PCychologists Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα των PCychologists! Στο σημερινό video έχουμε, όπως είχαμε υποσχεθεί άλλο ένα giveaway. Αυτήν τη φορά θα σας παρουσιάσουμε το προϊόν της Razer, το mousepad:Goliathus Speed Edition. Στο review αναλύονται όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, τόσο σχεδιαστικά όσο και ποιοτικά, με σκοπό να σας βοηθήσουν να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας! Κάθε απορία σας θα απαντηθεί με χαρά στα σχόλια! https://www.youtube.com/watch?v=iMwFEYXJIUE 1
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ακολούθησα τις οδηγίες για να λάβω μέρος στο διαγωνισμό πως επιβεβαιώνεται η συμμετοχή μου;
coolerman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ακολούθησα τις οδηγίες για να λάβω μέρος στο διαγωνισμό πως επιβεβαιώνεται η συμμετοχή μου; δεν πρόκειται να σου απαντήσει,banned
NtinosShm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλα έκαναν οι mods, σπαμμαρει παντου ο συγκεκριμένος για να κανει προωθηση 1
ADHD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Χαλια mousepad και να μου το χαριζες στα σκουπιδια θα πηγαινε.
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μακρυα και αγαπημενα απο την εν λογω εταιρια.15ευρω το μικρο mousepad οταν βρισκεις στα χρηματα αυτα(με 17.5ευρω)το large απο Steelseries ή το Small με τα μισα χρηματα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα