μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κάτι πήρε το αυτί μου για τα 4 κανάλια.Δηλαδή θα κλείσουν όλα και θα λειτουργούν μόνο 4; Θα κλείσει και η ΕΡΤ; Την γλυτώσαμε; Και τα τοπικά;
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Η ΕΡΤ δεν είναι στο παιχνίδι με τις άδειες γιατί είναι κρατική τηλεόραση (δυστυχώς δεν την γλιτώνουμε). Δεν ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί πάντως σίγουρα θα γλυτώσουμε από αρκετά βρωμοκάναλα που υπάρχουν σήμερα.
groot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μεγάλη μούφα αυτό με τα "4 κανάλια". Μεγάλη μούφα η οποία αναπαράγεται από τα υφιστάμενα κανάλια για καθαρά λόγους επαγγελματικών και πολιτικών (π.χ. ΑΝΤ1, MEGA που ευτυχώς θα κλείσει το κ*λ*κάναλο) συμφερόντων. Αυτό που λέει ο νόμος είναι ότι θα υπάρχουν 4 κανάλια: - Πανελλαδικής εμβέλειας - Υψηλής ευκρίνειας - Γενικού περιεχομένου Καμία σχέση με πόσα μπορούν να υπάρξουν βάσει των υποδομών. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις, κάλλιστα, επιπλέον κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, υψηλής ευκρίνειας αλλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ περιεχομένου (π.χ. History Channel, comedy central κτλ)).Εάν δεν περιορίσεις τα γενικού περιεχομένου σε 4, τότε τι αφήνεις για τα άλλα, ειδικού περιεχομένου (π.χ. αθλητικά) ; Οπότε, αυτό γίνεται γαργάρα από όσους δημοσιεύουν και παραφράζουν για λόγους συμφεροτων μελέτες που λένε για παραπάνω κανάλια στην Ελλάδα χωρίς όμως να λένε οτι το "4" αφορά ΜΟΝΟ τα ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. Τα τοπικά, επειδή ΔΕΝ είναι πανελλαδικής εμβέλειας, δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την ρύθμιση. Εικάζω πως όλο το παιχνίδι με τα κανάλια γίνεται επειδή τώρα βγάζουν λεφτά από τα πάντα και δεν μπορεί κάποιος νέος να μπει στον χορό και χώρο. Π.χ., ένα κανάλι ΜΟΝΟ με ειδήσεις και ντοκυμαντέρ (όπως ήταν ΣΚΑΙ στις αρχές - αρχές), αυτή την στιγμή δεν έχει συνθήκες στην αγορά για να μπορέσει να σταθεί. Με αυτή την ρύθμιση θαρρώ πως ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για να έχουμε σωστή διεθνής τηλεόραση και στην χώρα μας, όπως είναι σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη.
παπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ασε, θα μας γαμησουν στον λαικισμο. Ειναι που ειναι σαπια τωρα, βλεπε μηδενικο ρεπορταζ και πασαρισμα της ειδησης με ενα τροπο λες και αναφαιρονται σε καθυστερημενα. Φαντασου τι θα γινει οταν θα τρομοκρατουνται απο την καθε κυβερνηση. 1
groot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μα με αυτή την ρύθμιση δεν μπορούν πλέον να ελέγχονται από κυβερνήσεις! Θα υπάρχει διαγωνισμός (άρα, όποιος δώσει παραπάνω κερδίζει) και ΠΛΗΘΩΡΑ καναλιών ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Βάλε κάτω πόσα μπορεί να χάσει ο ΑΝΤ1 π.χ. όταν έρθει άλλο κανάλι που βγάζει σωστές ταινίες και βάζει σωστές σειρές και άλλο κανάλι που βάζει σωστά αθλητικά από όλα τα αθλήματα. Για αυτό έχουν γ***θεί στην τρομοκρατία τα κ*λ*κάναλα και παρουσιάζουν τα πάντα με τόση στρέβλωση που πιο πολύ πεθαίνεις. 2
Speculoos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Με αυτή την ρύθμιση θαρρώ πως ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για να έχουμε σωστή διεθνής τηλεόραση και στην χώρα μας, όπως είναι σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Χωρίς ειρωνική διάθεση ή κάτι άλλο, ποια ευρωπαϊκά κράτη είναι το πρότυπο γιατί εγώ σε όσα έχω ζήσει η τηλεόραση είναι πλέον ένα κράμα τελεμάρκετινγκ, cooking shows, ριάλιτυ κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις