκπαιδευτες.

Φιλε είναι τρομερη μορφή ο πορνομετανάστης .... τόλμησε να πορνομεταναστεύσει γιατι ειχε κουραστεί στην Ελλαδα από τις γκομενες που του το επαιζαν δυσκολες, τον αυνανισμο και τα μπαζα με τις ξυνισμενες φάτσες!

Περιμενω κάθε φορά πως και πως βιντεάκια του να επιστρεψει από Ρωσια να κανει κανα βιντεο να γλεάσουμε!

Δημοσ.

Φιλε είναι τρομερη μορφή ο πορνομετανάστης .... τόλμησε να πορνομεταναστεύσει γιατι ειχε κουραστεί στην Ελλαδα από τις γκομενες που του το επαιζαν δυσκολες, τον αυνανισμο και τα μπαζα με τις ξυνισμενες φάτσες!

Περιμενω κάθε φορά πως και πως βιντεάκια του να επιστρεψει από Ρωσια να κανει κανα βιντεο να γλεάσουμε!

καλα δεν τον λες και μεταναστη όταν είναι Ρωσος :/

Δε νομιζω ότι το πρόβλημα είναι "οι γκομενες" που "του το παιζαν δυσκολες", αλλα το ότι θεωρει ότι οφειλουν αυθύπαρκτα να τον ικανοποιουν σεξουαλικα.

Δημοσ.

11 σελιδες και ειμαστε ακομα στο απλο κερατο ? Αυτο με την εξτρα πικαντικη σαλτσουλα ποτε θα σκασει μυτη ? 

Δημοσ.

καλα δεν τον λες και μεταναστη όταν είναι Ρωσος :/

Δε νομιζω ότι το πρόβλημα είναι "οι γκομενες" που "του το παιζαν δυσκολες", αλλα το ότι θεωρει ότι οφειλουν αυθύπαρκτα να τον ικανοποιουν σεξουαλικα.

Εχει πάρει την ρωσικη υπηκοοτητα. Και είναι ενάντια και στον φεμινισμο όπως κάθε σοβαρος άντρας οφειλει να είναι αντιφεμινιστης και να πολεμάει τον φεμινισμο οπου τον βρισκει!

Φεμινιστριες ηττηθήκατε ... μαυρος θάνατος - πρωκτικοι εξτρεμιστες. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ :cry:  :cry:

Σεξ-τα επαναστατών!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πως μια αντισεξιστικη ελευθεριακη τοποθετηση και φιλοσοφια περι πολυγαμιας μπορει να ισοσταθμιστει με την αντικειμενοποιητικη σεξιστικη προσεγγιση του πορνομεταναστη-ναι, σεξουαλικη απελευθερωση αλλα και φουλ νεοφιλελε προσεγγιση σε όλα, ακομα και στο ανθρωπινο γυναικειο σωμα.

Κατά τα αλλα διασκεδαζω πολύ με τον πορνομεταναστη, νομιζω τον προτιμω από λοιπους δηθενοπουριτανους δεξιους

Δε σας ειπα ψεματα, απλα αλλαξαν οι καταστασεις

και δεν εχουμε καταφερει να το στησουμε. Παιζουμε όμως pokemon go, μπορεις να μας συναντήσεις καπου στην Αθηνα ντυμενους εκπαιδευτες.

Ρε θα με τρελάνεις....στείλε καμία φωτο σε πμ

Δημοσ.

Όπως κ να χει είναι σημαντικό να έχεις ένα ταίρι με το οποίο θα έχετε κοινή οπτική στο ζήτημα του κεράτου.

Πάντως τον γνωστό του/της TS σε ένα σημείο τον πιάνω.Σε αυτό που αναφέρεται στο σεξ χωρίς συναίσθημα.Τόσο εγώ όσο κ ο άνδρας μου έχουμε αρκετά μεγάλη ευκολία να διαχωρίζουμε το σεξ από το συναίσθημα.Ένα παραπάνω που τα εμπλεκόμενα μέρη είμαστε δυο άνδρες... και εξηγούμαι...Από την εμπειρία μου κ ειδικά σε ότι αφορά το σεξ μεταξύ ανδρών έχω καταλάβει οτι αρκετές φορές αυτό μπορεί να γίνεται από πολύ εύκολα εως ακόμα και διεκπαιρεωτικά/ξεκαυλωτικά.Προφανώς δεν έχουν όλοι οι άνδρες που κάνουν σεξ με άλλους άνδρες την ίδια αντίληψη,εμπειρία ή οπτική σε ζητήματα γύρω από το σεξ και την απιστία.Επιπρόσθετα φυσικά κ δεν βλέπουν όλοι οι άνδρες που είναι σεξουαλικά ενεργοί με άλλους άνδρες το σεξ ως κάτι διεκπαιρεωτικό κ απλά εύκολο να γίνει.

Επειδή λοιπόν εγώ κ ο άνδρας μου είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας που περιγράφω παραπάνω κ το αντιληφθήκαμε από νωρίς έχουμε βρει ένα modus vivendi που μάλλον λειτουργεί καλά κ για τους δυο μας.Εδώ κ αρκετά χρόνια (5-6 τουλάχιστον) αρχίσαμε να είμαστε σεξουαλικά ενεργοί μαζί κ με άλλα άτομα.Το κάνουμε σποραδικά κ περνάμε πολυ καλά κ οι δυο.Ενα αμοιβαίο συμφωνημένο ξεκαύλωμα ας πούμε πάντα με την συμμετοχή κ των δυο.Για μένα (αλλά νομίζω μιλάω κ εξ'ονόματος του άνδρα μου τώρα) η πολυγαμία μεγάλη μερίδας ανθρώπων είναι πάνω κάτω δεδομένη.

Όταν λοιπόν πριν μερικά χρόνια παραλίγο να είχαμε σεξουαλικό κέρατο (εγώ να κερατώσω εκείνον) καθίσαμε, τα μιλήσαμε ψύχραιμα κ καταλήξαμε σε αυτό το agreement για το οποίο εξάλλου κ οι δυο μας ψηνόμαστε από πριν.Έτσι από την μια κάνουμε οτι σεξουαλική κινκιά γουστάρουμε με τρίτο,τέταρτο κοκ άτομο που είναι απλά σεξ/ξεκαύλωμα ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε ψυχολογικά,συναισθηματικά κ ερωτικά διαθέσιμοι ο ένας απέναντι στον άλλον μιας κ οι δυο έχουμε αυτή την ευκολία να ξεχωρίζουμε το σεξ από την συναισθηματική εμπλοκή.

Η όλη εμπειρία μάλιστα σε αυτή τη φάση τόσα χρόνια πιστεύω έχει λειτουργήσει πολύ εξισσοροπητικά στη σχέση μας κ σχεδόν εκμηδενίζει την πιθανότητα να απατήσει ο ένας τον άλλον.Από την πλευρά μου πάντως πέρα από εκείνη την μια φορά που παραλίγο να του ρίξω κέρατο δεν τον έχω απατήσει κ νομίζω το ίδιο κ εκείνος.Βασικά επιπρόσθετα βοηθάει πως γενικά είμαστε πολύ απελευθερωμένο ζευγάρι σεξουαλικά,είμαστε πολύ ανοιχτοί στο να συζητάμε χύμα τα ζητήματα γύρω από τις σεξουαλικές μας κάβλες κ μάλιστα να τις πραγματοποιούμε από κοινού.Αυτό από μόνο του δίνει μια άλλη ποιοτική διάσταση στη σεξουαλική μας ζωή κ σχέση που νομίζω είναι εξαιρετικά ικανοποιητική.Σε κάποιο βαθμό νομίζω κ αυτό το στοιχείο της σεξουαλικής δραστηριότητας κ  εμπειρίας μας έχει συμβάλει στο να μείνουμε τόσα χρόνια μαζί,πέρα φυσικά από τα ποιοτικά στοιχεία της σχέσης μας.

• Like 4
Δημοσ.

Κάτσε γιατί κάτι έχασα...μιλαμε για δύο άντρες που έχετε απλά σχέση;

Η είστε κανονικά άντρας - γυναίκα σε γάμο;

Δημοσ.

Κάτσε γιατί κάτι έχασα...μιλαμε για δύο άντρες που έχετε απλά σχέση;

Η είστε κανονικά άντρας - γυναίκα σε γάμο;

Τώρα θα έρθει ο άλλος και θα αρχίσει τα περί ετεροκανονικότητας και θα έχει και δικιο.

Τόξο  :wub:

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα πάντως το απλό κέρατο μου θύμισε τον ... απλό πίθηκα. Μια βόμβα στα θεμέλια της επιστήμης...

Δημοσ.

Τώρα θα έρθει ο άλλος και θα αρχίσει τα περί ετεροκανονικότητας και θα έχει και δικιο.

Τόξο :wub:

Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί είδους ζευγάρι μιλάμε. Γιαυτό θέλω απάντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...