Kadaz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Υπαρχουν 2 πιθανα mindsets. 1. Ο πραγματιστής / ρεαλιστής. Αν πεσει ενα δεντρο σε ερημο δασος, κανει ηχο ? Στη προκειμενη, εφοσον δε το ξερει ο αλλος οτι εχει φαει κερατονι, και δεδομενου οτι ο ο ρινοκερος που ριχνει το κερατο μεταχειριζεται το συντροφο τελεια, τον αγαπαει, δινει οτι χρειαζεται στη σχεση και παραπανω και παει λεγοντας απλα ειναι nympho και δε κρατιεται, ο ρεαλιστης θα σου πει οτι δεν εχει καμια σημασια. Και οι δυο ειναι πανευτυχης. Δεν υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης διαφανιας σε αυτο το παραδειγμα διοτι ο συγκεκριμενος ηδη γνωριζει οτι οι ανθρωπινες σχεσεις ποτε δεν ειναι 100% transparent, οποτε ολα κουλ. 2. Ο συναισθηματικος / ηθικος / ενοχικος. Αυτο ειναι το πιο συνηθισμενο γιατι τα ατομα που ζουν σχεδον μονο με λογικη, ειναι ελαχιστα. Εδω ισχυουν τα κλασσικα. Μαλακια που κερατωσες, ψευτης, εγωιστης και γενικα μη reliable ατομο για σχεση. Get your shit together or die alone. Και τα 2 εχουν βαση και δεν υπαρχει τροπος να πει κανεις οτι το 1 ειναι λαθος, απλα το 2 ειναι πιο κοινο. Μετα υπαρχουν υποκατηγοριες του αν εχεις κερατωσει μια φορα η πολλες στη παρελθον, αν το κανεις ακομα κλπ. Εγω ειμαι φαν της λογικης με τις σωστες για μενα δωσεις συναισθηματισμου. Αν εχω κερατωσει μια φορα αλλα ειμαι φουλ στη σχεση, δε θα το πω, γιατι να γαμ*σω τη σχεση ενω γουσταρω? Γιατι θελω να τα χω καλα με τη συνειδηση μου? Αν αυτος ειναι ο λογος ειμαι weak και αξιζω να με στειλει και να πεσω σε καταθλα. Τελος η ηθικη ειναι λεπτο ζητημα. Η μοντερνα ηθικη παει σε πολλα αντιθετα με την ανατομια του ανθρωπου. Δεν ειμαστε μονογαμικα ζωα εκ φυσεως, αλλα η κοινωνια μας το επιβαλει. Υπερασπιζομαστε την αλληλεγγυη τη φιλανθρωπια την ισοτητα, yet ακομα και ο πιο δικαιος ανθρωπος ελκυεται απο την εξουσια /κυριαρχια/ δυναμη. Γιατι ετσι ειμαστε καλωδιωμενοι.
bluesattack Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Για ρώτα το φίλο σου αν μάθαινε ότι η κοπέλα του τον έχει κερατώσει -χωρίς συναίσθημα- πως θα του φαινότανε; Βάζω στοίχημα πάρα πολύ άσχημα πάντως... Οσοι πιστευετε οτι η αγνοια ειναι ευτυχια να κανετε like
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οσοι πιστευετε οτι η αγνοια ειναι ευτυχια να κανετε like Σε πολλά θέματα, όχι μόνο σε αυτό! 1
Tigran Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ωραία όλα αυτά, αλλά το ζουμί είναι στο πως θα αντιδρούσε ο εν προκειμένω τύπος εάν μάθαινε πως το ίδιο κάνει η δικιά του. Αν το αποδεχόταν, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για έναν άνθρωπο ο οποίος εκ πεποιθήσεως κάτι τέτοιο το θεωρεί normal και άρα μπορείς εν μέρη να τον δικαιολογήσεις. Λέω εν μέρη, γιατί η δικιά του έχει το δικαίωμα να ξέρει πως αυτός θεωρεί νορμαλ το να την κερατώνει και άρα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα παραμείνει μαζί του ή όχι.
DDevil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ωραία όλα αυτά, αλλά το ζουμί είναι στο πως θα αντιδρούσε ο εν προκειμένω τύπος εάν μάθαινε πως το ίδιο κάνει η δικιά του. Αν το αποδεχόταν, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για έναν άνθρωπο ο οποίος εκ πεποιθήσεως κάτι τέτοιο το θεωρεί normal και άρα μπορείς εν μέρη να τον δικαιολογήσεις. Λέω εν μέρη, γιατί η δικιά του έχει το δικαίωμα να ξέρει πως αυτός θεωρεί νορμαλ το να την κερατώνει και άρα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα παραμείνει μαζί του ή όχι. Φιλε αρκετος κοσμος κάνει σχέσεις ή παντρεύεται και φερνει παιδια στο κοσμο χωρις να είναι ικανος για κάτι τέτοιο. Αν κρινεις από τις ειδήσεις που ακουμε κατά καιρους θα καταλάβεις το γιατι. Λεει ο άλλος χωρισαμε επειδή τσακωνόμασταν ρε φιλε πριν την παντρευτείς δεν εβλεπες ότι αυτή η γυναικα είναι ατιθαση? και θα σου σπάσει τα αρχιδια αμα την παντρευτείς? εχω μια στη δουλεια πραγματικά σκέφτομαι τον κακομοιρη που θα την παντρευτει τις προαλλες μου ειχε μιλησει απότομα και της κανω για ηρεμησε και γιατι μιλας ετσι νευρικα? τρεχει κατι με τη πάρτη μου? που να ηταν και γκομενα μου αυτή. Βασικα δεν θα ηταν ή θα ειχε στρωσει και θα ηταν ηρεμη ή θα το διαλυαμε πριν συμπληρωθεί μια εβδομάδα. Φαντασου να εχεις εχθρούς και προβλήματα στη δουλεια και να γυριζεις σπιτι και να εχεις και την μεγαιρα ρε ουστ μια ζωη μονος μου στη τελική τα λεφτα μας την υγεια μας και από παρέα παντα βρίσκουμε. Θα πας να μπλέξεις να σου ζητάει και να πληρωνεις μετά. 1
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οσοι πιστευετε οτι η αγνοια ειναι ευτυχια να κανετε like Παλιά είχα μια 'σχέση' με κάποια που γνώρισα σε ένα κλαμπακι, ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος στο να βρισκόμαστε το πολύ 1/2 φορές την βδομάδα γιατί μόλις είχα χωρίσει από σχέση πολλών ετών και δεν ήμουν για πολλά πολλά! Η κοπελιά ήταν σύμφωνη και περάσαμε για αρκετό καιρό σούπερ! Κατά καιρούς μου έκανε την εξής ερώτηση 'προτιμάς να ξέρεις την αλήθεια ή η άγνοια γενικότερα είναι καλύτερη?' τότε δεν έδινα και πολύ σημασία μιας και με βόλευε να μην ρωτάω πολλά για να μην ερχόμαστε κοντά κτλ κτλ απλά όταν σταματήσαμε έμαθα ότι όλον αυτόν τον καιρό που κάναμε ότι κάναμε (κυρίως σεξ Άντε και κάνα ποτάκι για πάνω από έναν χρόνο) ήταν παντρεμένη κανονικά και είχε και ένα κοριτσάκι!! Είμαι αθώος κύριε πρόεδρε, δεν ήξερα αλλά δεν με ενδιέφερε και να μάθω..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ωραία όλα αυτά, αλλά το ζουμί είναι στο πως θα αντιδρούσε ο εν προκειμένω τύπος εάν μάθαινε πως το ίδιο κάνει η δικιά του. Αν το αποδεχόταν, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για έναν άνθρωπο ο οποίος εκ πεποιθήσεως κάτι τέτοιο το θεωρεί normal και άρα μπορείς εν μέρη να τον δικαιολογήσεις. Λέω εν μέρη, γιατί η δικιά του έχει το δικαίωμα να ξέρει πως αυτός θεωρεί νορμαλ το να την κερατώνει και άρα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα παραμείνει μαζί του ή όχι. Αν το θεωρούσε νορμάλ εκ πεποιθήσεως θα το είχε πει από την αρχή... Παλιά είχα μια 'σχέση' με κάποια που γνώρισα σε ένα κλαμπακι, ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος στο να βρισκόμαστε το πολύ 2/3 φορές την βδομάδα γιατί μόλις είχα χωρίσει από σχέση πολλών ετών και δεν ήμουν για πολλά πολλά! Η κοπελιά ήταν σύμφωνη και περάσαμε για αρκετό καιρό πολύ καλά! Κατά καιρούς μου έκανε την εξής ερώτηση 'προτιμάς να ξέρεις την αλήθεια ή η άγνοια γενικότερα είναι καλύτερη?' τότε δεν έδινα και πολύ σημασία μιας και με βόλευε να μην ρωτάω πολλά να μην ερχόμαστε κοντά κτλ κτλ απλά όταν σταματήσαμε έμαθα ότι όλον αυτόν τον καιρό που κάναμε ότι κάναμε (κυρίως σεξ Άντε και κάνα ποτάκι για πάνω από έναν χρόνο) ήταν παντρεμένη κανονικά και είχε και ένα κοριτσάκι!! Είμαι αθώος κύριε πρόεδρε, δεν ήξερα αλλά δεν με ενδιέφερε και να μάθω.. Προσωπική άποψη (και δεν πάει σε εσένα Mau αλλά γενικώς μιλάω ), αλλά μόνο οι βλάκες και αυτοί που δεν αντέχουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, προτιμούν την ευτυχία (και την άγνοια στο προκείμενο θέμα) από τη γνώση.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Αν το θεωρούσε νορμάλ εκ πεποιθήσεως θα το είχε πει από την αρχή... Προσωπική άποψη (και δεν πάει σε εσένα Mau αλλά γενικώς μιλάω ), αλλά μόνο οι βλάκες και αυτοί που δεν αντέχουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, προτιμούν την ευτυχία (και την άγνοια στο προκείμενο θέμα) από τη γνώση. Συμφωνώ και εγώ της γνώσης είμαι! Απλά επειδή μόνο βλάκας δεν είμαι, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν με ενδιέφερε να μάθω τίποτα περισσότερο από αυτά που ήξερα! Απολύτως τίποτα όμως.. Αντιθέτως με βόλευε μιας και το ίδιο 'εξηγημενος' ήμουν και με 2-3 ακόμη, όταν είμαι ελεύθερος είμαι πολύ άστατος
bluesattack Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Είμαι αθώος κύριε πρόεδρε, δεν ήξερα αλλά δεν με ενδιέφερε και να μάθω.. Μα ειναι παιγνωστο οτι ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου.Επισης ειναι πασιγνωστο οτι το αγχος μπορει να ειναι υπευθυνο για ενα σωρο προβληματα που επηρεαζουν την καθημερινοτητα , για να μην πω οτι κοβει χρονια.
DDevil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ηταν παντρεμενη ..... τελικα δικιο ειχε ο φιλος. Επαγγελματιες κερατάδες χαχαχα Πηγα λεει στο γάμο του άλλου και του εδωσα συγχαρητηρια? γιατι ρε φιλε του ειπες συγχαρητηρια? αναβαθμιστηκε. Από ερασιτέχνης κερατας εγινε επαγγελματιας χαχχα
alxlightning Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογικη δημοτικου το "αν σου το καναν κι εσενα θα σου αρεσε?" δηλαδή το ότι δεν εχουμε ολοι τα ιδια τριγκερ δε θα οφειλε να οριζει τιποτα, υποτίθεται πως εξετάζουμε το πως κινούμαστε με σεβασμο στην ηθικη του συντροφου μας.αν η συμβαση επικοινωνιας ενός ζευγαριού είναι η μονοπλευρη μονογαμια ποιος μπορει να το κρινει αυτό ως καλο η κακο?
Shadows Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Απλη εξηγηση,κανενα προβλημα με το να πηγαινει καποιος με πολλες,αν τον ευχαριστει. Το να εχει καποιος μονιμη σχεση και να πηγαινει ταυτοχρονα με αλλες,βγαζει μεγαλα συμπλεγματα,εν ολιγης ολοι η δυναμη που προσπαθει να αντλησει απο το σεξ με αλλες γυναικες ειναι απλα παρηγορια στο οτι φοβαται να ζησει μονος του. 4
Lee80 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι συμπλεγμα να σου την πεφτουν στεγνα τα γκομενακια ε ποσο να αντεξεις μετα
DDevil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογικη δημοτικου το "αν σου το καναν κι εσενα θα σου αρεσε?" δηλαδή το ότι δεν εχουμε ολοι τα ιδια τριγκερ δε θα οφειλε να οριζει τιποτα, υποτίθεται πως εξετάζουμε το πως κινούμαστε με σεβασμο στην ηθικη του συντροφου μας. αν η συμβαση επικοινωνιας ενός ζευγαριού είναι η μονοπλευρη μονογαμια ποιος μπορει να το κρινει αυτό ως καλο η κακο? Τύπε νομιζω ηρθε η ώρα να φτιάξεις ένα βιντεάκι στο γιουτιούμπ για αυτά τα θεματα Απλη εξηγηση,κανενα προβλημα με το να πηγαινει καποιος με πολλες,αν τον ευχαριστει. Το να εχει καποιος μονιμη σχεση και να πηγαινει ταυτοχρονα με αλλες,βγαζει μεγαλα συμπλεγματα,εν ολιγης ολοι η δυναμη που προσπαθει να αντλησει απο το σεξ με αλλες γυναικες ειναι απλα παρηγορια στο οτι φοβαται να ζησει μονος του. Φιλε εμενα με ευχαριστει το πρωτο που ειπες αλλα χωρις να εχω μονιμη σχέση και να κοροιδευω Οποτε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια χωρις να με ξερεις
alxlightning Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι συμπλεγμα να σου την πεφτουν στεγνα τα γκομενακια ε ποσο να αντεξεις μετα λογικο με τετοιο bodyodyody αν και με το σταυρο στο λαιμο ωσαν ορθος χριζντιανοζζ μπερδευομαι λιγο Τύπε νομιζω ηρθε η ώρα να φτιάξεις ένα βιντεάκι στο γιουτιούμπ για αυτά τα θεματα Να πω τι, είναι οκ να ειστε οκ με τον εαυτο σας και τους γυρω σας? Φιλε εμενα με ευχαριστει το πρωτο που ειπες αλλα χωρις να εχω μονιμη σχέση και να κοροιδευω Οποτε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια χωρις να με ξερεις Νομιζω δεν ηταν ad hominem, απλα κακη γενικευση - και μαλλον προσωπικες προβολες - μεταξυ μας τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις