Lee80 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν μπορω να ξερω το συνολο των ανθρωπων, θεωρω οτι ολοι εχουμε τις φαντασιωσεις μας ασχετα αν δεν τις κανουμε πραγματικοτητα λογο ηθικων φραγμων 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Οι κυρίες έχουν και αυτές μυαλό, ας σκεφτούνε πρώτα πρωτού πράξουν. Και όχι δεν χρειάζεται να συμφωνεί και η κοπέλα. Εσύ και η συνειδησή σου είστε μόνο.Προφανώς και πρέπει να συμφωνεί και ο άλλος. Γιατί αν το κάνεις πίσω από την πλάτη του, μάντεψε τι είσαι,ψεύτης και υποκριτής Αν κάποιος θέλει ελεύθερη σχέση πολύ καλά κάνει και θέλει, αλλά να πάει να την κάνει με κάποιον πολυγαμικό και όχι μονογαμικό. Δεν φταίει ο άλλος να ζει σε ένα ψέμα, επειδή κάποιος δεν μπορεί να είναι ειλικρινής και πρώτα απ' όλα ειλικρινής με τον εαυτό του και τα θέλω του...
DDevil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Προφανώς και πρέπει να συμφωνεί και ο άλλος. Γιατί αν το κάνεις πίσω από την πλάτη του, μάντεψε το είσαι ψεύτης και υποκριτής Αν κάποιος θέλει ελεύθερη σχέση πολύ καλά κάνει και θέλει, αλλά να πάει να την κάνει με κάποιον πολυγαμικό και όχι μονογαμικό. E ναι μεσες ακρες καλο είναι να το πεις ή να μη δωσεις ψευτικες ελπιδες. Τι είναι το swinging; Ανταλλαγή συντροφων.
GreekMonkey Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Είπε κανείς πως θα πεις ψέμματα; Αν σε ρωτήσει τότε θα τις το πεις, αλλιώς whateva ασχολείσαι με άλλα πράγματα. Και μην ξεχνάμε, μιλάω για σχέση συντροφικότητας και όχι αγάπης.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 E ναι μεσες ακρες καλο είναι να το πεις ή να μη δωσεις ψευτικες ελπιδες. Ανταλλαγή συντροφων. Ααα αυτά που βγάζουν τα μάτια τους all together; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Είπε κανείς πως θα πεις ψέμματα; Αν σε ρωτήσει τότε θα τις το πεις, αλλιώς whateva ασχολείσαι με άλλα πράγματα. Και μην ξεχνάμε, μιλάω για σχέση συντροφικότητας και όχι αγάπης. Και; Δηλαδή οι απλοί σύντροφοι είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού; Και επειδή δεν το λες καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ψεύτης E ναι μεσες ακρες καλο είναι να το πεις ή να μη δωσεις ψευτικες ελπιδες. Οχι, μέσες άκρες. Λες από την αρχή ξεκάθαρα τι θέλεις. Τόσα πολυγαμικά άτομα υπάρχουν, γιατί να μπείς σε μια τέτοια διαδικασία με κάποιον μονογαμικό; Γιατί δεν μπορείς να βρεις κάποιον/α με τα ίδια θέλω; Τόσο δύσκολο είναι;
GreekMonkey Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τι λες μωρέ. Αν θέλει ας ρωτήσει, αν μου έρθει εμένα η επιθυμία να το πω θα το πω. Απλά δεν υπάρχει πρέπει σε αυτήν την περίπτωση.
DDevil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ααα αυτά που βγάζουν τα μάτια τους all together; Ναι αλλα όχι υποχρεωτικά ολοι μαζι ο καθενας ξεχωριστα απλα υπάρχει προσβαση και κοινη θέα αμα εχεις μπει μεσα στο κλάμπ.
Vapir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 πολύ εξωγήινα μου ακούγονται όλα αυτά για το insomnia 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τι λες μωρέ. Αν θέλει ας ρωτήσει, αν μου έρθει εμένα η επιθυμία να το πω θα το πω. Απλά δεν υπάρχει πρέπει σε αυτήν την περίπτωση. Αφού αυτή/ος υπάρχει περίπτωση να ρωτήσει και όπως λες θα απαντούσες, γιατί δεν το λες από την αρχή; :S
GreekMonkey Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν θα κυκλοφορώ 5 μέρες με το μυαλό μου στο ότι πρέπει να της το πω. Θα το ξεχάσω. Οχι, μέσες άκρες.Λες από την αρχή ξεκάθαρα τι θέλεις.Τόσα πολυγαμικά άτομα υπάρχουν, γιατί να μπείς σε μια τέτοια διαδικασία με κάποιον μονογαμικό;Γιατί δεν μπορείς να βρεις κάποιον/α με τα ίδια θέλω;Τόσο δύσκολο είναι; Τα ίδια θέλω; Κάλα που ζεις; Ελπίζω να έχεις συνηδητοποιήσει πως το 98% των ανθρώπων παγκοσμίος δεν ξέρει τι θέλει πραγματικά. Θα μπω στο τρυπάκι να κάτσω να ψάξω τι αρέσει στην άλλην και ανάθεμα και αν ξέρει και τι θέλει; Αυτά ούτε μετά από χρόνια σχέσης δεν τα ανακαλύπτεις.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν θα κυκλοφορώ 5 μέρες με το μυαλό μου στο ότι πρέπει να της το πω. Θα το ξεχάσω. Τα ίδια θέλω; Κάλα που ζεις; Ελπίζω να έχεις συνηδητοποιήσει πως το 98% των ανθρώπων παγκοσμίος δεν ξέρει τι θέλει πραγματικά. Θα μπω στο τρυπάκι να κάτσω να ψάξω τι αρέσει στην άλλην και ανάθεμα και αν ξέρει και τι θέλει; Αυτά ούτε μετά από χρόνια σχέσης δεν τα ανακαλύπτεις. Όντως και αυτά που ξέρεις ότι θέλει σε τα αλλάζει
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι επίσης το 98% των ανθρώπων στον πλανήτη τουλάχιστον αν είναι πολυγαμικοί ή όχι το γνωρίζουν... Δεν χρειάζονται χρόνια σκέψης και ανάλυσης για να το καταλάβεις... Γιατί δεν θα κυκλοφορώ 5 μέρες με το μυαλό μου στο ότι πρέπει να της το πω. Θα το ξεχάσω. Τόσο πολύ δύσκολο είναι να πεις: "Δεν θέλω αποκλειστικότητες, θέλω να βγαίνω και με άλλες." Μάλιστα...
groot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν είναι το θέμα "να το πεις". Αυτή η αντίδραση ταιριάζει σε κάποιους ανθρώπους, σε άλλους όχι. Το θέμα είναι πως εάν το καταλαβαίνεις ότι ο ερωτικός σου σύντροφος θέλει/περιμένει από εσένα κάτι και εσύ δεν... να το ξεκαθαρίσεις. Με όποιον τρόπο σου ταιριάζει, αλλά να το κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις