liakos356 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Τις περισσότερες φορές στο κρεβάτι με το ταμπλετ και ένα τέτοιο βραχίονα. Για να γυρίζω τις σελιδες έχω και ένα bluetooth remote για τις selfies που κάνει τη δουλειά. Όποτε μπορώ βέβαια, προτιμώ το original βιβλιο και τον καναπέ.
alxlightning Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 διαβαζω παντου, πλεον σε εντυπο διαβαζω μονο λογοτεχνικουλια η κανα πολιτικο αν τυχει και μου δωσουν φιλοι.δε μου αρεσει το μελανι στα βιβλια, ενοχλούμαι ακομα και από υπογραφη στο βιβλιο και το θεωρω και φουλ ηλιθιο να γραφει κανεις το ονομα του μεσα στο βιβλιο. μου αρεσει όταν τσακιζεται η σκιζεται απ τη χρηση.Χαζα βιβλια που μου αρεσουν όπως Χαρυ Ποτερ και Αρτεμης Φαουλ υπογραμμίζω απειρες λεξεις που θεωρω αστειες, το εκανε μια φιλη μου και το θεωρησα τελειο. Οι λεξεις και οι φρασεις που βρισκω αστειες είναι αυτές που δε βγαζουν νοημα όταν είναι εκτος συμφραζομενων. "Σκασε! Σκασμος, ειπα." <- παρα πολύ αστειο συμφωνα με εμενα.
Garnele Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το να γραφεις το όνομα μέσα στο βιβλίο κάθε άλλο παρα ηλίθιο είναι: για βιβλια αξίας (ίσως όχι το 50 shades oft grey και το Χάρι Πότερ σου δηλαδη) που θα μείνουν αρκετά χρόνια στη βιβλιοθηκη, έχουν μια ωραια ανάμνηση και πινελιά - ακόμη και για βιβλια που τελικά θα χαριστουν ή δανειστούν για... Χρόνια. Εγω πχ εχω στο σπίτι βιβλια απο το 1800, το οτι ξέρω κάποια απο τα χέρια που περασε σου φαίνεται ηλίθιο; 2
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Παντα γραφω ονομα, μηνα και ετος που ξεκινησα να διαβαζω το βιβλιο. Ανα διαστηματα εχει τυχει να ξεφυλιζω βιβλια της βιβλιοθηκης μου, βλεπω ημερομηνιες και σκαλωνω γιατι θυμαμαι φασεις και περιοδους που διαβασα το βιβλιο. Εννοειται βεβαια πως αυτο ειναι ομορφοτερο σε σημαντικα βιβλια οπως ειπε η Γαριδα. Μεσα στο βιβλιο δε γραφω ποτε, ουτε σημειωνω κατι. Διαβαζω σε καρεκλα/πολυθρονω συνηθως και σπανια στο κρεβατι (πλεον), ενω εχει τυχει να διαβασω και στα ΜΜΜ αλλα δεν το προτιμω. Δεν μπορω να μου καταστρεφονται τα βιβλια αλλα δεν τα διαβαζω και με θρησκευτικη ευλαβεια, δηλ. δε θα τα διπλωσω γυρω γυρω οπως καναμε (?) τα comics του Disney ξερωγω, αλλα δε θα παθω και τενοντιτιδα στην προσπαθεια μου να κρατησω τη ραχη αψεγαδιαστη. Δε δανειζω ποτε βιβλια (σημαντικα ε, τον Κωδικα Ντα Βιντσι παρτον και κρατα τον οσο θελεις πχ) και δανειζομαι σπανια απο βιβλιοφιλους, αλλα οταν τυχει και το κανω τοτε ειναι που θα παθω τενοντιτιδα για να μη χαλασω τη ραχη κλπ
Vapir Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 μ'αρέσει να τ'ανοίγω και να τα μυρίζω. Δεν είμαι έτοιμη ν'αφήσω αυτή την εμπειρία για να πάω σε κάποιο e-reader. μια απ τα ίδια και επειδή τα μόνα βιβλία που ακουμπάω αφορούν occult συνήθως είναι και παλιά κ μυρίζουν ιδιαίτερα, δεν μπορώ να το περιγράψω εντομεταξύ έχω προσπαθήσει να διαβάσω pdf , ακόμα και φωτοτυπίες απο pdf ...δεν μπορώ με την καμία
Ψιτ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ειλικρινά και χωρίς να τρολάρω: αφοδευοντας, είναι ο αγαπημένος μου τρόπος. Από εκεί και πέρα, ότι διαβάζω, ειναι φανερά «διαβασμένο», σπασμένη ράχη, το βιβλίο ανοίγει μόνο του στις σελίδες που βρήκα ενδιαφέρουσες και ξαναδιάβασα, σημειώσεις με μολύβι (εκτός αν υπάρχει κάποιο λάθος που το διπρθώνω με στυλό), στα επιστημονικά κολλάω με ούχου το ερράτουμ το οποίο και διανθίζω, σφραγίζω με τα στοιχεία επικοινωνίας μου την πρώτη σελίδα, την εξηκοστή ένατη σελίδα και την τελευταία. Διάβάζω και από kindle και απο το κινητό, αλλά μου σπάει τους όρχεις που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μολύβι.
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Εbooks και αυτό κυρίως διότι διαβάζω μόνο βιβλία του αντικειμένου μου είτε ψυχολογίας. Γενικά διαβάζω κυρίως για δουλειά οπότε με ενδιαφέρει περισσότερο η απόδοση παρά η απόλαυση. Έχω να πιάσω λογοτεχνικό βιβλίο από τα 11 μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα