Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Κερατώσει"?

As in "το συζητήσαμε και μπορεί να πηγαίνει και με άλλους" ή "μωρή καριόλααα γιατι σε μεναααααααααα;"

Δεν βρίζουμε ποτέ μια γυναίκα. Δεν είναι κομψό :)

(BTW, μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός που κάνεις μεταξύ αγγλικών και ελληνικών. Αν έγραφες κείμενα θα ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Σοβαρά μιλάω.)

Δημοσ.

Δεν βρίζουμε ποτέ μια γυναίκα. Δεν είναι κομψό :)

(BTW, μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός που κάνεις μεταξύ αγγλικών και ελληνικών. Αν έγραφες κείμενα θα ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Σοβαρά μιλάω.)

Και μένα μου αρέσει which is why I do it  :-D  :-D

Αλλά υπάρχουν άλλοι που διαφωνούν.

Heck, υπάρχουν άλλοι που τα διδακτορικά που έχουν στην ψυχολογία τους λένε ότι το κάνω για να πουλήσω μούρη (?!?!?).

Δε φαντάζεσαι πόσα μπορεί να μάθει κανείς στο insomnia.

Δημοσ.

Ολοι είμαστε cool και "δεν έγινε και τίποτα" μέχρι ωσότου μας κερατώσει η δικιά μας.

Τότε μιλάμε για απόλυτη προδοσία και ανηθικότητα και όλες είνα πόρνες.

Δεν μπορείς να έχεις και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη... και τον απόλυτο έρωτα με μια και το αχαλίνωτο σεξ με όλες τις γυναίκες.

Δηλαδή ποιο είναι το "μη απλό" κέρατο;; Αυτό με το οποίο ερωτεύεσαι ή παντρεύεσαι κάθε γυναίκα με την οποία κάνεις σεξ;

• Like 2
Δημοσ.

Ολοι είμαστε cool και "δεν έγινε και τίποτα" μέχρι ωσότου μας κερατώσει η δικιά μας.

Τότε μιλάμε για απόλυτη προδοσία και ανηθικότητα και όλες είνα πόρνες.

Δεν μπορείς να έχεις και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη... και τον απόλυτο έρωτα με μια και το αχαλίνωτο σεξ με όλες τις γυναίκες.

Φταίνε και τα μυαλά με τα οποία μεγαλώνουμε. Ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός, να πάει με πολλές και αυτό είναι και καλά το σωστό. Αν μια γυναίκα κάνει ελεύθερα τα ίδια και τα διατυμπανίζει, αυτομάτως ονομάζεται όπως όλοι ξέρουμε. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλές γυναίκες πριν παντρευτούν, όταν τις ρωτάει ο δικός τους πόσους άντρες έχουν γνωρίσει στη ζωή τους λένε σχεδόν πάντα τρεις. Είχε και έρευνα κάποτε γι' αυτό στην Ελλάδα. Στην ουσία μπαίνουν στη διαδικασία να πουν ψέματα, ενώ πρακτικά δεν υπάρχει λόγος. Ειδικά κάποιες που γνωρίζουν 1-2 άντρες και μετά παντρεύονται είναι δράμα... Ποδήλατο η φάση.

Δημοσ.

καμία σχέση το ένα με το άλλο. αν δεν αντεχεις swinging δε το σκεφτεσε καν σαν επιλογη . το κερατο το τρως και δες ξες απο που σου αστραψε.

Σωστα αλλα να δεις εκεινου,που θα μου  προτεινει  swinging, τι θα του αστραψει!

• Like 4
Δημοσ.

Σωστα αλλα να δεις εκεινου,που θα μου  προτεινει  swinging, τι θα του αστραψει!

καλά, δεν βρίσκεις ένα ζευγαρι στην τύχη και ριχνεις την πρόταση. προφανώς πρώτα έχεις κόψει αν το άλλο ζευγαρι έχει τα ίδια γούστα με εσένα..

• Like 1
Δημοσ.

@alxlightning σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σπανιο πραγμα στις ημερες μας και ανταποδιδω. Δυστυχως ειμαστε υποκριτες ακομα και ανωνυμα. Ολοι εχουμε σκεφτει και swinging και one night stand και με παντρεμενες/ους.

• Like 1
Δημοσ.

Φταίνε και τα μυαλά με τα οποία μεγαλώνουμε. Ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός, να πάει με πολλές και αυτό είναι και καλά το σωστό. Αν μια γυναίκα κάνει ελεύθερα τα ίδια και τα διατυμπανίζει, αυτομάτως ονομάζεται όπως όλοι ξέρουμε. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλές γυναίκες πριν παντρευτούν, όταν τις ρωτάει ο δικός τους πόσους άντρες έχουν γνωρίσει στη ζωή τους λένε σχεδόν πάντα τρεις. Είχε και έρευνα κάποτε γι' αυτό στην Ελλάδα. Στην ουσία μπαίνουν στη διαδικασία να πουν ψέματα, ενώ πρακτικά δεν υπάρχει λόγος. Ειδικά κάποιες που γνωρίζουν 1-2 άντρες και μετά παντρεύονται είναι δράμα... Ποδήλατο η φάση.

Κοίταξε, δεν είναι κακό να το κάνει αν θέλει κάποιος και μπορεί (το να είναι κυνηγός).

Εντάξει για τις γυναίκες είναι το πιο εύκολο πράγμα.

Αρκεί να μην γίνεται υποκριτής, ψεύτης και κομπλεξικός.

Δημοσ.

Το να έχει κανείς διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους δεν είναι μεμπτό. Ίσα - ίσα που πρέπει και να είσαι κωλόφαρδος αλλά και να έχεις δουλέψει λίγο τον εαυτό σου για να αποκτήσεις έναν άνθρωπο που να είσαι "μαζί" του.

Το μεμπτό στην όλη φάση είναι ότι, συνήθως, αντί κανείς να είναι ειλικρινής (όχι κατ' ανάγκη ενεργητικά, μπορεί π.χ. να μην κάνει σχέση αντί να κάνει ελεύθερη), προτιμάει να εξαπατά άλλους για να καλύψει ψυχολογικές ανάγκες που (και πάλι συνήθως) σχετίζονται με θέματα "μάνας" κτλ...

Επίσης, θέλει λίγο πιο πολύ δουλειά εάν δεν είναι κωλόφαρδος για να μπορείς να είσαι ειλικρινής. Και, συνήθως, αυτή δεν είναι η περίπτωση.

Και για να γίνω ακόμα πιο σαφής... το θέμα όλο είναι η απόκρυψη. Όταν είσαι μαζί με κάποιον, το point δεν είναι να αλλάξεις και να γίνεις όπως θέλει κάποιος άλλος... ακόμα και εάν αυτός ο "άλλος" είναι κοινωνικές συμβάσεις.

Το point είναι ότι, και λόγω της ανάγκης για συντροφικότητα, να βρεις αυτόν με τον οποίο θα είσαι εσύ. Έτσι, αναπόφευκτα, θα είσαι μαζί του και δεν θα κρύβεις τίποτα. Είτε είναι το εάν κάπνισες ενώ είχες πει ότι θα το κόψεις είτε ότι θέλεις τρίο με κάποιον άλλον ή ανταλλαγή συντρόφων.

Από την άλλη... πάντα υπάρχει η λύση να βρεις κάποια να καλύψει το κενό της μάνας σου και εσύ να κρύβεις την προσωπική σου ζωή και τον εαυτό σου όπως έκανες στο γυμνάσιο μέσα στο δωμάτιό σου ή στα συρτάρια σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@alxlightning σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σπανιο πραγμα στις ημερες μας και ανταποδιδω. Δυστυχως ειμαστε υποκριτες ακομα και ανωνυμα. Ολοι εχουμε σκεφτει και swinging και one night stand και με παντρεμενες/ους.

Εμμμ όχι.

Δεν μπορείς να εκφράζεις, ξέρεις, το σύνολο των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη...

Και δεν το λέω από την άποψη αν συμφωνώ με αυτό που λες ή όχι, αλλά δεν μπορείς να γενικεύεις την προσωπική σου γνώμη.

Δημοσ.

καλά, δεν βρίσκεις ένα ζευγαρι στην τύχη και ριχνεις την πρόταση. προφανώς πρώτα έχεις κόψει αν το άλλο ζευγαρι έχει τα ίδια γούστα με εσένα..

Aυτο θα εγραφα και εγω ρε φιλε...εγω έχω παει και με γκομενα σε στριπτιτζάδικο παρέα! Ηταν πολύ γαματη φάση περάσαμε πολύ καλα και μετά ακομα καλυτερα! Αλλα εντάξει η κοπελα ηταν ανοιχτομυαλη και μπορουσες να κανεις φοβερες συζητησεις μαζι της και να τα πεις όλα. Απεναντίας ειχα περυσι μια πρωην που μου ελεγε σε καποια φαση "Τι βλέπεις τσοντες όταν θα εισαι με την γκομενα σου?" και ηταν ετοιμη να με δειρει .... φαντασου να προτεινε κάποιος σε αυτην swinging τσαρκα ρε παιδι μου όχι να πηδηχθουν με άλλους ετσι για το μάτι .... xaxaxa θα τρωγε ξυλο ακομα και για αυτο!

• Like 1
Δημοσ.

Το σημαντικό είναι να διαχωρίσεις μες το κεφάλι σου την έννοια της μοναξιάς/συντροφικότητας και του έρωτα. Στο 95% των περιπτώσεων μιλάμε για το πρώτο ενώ νομίζουμε ότι είναι το δεύτερο. Αν έχεις επίγνωση ότι είναι το πρώτο, τότε για μένα όλα επιτρέπονται και δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί. Το δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι είναι το πρώτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το σημαντικό είναι να διαχωρίσεις μες το κεφάλι σου την έννοια της μοναξιάς/συντροφικότητας και του έρωτα. Στο 95% των περιπτώσεων μιλάμε για το πρώτο ενώ νομίζουμε ότι είναι το δεύτερο. Αν έχεις επίγνωση ότι είναι το πρώτο, τότε για μένα όλα επιτρέπονται και δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί. Το δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι είναι το πρώτο.

Πρέπει όμως και ο/η σύντροφος να συμφωνεί με το όλα επιτρέπονται :)

Δημοσ.

Η συντροφος πάντα ρωτάται , εμεις προτασεις ριχνουμε και δεν γινεται τιποτα αμα δεν το θελει και η ιδια.

Εγω με οσες πηγα βολτα σε πιο "αντισυμβατικα" μερη δεν πηγα καμια με το ζορι και το προτεινα και σε κοπελες που καταλαβαινα ότι αυτό δεν θα τις προσβαλλει και θα περάσουν καλά.

Μπορει να ειμαστε φιλελέδες στις σχέσεις και ελευθερα πουλια! αλλα πρεπει να ειμαστε και κυριοι με τις κυριες!

Δημοσ.

Οι κυρίες έχουν και αυτές μυαλό, ας σκεφτούνε πρώτα πρωτού πράξουν. Και όχι δεν χρειάζεται να συμφωνεί και η κοπέλα. Εσύ και η συνειδησή σου είστε μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...