hulk1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 με πηραν τηλεφωνο απο μια εταιρια προωθησης προιωντων και μ ειπαν οτι κερδισα μια δωροεπιταγη 300ευρω απο ενα σοθπερ μαρκετ αλλα για να την παρω θα πρεπει να καλεσω σε εναν αριθμο που μ εδωσαν αυτοι,τι να κανω?Σκεφτηκα μηπως προκειται για απατη
Vapir Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 με πηραν τηλεφωνο απο μια εταιρια προωθησης προιωντων και μ ειπαν οτι κερδισα μια δωροεπιταγη 300ευρω απο ενα σοθπερ μαρκετ αλλα για να την παρω θα πρεπει να καλεσω σε εναν αριθμο που μ εδωσαν αυτοι,τι να κανω? Σκεφτηκα μηπως προκειται για απατη βρες το τηλέφωνο της εταιρίας προώθησης και κάλεσε τους για επιβεβαίωση, όχι αυτό που σου είπαν google it
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 με πηραν τηλεφωνο απο μια εταιρια προωθησης προιωντων και μ ειπαν οτι κερδισα μια δωροεπιταγη 300ευρω απο ενα σοθπερ μαρκετ αλλα για να την παρω θα πρεπει να καλεσω σε εναν αριθμο που μ εδωσαν αυτοι,τι να κανω? Σκεφτηκα μηπως προκειται για απατη 99.999999999999999% απατη άφησα μια μικρή πιθανότητα ετσι επειδή ειμαι γενναιόδωρος σήμερα.. 1
pancho12 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ταχα δωροεπιταγη για σουπερ μαρκετ,ψεματα ειναι,ο αριθμος που σου ειπαν να καλεσεις χρεωνει γυρω στα 3,5 ευρω το λεπτο και στην τελικη σου στελνουν δωροεκπτωσεις που για να ισχυουν πρεπει να αγορασεις το προιον που ειναι πανω στην δωροεκπτωση..και αυτη η τηλεφωνητρια προσπαθει να σου εξηγησει αναλυτικα με καθε λεπτομερεια τι δωροεκπτωσεις ειναι για να σου φαει τον χρονο και μαζι με αυτο τα λεφτα..και οταν την διακοψεις να της πεις πως σε πηραν τηλ για ψωωνια δωρο 300 απο σουπερ μαρκετ ,αυτοι δν σου απανταει και συνεχιζει να λεει τα δικα της..σκετη απατη!! Την εχω πατησει και εγω ετσι,,αν ηταν τιμιοι αυτοι που σε πηραν τηλ θα σου εστελναν αμεσως την επιταγη,οταν σε παραπεμουν σε αλλο αιρθμο ειναι πολυ πιθανον εως σιγουρο απατη!
Mau-Maus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 με πηραν τηλεφωνο απο μια εταιρια προωθησης προιωντων και μ ειπαν οτι κερδισα μια δωροεπιταγη 300ευρω απο ενα σοθπερ μαρκετ αλλα για να την παρω θα πρεπει να καλεσω σε εναν αριθμο που μ εδωσαν αυτοι,τι να κανω? Σκεφτηκα μηπως προκειται για απατη Εγώ πάντως επειδή έχει παραγίνει το κακό με τα τηλ που είτε κέρδισα κάτι είτε κάνουν προσφορές, πλέον με το που ακούσω το ποίημα λέω επιτόπου είμαι στην πόρτα δεν έχω χρόνο γεια σας και το κλείνω χωρίς απάντηση Δυστυχώς με τόση ενόχληση κατάφεραν και μας κάναν αγενείς, μόνο έτσι αντιμετωπίζονται..
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ολες οι εταιρείς αυτές βρίσκουν θύματα. Και πολλές φορές χρεώνουν δημόσιες υπηρεσίες με δημόσια τηλέφωνα, εκει που δεν υπάρχει κανένας έλενχος. Καποιες φορές δινουν κατι ψιλοδωράκια ή ψιλοεκπτώσεις σε διακοπές. Αφου έχεις πληρώσει κανα 20-30 ευρώ στο τηλέφωνο. Μεχρι να σηνενοηθείς και να σου εξηγήσουν τα voucher τόσο πάει το μαλί. είναι είδος απάτης και θα έπρεπε να απαγορευτεί η λειτουργία αυτών των εταιρειών-καποιες φορές λειτουργέι και σαν παράλληλη δραστηριότητα, πχ νοικιάζουν σκάφη. Και δεν σου επιτρέπουν να μιλήσεις για αυτό στο σταθερό της εταιρείας παρα μόνο στην ειδική γραμμή με χρέωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα