UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλησπερα, μου ζητανε απο μια δουλεια, να παρω μαζι μου το ανωτερο πτυχειο μου ..Τελειωσα το Λυκειο και επειτα πηγα σε ενα ιδιωτικο Ι.Ε.Κ και τελειωσα chef.. ποιο θεωρειται ανωτερο πτυχειο?Ευχαριστω
saxos55 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μπορείς πρώτα να τελειώσεις ένα ΙΕΚ και μετά να πας Λύκειο;
JohnTehGreek Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το ΙΕΚ δεν θεωρείται πτυχίο αλλά χαρτί εξειδίκευσης. Βέβαια δεν ξέρω πως το βλέπουν αυτοί. Καλύτερα πάρε και τα 2.
Glator Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Κανενα,το ΙΕΚ δεν σου δίνει πτυχίο ,σου δίνει μια πιστοποίηση .Και νομίζω πως τα ιεκ βρισκονται στην δευτεροβαθμια εκπαίδευση.
Lanike71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δευτεροβάθμια και τα δύο. Αν δεν έχει συνάφεια το ΙΕΚ δεν έχει νόημα.
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Τα ΙΕΚ ειναι ανωτερα φυσικα , το λυκειο ειναι δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενω τα ΙΕΚ μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δευτεροβάθμια και τα δύο. Αν δεν έχει συνάφεια το ΙΕΚ δεν έχει νόημα. οχι δεν ειναι και τα δυο το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα