ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 πέρα απο όλα τα άλλα θεωρώ φλώρικο να "παλεύεις" με ένα ζώο έχοντας πάντα το πλεονέκτημα , θα έβρισκα μια "λογική" αν η μάχη γινόταν όπως τους γέννησε η φύση Ακόμα και έτσι να είναι πάλι θα "κέρδιζε" ο άνθρωπος. Μπορεί σε μια αρένα με μάχη σώμα με σώμα ο άνθρωπος να είναι μια κλανιά αλλά αν λάβουμε όλα τα υπέρ του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος και τα χρησιμοποιήσει τότε ο άνθρωπος είναι σαφέστατα το ισχυρότερο ζώο. Δεν είναι το "λογικό" να δίνεις όλα τα + στο ένα ζώο και να αφαιρείς όλα τα + από το άλλο. Δεν είναι τυχαίο που παρά το γεγονός ότι είμαστε μέλη της χλωρίδας και της πανίδας αυτού του πλανήτη γενικά είμαστε πολύ πολύ μπροστά σε δύναμη από τα υπόλοιπα ζώα.
adi32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ολα τ α ζωα πονανε οταν τα σκοτωνουμε ακομα και οι κατσαριδες Υπαρχει ομως μια διαφορα αν τα σκοτωνεις για τροφη ή επιβιωση ή για διασκεδαση Επισης θεωρω εξισου κακο να μπαινουν σε σταδια ανθρωποι ή ζωα για να σκοτωθουν παιξουν μποξ ξυλο κλπ 1
Vapir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ακόμα και έτσι να είναι πάλι θα "κέρδιζε" ο άνθρωπος. Μπορεί σε μια αρένα με μάχη σώμα με σώμα ο άνθρωπος να είναι μια κλανιά αλλά αν λάβουμε όλα τα υπέρ του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος και τα χρησιμοποιήσει τότε ο άνθρωπος είναι σαφέστατα το ισχυρότερο ζώο. Δεν είναι το "λογικό" να δίνεις όλα τα + στο ένα ζώο και να αφαιρείς όλα τα + από το άλλο. Δεν είναι τυχαίο που παρά το γεγονός ότι είμαστε μέλη της χλωρίδας και της πανίδας αυτού του πλανήτη γενικά είμαστε πολύ πολύ μπροστά σε δύναμη από τα υπόλοιπα ζώα. βαριέμαι τις κουβέντες "ποιος νικάει" , είναι ανούσιες Είναι αστείο να θεωρείται μάχη με ταύρο μια μάχη που θέλει το ζώο ατάιστο (αδύναμο) ταλαιπωρημένο (αδύναμο) και μπερδεμένο με χρήση διαφόρων ουσιών για να δώσει το μεγάλο show απέναντι σε έναν άνθρωπο ταϊσμένο , ξεκούραστο που μάλιστα κάνει χρήση όπλων , σίγουρα δεν βγήκε απο το τέτοιο της μάνας του κρατώντας σπαθί Ο άνθρωπος ανακάλυψε και έφτιαξε τα σπαθιά αλλα όχι αυτός ο άνθρωπος για να θεωρηθεί δική του δύναμη/δυνατότητα
Kadaz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ο άνθρωπος ανακάλυψε και έφτιαξε τα σπαθιά αλλα όχι αυτός ο άνθρωπος για να θεωρηθεί δική του δύναμη/δυνατότητα Οποτε το οτι εσυ μιλας διαβαζεις και γραφεις την ελληνικη γλωσσα δε θεωρειται δικη σου δυνατοτητα ? Lol good to know
Vapir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Οποτε το οτι εσυ μιλας διαβαζεις και γραφεις την ελληνικη γλωσσα δε θεωρειται δικη σου δυνατοτητα ? Lol good to know αυτά είναι πράγματα που έμαθες , δεν είναι υλικά lol omg xd !!!111
Kadaz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 αυτά είναι πράγματα που έμαθες , δεν είναι υλικά lol omg xd !!!111 Και που κολλαει το οτι δεν ειναι υλικα με το αν ειναι η οχι δικη σου δυνατοτητα κατι ? Υποθετω γνωριζεις οτι οι λεξεις δυναμη/δυνατοτητα δεν εχουν να κανουν μονο με υλικα αγαθα, νο ? Αλλα για να το κανουμε με το δικο σου τροπο να το καταλαβεις, το οτι εγω μπορω να σμιλευσω απ το 0 ενα σπαθι η να φτιαξω ενα τοξο, με μεθοδολογιες και τροπους που ανακαλυψαν αλλοι πριν απο μενα, δεν ειναι δικη μου δυναμη/δυνατοτητα ? Δηλαδη στο δικο σου μυαλο μονο οτι ανακαλυπτεις και χτιζεις ο ιδιος ειναι δικο σου ? Nice, ανακοινωσε τα μαντατα σε ολους τους επιστημονες των τελευταιων χιλιετιων και πες τους να αλλαξουν τα ονοματα τους απ τις θεωριες τους και να βαλουν το ονομα αυτουνου που εφευρεσε το 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 .
Vapir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 γιατι οι ταυρομάχοι σμιλεύουν τα σπαθιά τους lmfao lololol
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 βαριέμαι τις κουβέντες "ποιος νικάει" , είναι ανούσιες Είναι αστείο να θεωρείται μάχη με ταύρο μια μάχη που θέλει το ζώο ατάιστο (αδύναμο) ταλαιπωρημένο (αδύναμο) και μπερδεμένο με χρήση διαφόρων ουσιών για να δώσει το μεγάλο show απέναντι σε έναν άνθρωπο ταϊσμένο , ξεκούραστο που μάλιστα κάνει χρήση όπλων , σίγουρα δεν βγήκε απο το τέτοιο της μάνας του κρατώντας σπαθί Ο άνθρωπος ανακάλυψε και έφτιαξε τα σπαθιά αλλα όχι αυτός ο άνθρωπος για να θεωρηθεί δική του δύναμη/δυνατότητα Κοίτα δεν επικροτώ τέτοιες ενέργειες αλλά με ψιλοαφήνουν και ελαφρά αδιάφορο γιατί ως άνθρωποι έχουμε από πολλά που πρέπει να βελτιωθούμε πρώτα πριν ξεκινήσουμε να "σεβόμαστε" τα υπόλοιπα ζώα του πλανήτη. Δεν είμαστε το μόνο είδος που "παίζει" με άλλα ζώα just because it can. Τις προάλλες μια ομάδα σκύλων πέρασε έξω από το σπίτι μου και για κακή της τύχη μια εκ των τεσσάρων γάτων μου έπεσε θύμα τους που κυριολεκτικά την ξέσκισαν και την άφησαν ψόφια ακριβώς μπροστά από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο σπίτι μου. Το συμβάν το είδα real time και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γι αυτό (θα μπορούσα όμως με μια καραμπίνα). Κατά τα άλλα όσο αφορά τις κουβέντες του "ποιος νικάει" δεν έχει σημασία. Νικάει αυτός που τελικά στέκεται όρθιος και κέρδισε με τις όποιες δυνάμεις του. Ηταν το μυαλό; Ηταν τα μπράτσα; Ηταν τα όπλα; Ηταν η ομαδικότητα; Δεν έχει καμιά σημασία. Τη δύναμη του ανθρώπου την βλέπεις καθημερινά. Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. 2
Vapir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 συμφωνώ έτσι όπως το θέτεις , επιτέλους λίγη λογική συζήτηση thanks
livefreeordie Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δεν είμαστε το μόνο είδος που "παίζει" με άλλα ζώα just because it can. Τις προάλλες μια ομάδα σκύλων πέρασε έξω από το σπίτι μου και για κακή της τύχη μια εκ των τεσσάρων γάτων μου έπεσε θύμα τους που κυριολεκτικά την ξέσκισαν και την άφησαν ψόφια ακριβώς μπροστά από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο σπίτι μου. Το συμβάν το είδα real time και δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα γι αυτό (θα μπορούσα όμως με μια καραμπίνα). Το θεμα ειναι πως εχουμε μια διαφορα με τα αλλα ειδη. Εχουμε νοημοσυνη,την οποια εκεινα δεν εχουν. Και ξερουμε τι ειναι σωστο και τι οχι υποτιθεται. Τα σκυλια το εκαναν απο ενστικτο. Εμεις το κανουμε πλεον απο βλακεια κι αλαζονεια.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το θεμα ειναι πως εχουμε μια διαφορα με τα αλλα ειδη. Εχουμε νοημοσυνη,την οποια εκεινα δεν εχουν. Και ξερουμε τι ειναι σωστο και τι οχι υποτιθεται. Τα σκυλια το εκαναν απο ενστικτο. Εμεις το κανουμε πλεον απο βλακεια κι αλαζονεια. Και που το ξέρεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι τα υπόλοιπα είδη δεν έχουν νοημοσύνη;
livefreeordie Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Και που το ξέρεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι τα υπόλοιπα είδη δεν έχουν νοημοσύνη; Α μαλιστα. Τωρα θα αμφισβητησουμε κι αυτα που η επιστημη εχει αποδειξει εδω κι αιωνες. Πραγματα τα οποια ειναι φανερα και με γυμνο ματι ετσι κι αλλιως. Τωρα θα μου πεις πως ο σκυλος,η γατα κι ο κοκκορας μπορουν να μιλανε,να περπατανε ορθια στα δυο ποδια ,να δημιουργουνε,να δουλευουν κτλ κτλ κτλ κτλ. Πως εχουν κριτικη ικανοτητα. Πως εχουν αποψη. Τωρα θα προσπαθησεις να μου αποδειξεις πως εμεις και τα ζωα ειμαστε ισα κι ομοια,πως εχουμε το ιδιο μυαλο.... Οκ. Επειδη εχω ξαναμπει σε τετοιες συζητησεις κι ακρη δεν εχω βγαλει,δε το συνεχιζω καν! Μην αντιδρατε απλα για να αντιδρατε. Plz. 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Α μαλιστα. Τωρα θα αμφισβητησουμε κι αυτα που η επιστημη εχει αποδειξει εδω κι αιωνες. Πραγματα τα οποια ειναι φανερα και με γυμνο ματι ετσι κι αλλιως. Τωρα θα μου πεις πως ο σκυλος,η γατα κι ο κοκκορας μπορουν να μιλανε,να περπατανε ορθια στα δυο ποδια ,να δημιουργουνε,να δουλευουν κτλ κτλ κτλ κτλ. Πως εχουν κριτικη ικανοτητα. Πως εχουν αποψη. Τωρα θα προσπαθησεις να μου αποδειξεις πως εμεις και τα ζωα ειμαστε ισα κι ομοια,πως εχουμε το ιδιο μυαλο.... Οκ. Επειδη εχω ξαναμπει σε τετοιες συζητησεις κι ακρη δεν εχω βγαλει,δε το συνεχιζω καν! Μην αντιδρατε απλα για να αντιδρατε. Plz. Εχει αποδειχτεί ότι αυτό που κάνουμε εμείς ως ανθρώπινα όντα το κάνουμε από βλακεία και αλαζονεία;;; Οκ...
xstreamgamer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αναλύσεις επί αναλύσεων όρκες φάλαινες δελφίνια μόνο ροζ μονόκερoi δεν μας προέκυψαν σε αυτό το topic.Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά.Το αρνί κατά το σφάξιμο του δεν αισθάνεται καμία αγωνία βασικά δεν ξέρει από του ήρθε καθώς δεν αντιστέκεται ούτε όταν το βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό κάθεται και πολλές φορές σε αγγίζει κιόλας με παιχνιδιάρικη διάθεση.Ναι είναι λυπηρό για ένα τόσο γλυκούλι ζωντανο αλλά δεν είναι επίπονο και αγωνιώδες.Του καρφώνεις το μαχαίρι κάτω από το λαιμό και πάει ακαριαία.Συγκρίνετε τώρα αυτό με την αγωνία του ταύρου που έχει όλα αυτά τα βέλη και τα ξιφίδια στη πλάτη του τι πόνο πρέπει να νοιώθει και τι αγωνία μέχρι να πεθάνει με 30.000 μαλάκες να ζητωκραυγάζουν από πάνω!Προσωπικά θα ήθελα να φερθώ σε έναν ταυρομάχο με τον ίδιο τρόπο για να δει την γλύκα.(Πέστε να με φάτε αλλά έτσι αισθάνομαι.)Αυτά για να ξέρουμε γιατί μιλάμε επιτέλους σε αυτόν τον τόπο.Όσο για τα γουρούνια ειδικά οι περισσότεροι παίρνουν από σφαγεία όπου σκοτώνονται με ηλεκτροφόρα"κέρατα"η όσοι έχουν σπίτια έχουν πια πιστόλια αέρος με καρφιά όπου τα καρφώνουν στο δόξα πατρί με επίσης ακαριαίο θάνατο.Ναι πρόλαβα και εγώ στα νεανικά μου χρόνια το τσεκούρωμα του γουρουνιού στο κεφάλι και μάλιστα είδα και αποτυχημένη προσπάθεια θανάτωσης του με αυτόν τον τρόπο, με το κακόμοιρο ζωντανό να τρέχει με το τσεκούρι στο κεφάλι μέσα στο χωριό(δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζω).Αλλά άλλαξαν οι καιροί ακόμα και στα χωριά της Λάρισας όπου ζω, να δω στη Ιθπανία πότε θα αλλάξουν. 1
livefreeordie Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εχει αποδειχτεί ότι αυτό που κάνουμε εμείς ως ανθρώπινα όντα το κάνουμε από βλακεία και αλαζονεία;;; Οκ... Oταν σκοτωνεις ενα ζωο για ''πλακα'' και ''διασκεδαση'' πως το εκλαμβανεις;; Σαν εξυπναδα ας πουμε;;; Συγκρινεις το να σκοτωνουμε εμεις ενα ζωο για τη πλακα μας με το να σκοτωνονται αλλα ζωα μεταξυ τους καθαρα απο ενστικτο;; Με τον ιδιο τροπο τα αντιλαμβανομαστε; Kαι πολλες φορες οχι απλα το σκοτωνουμε για πλακα,αλλα το βασανιζουμε κιολας πρωτα. Οποτε το παραδειγμα σου ειναι ατοπο και φυσικα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για την ανθρωπινη βλακεια που μας δερνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα