Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά, ούτε τα μουσουλμανάκια κοριτσάκια φταίνε όταν την πέφτει drone στο χωριό τους και δε μένει κολυμπηθρόξυλο όρθιο, μόνο και μόνο επειδή οι Αμερικανοί θέλουν να φάνε ένα άτομο, τρομοκράτη, εχθρό του έθνους κλπ.

https://www.theguardian.com/us-news/2014/nov/24/-sp-us-drone-strikes-kill-1147

Δεν μας νοιάζει που δολοφονήθηκαν ποσα άτομα στην Γαλλία/Αγγλία/Αμερική/Ισπανία κτλ γιατί η Αμερική/Ευρώπη δολοφονεί άμαχο πληθυσμό συνέχεια στην μέση ανατολή και αφρική.

Άσε που τώρα είναι και της μόδας να βρίζουμε την Ευρώπη γιατί είναι κακοί και ανώμαλοι και θέλουν να μας βιάσουν.

Το post είναι για την τρομοκρατική επίθεση από καθυστερημένο άνθρωπο στην Γαλλία, μπορείς ελέυθερα να ανοίγεις ένα θέμα κάθε φορά που οι Δυτικοί δολοφονούν κόσμο στην μέση ανατολή ή/και αφρική.

Ερώτηση; Γιατί αναφέρεις μουσουλμανάκια? Κανείς δεν είπε οτι κοριτσάκι στην Νίκαια δεν είναι μουσουλμανάκι ή οτι στο Πακιστάν ζούνε μόνο μουσουλμάνοι.

Πριν αλλάξουν οι ρατσιστές (οποιαδήποτε μορφής) "μυαλά" πρέπει πρώτα οι "αντι-ρατιστές" να σταματήσουν να είναι κομπλεξικοί και ρατιστές με την πλειοψηφία του δυτικού κόσμου αδιακρίτως (είτε αυτοί είναι Χριστιανοί είτε Γερμανοί είτε κάτι άλλο).

• Like 4
Δημοσ.

Μπορείς να καταδικάσεις τον ναζισμό χωρίς προσωπική επίθεση στον Χίτλερ ?

Έχεις μπερδέψει τα πράγματα..

Άλλο να λες οτι κάτι είναι λάθος και άλλο να λες οτι είναι μλκια και να χαρακτηρίζεις άτομα ως χαζούς κτλ.

Στην πρώτη περίπτωση λες τη γνώμη σου ενώ στη δεύτερη γίνεσαι προσβλητικός και επιθετικός.

Δημοσ.

Βασικά, ούτε τα μουσουλμανάκια κοριτσάκια φταίνε όταν την πέφτει drone στο χωριό τους και δε μένει κολυμπηθρόξυλο όρθιο, μόνο και μόνο επειδή οι Αμερικανοί θέλουν να φάνε ένα άτομο, τρομοκράτη, εχθρό του έθνους κλπ.

Κοιτα τελικα τι κανει η ελευθερια και δημοκρατια μερικες φορες στους αφελεις. 

Whatever helps you sleep at night.

Αυτος μια χαρα κοιμαται, εσυ πιστευεις οτι φταις για ολα τα δινα του κοσμου .

• Like 1
Δημοσ.

όχι εμείς δεν πιστεύουμε ότι ευθυνόμαστε για όλα τα δεινά του κόσμου,αλλά όπως και να το κάνεις ρε αδερφέ (για να πάρουμε τα πετρέλαια τους βεβαίως βεβαίως) εμείς αρχίσαμε τους ανθρωπιστικούς πυραύλους που τάχα δεν αστοχούν ποτέ στα σχολεία τους στα νοσοκομεία τους κ.τ.λ.Θα μου πεις ότι  ο εδώ δράστης δεν έζησε τέτοιες τραγωδίες καθώς ήταν Γάλλος πολίτης για ακόμα μια φορά.Πάντως αυτή η φανατίλα ξεκίνησε από την ώρα που το Ισραήλ κατέκτησε τα περισσότερα εδάφη των Παλαιστινίων και συνεχίστηκε όταν εμείς οι δυτικού  πολιτισμού υποστηρίξαμε αρχικά τύπους όπως  οι ταλιμπάν με τον γνωστό ηγέτη τους και ομάδες σαν τον isis.Απορώ πραγματικά πως κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έχουμε ευθύνη καθόλου εμείς ως δυτικός πολιτισμός για αυτό που συμβαίνει σήμερα.Δικαιολογώ κάποιους που λένε ότι δεν ταιριάζει να λέμε σήμερα τέτοια πράγματα αλλά πιστεύω ότι αν  δεν μελετήσουμε το γιατί συμβαίνει όλο αυτό ,τότε θα έχουμε  τέτοια φαινόμενα για πάρα πολύ καιρό ακόμα.Στο τέλος θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη θλίψη μου για τα θύματα, η φωτό με το άψυχο σώμα της μικρούλας και δίπλα του το αρκουδάκι που κρατούσε ήταν γροθιά στο στομάχι,σαν γονιός και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε όλες οι οικογένειες των μικρών ψυχών που χάθηκαν τόσο άδικα.Φυσικά για όλα τα θύματα είναι πραγματικά κρίμα δεν φταίνε σε τίποτα προσωπικά, αλλά ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά στα μικρά αγγελούδια που τόσο άδικα χάθηκαν.

• Like 13
Δημοσ.

όχι εμείς δεν πιστεύουμε ότι ευθυνόμαστε για όλα τα δεινά του κόσμου,αλλά όπως και να το κάνεις ρε αδερφέ (για να πάρουμε τα πετρέλαια τους βεβαίως βεβαίως) εμείς αρχίσαμε τους ανθρωπιστικούς πυραύλους που τάχα δεν αστοχούν ποτέ στα σχολεία τους στα νοσοκομεία τους κ.τ.λ.Θα μου πεις ότι  ο εδώ δράστης δεν έζησε τέτοιες τραγωδίες καθώς ήταν Γάλλος πολίτης για ακόμα μια φορά.Πάντως αυτή η φανατίλα ξεκίνησε από την ώρα που το Ισραήλ κατέκτησε τα περισσότερα εδάφη των Παλαιστινίων και συνεχίστηκε όταν εμείς οι δυτικού  πολιτισμού υποστηρίξαμε αρχικά τύπους όπως  οι ταλιμπάν με τον γνωστό ηγέτη τους και ομάδες σαν τον isis.Απορώ πραγματικά πως κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έχουμε ευθύνη καθόλου εμείς ως δυτικός πολιτισμός για αυτό που συμβαίνει σήμερα.Δικαιολογώ κάποιους που λένε ότι δεν ταιριάζει να λέμε σήμερα τέτοια πράγματα αλλά πιστεύω ότι αν  δεν μελετήσουμε το γιατί συμβαίνει όλο αυτό ,τότε θα έχουμε  τέτοια φαινόμενα για πάρα πολύ καιρό ακόμα.Στο τέλος θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη θλίψη μου για τα θύματα, η φωτό με το άψυχο σώμα της μικρούλας και δίπλα του το αρκουδάκι που κρατούσε ήταν γροθιά στο στομάχι,σαν γονιός και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε όλες οι οικογένειες των μικρών ψυχών που χάθηκαν τόσο άδικα.Φυσικά για όλα τα θύματα είναι πραγματικά κρίμα δεν φταίνε σε τίποτα προσωπικά, αλλά ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά στα μικρά αγγελούδια που τόσο άδικα χάθηκαν.

Η Δύση σίγουρα έχει κάνει πολύ κακές κινήσεις σε αυτές τις χώρες αλλά αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένας παθητικός τρόπος για να αποφύγουμε την πολύ σοβαρή κουβέντα για το ζήτημα της μετανάστευσης από αυτές τις χώρες, καθώς και την διαχείριση των μεταναστών που βρίσκονται ήδη εδώ. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα πιο τραγικό από το γεγονός ότι έχασαν άδικα τη ζωή τους τόσοι αθώοι είναι αυτό που γίνεται κάθε φορά σε τέτοια θέματα: ένας όχλος από κοντόφθαλμους κολληματίες έρχεται να πει αυτό για το οποίο ήδη έχει πείσει τον εαυτό του με το έτσι θέλω, πολιτικοποιώντας το θέμα με το χειρότερο divisive τρόπο.

Οι τελευταίες πληροφορίες που διαβάζω λένε ότι ο δράστης ήταν ντόπιος με καταγωγή από Τυνησία, γνωστός στην αστυνομία ως σεσημασμένος. Βασικά δηλαδή τόσο Γάλλος όσο αμέτρητοι άλλοι που έχουν ρίζες στις πρώην γαλλικές αποικίες.

Έχετε δίκιο όταν λέτε πως η παρεμβατική πολιτική της Ευρώπης στη Μέση Ανατολή έχει οδηγήσει στη στοχοποίηση ευρωπαϊκών πόλεων από εξτρεμιστές. Κανείς δε μπορεί να το αρνηθεί αυτό.

Αλλά είναι τραγικό να πρέπει κάθε φορά να διαβάζουμε τα ίδια κατάπτυστα σχόλια του στυλ

Η κοινωνια στην οποια ζουμε μας επιβαλλει να δεχομαστε τα παντα, το diversity του καθενος ειναι αυτο που πρεπει να δεχτουμε σαν σωστο η δικαιο

Το σκέφτηκες πολύ αυτό πριν το πεις έτσι; Τι σχέση έχει το diversity με τρομοκρατικά χτυπήματα; Εκτός αν εννοείς ότι επειδή κάποιος είναι μουσουλμάνος (πράγμα που ακόμα και τώρα δεν είναι γνωστό απλά το υποθέτουμε ως πιθανότατο) πρέπει να τυγχάνει "ιδιαίτερης μεταχείρισης" ακόμα και μέσα στην ίδια τη χώρα της οποίας είναι πολίτης.

Θα έπρεπε να χαίρεσαι που η κοινωνία "θέλει" να δεχόμαστε τα πάντα, γιατί τα πάντα περιλαμβάνουν και διχαστικούς ανεγκεφαλισμούς σαν αυτό που είπες.

Σκέφτηκες αλήθεια ποτέ το σενάριο να έχει τύχει να είσαι μουσουλμάνος από καταγωγή αλλά κατά τα άλλα ο ίδιος ευγενικός καλός άνθρωπος που όπως και όλοι πιστεύεις και συ για τον εαυτό σου πως είσαι; Τι θα σκεφτόσουν και τι θα έλεγες τότε αν κάποιος ανεγκέφαλος άρχιζε τις πίπες για diversity με το στανιό; Έχεις καμία ιδέα περί Ισλάμ ή μόνο αυτά που διαβάζεις στα πρωτοσέλιδα; Ρητορική ερώτηση.

Αυτό που βλέπω εδώ είναι ότι στην Ευρώπη μπορεί να έχουμε δημοκρατία, αλλά για πραγματικό πολιτισμό δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Σκουπίδια αλλαχού ακμπαραδες πάλι έφαγαν κόσμο...

Η θρησκεία και γενικότερα ο λόγος για τον οποίο κανείς αποφασίζει να σκοτώσει αθώους παίζει κάποιο ρόλο στο αν είναι σκουπίδι ή όχι και πόσο;

Οι έκφραση "αλλαχού ακμπαραδες" μπήκε στην παραπάνω πρόταση για να προσθέσει κάτι χρήσιμο ή για να μας δείξει ποιά είναι τα προσωπικά σου σκαλώματα;

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι αποτέλεσμα μπορεί να έχουν κοινωνικά τέτοια σχόλια όταν ζεις σε μια χώρα με κάποιο ποσοστό από "αλλαχού ακμπαραδες" δίπλα σου; Σε ενδιαφέρει; Αν ο στόχος είναι το κοινωνικό καλό, θα έπρεπε. Αν πάλι είναι απλά για να μας δείξεις τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου πάσο.

Για όποιον θέλει να το σκεφτεί λίγο υπάρχει ένας παραλληλισμός εδώ με το feedback loop που έχουν στην Αμερική όταν "καλοί" αστυνομικοί λένε "δεν ξέρω τι να κάνω, εγώ θέλω να υπηρετήσω για το κοινό καλό αλλά κάποιοι από αυτούς που θέλω να υπηρετήσω θέλουν να με δουν νεκρό μόνο και μόνο επειδή φοράω στολή" π.χ. που διάβασα σε ένα άρθρο πρόσφατα.

Κοίτα να δεις σύμπτωση, έτι μια φορά οι φιλήσυχοι και εργατικοί-τίμιοι μετανάστες(/δεύτερης/τρίτης γενεάς), πιστοί μιας θρησκείας έφαγαν πολύ κοσμάκη,αλλά είπαμε αλήτες ρατσιστές εσείς φταίτε και καλά να πάθετε Ευρωπέη.

Το παραλήρημά σου είναι κλωτσιά στη μούρη όλων (as in, 999.999 στο εκατομμύριο) των φιλήσυχων και τίμιων μεταναστών που δεν έφαγαν καθόλου κοσμάκη, αντίθετα έκαναν ο,τι περνούσε από το χέρι τους για να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους.

Είναι κλωτσιά στη μούρη όλων των μεταναστών ανά τον κόσμο που έχουν χάσει τη ζωή τους προσπαθώντας να βοηθήσουν αχάριστους κρετίνους που λένε παρόμοια πράγματα. Μερικοί μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας, όπως ο Ahmed Merabet που δολοφονήθηκε στο χτύπημα στο Charlie Hebdo.

Twitter:

ayVAYNh.png

Και ξέρεις κάτι; Αυτοί που τρώνε την κλωτσιά σου στη μούρη είναι περισσότεροι από τους αιμοδιψείς εξτρεμιστές που προκαλούν την αντίδρασή σου. Αλλά αυτό δε σε νοιάζει. Όπως και οι τρομοκράτες που βγαίνουν στις ειδήσεις το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να χτυπήσεις αυτούς που πιστεύεις ότι το αξίζουν χωρίς να σε απασχολούν οι "παράπλευρες απώλειες". Απλά εσύ χρησιμοποιείς λέξεις αντί για φορτηγά.

Ισως όντως πήρε αθώους η νταλίκα όταν υπάρχουν τέτοιοι "to spare".

Σόρι μαν αλλά σε κανέναν δεν αξίζει να πεθάνει γι' αυτά που λέει. Χάνεις το όποιο δίκιο έχεις.

Τους ταζεις μετα θανατον ευτυχια αν θυσιαστουν για τους αλλοθρησκους. Τους βαζεις να πεταν ομοφυλοφιλους απο ταρατσες και να λιθοβολουν τις βιασμενες. Κι οταν ερχονται διαφοροι απο τετοια περιβαλλοντα τι κανεις; λες οσοι θελετε να γλυτωσετε ειστε ευπροσδεκτοι αρκει να σεβεστε τους νομους, η θρησκεια δεν διωκεται αλλα μονο το εγκλημα ακομα κι αν λανθασμενα πηγαζει απο αυτην στα ματια παλαβων.

Το ότι δε διώκεται η θρησκεία αλλά μόνο το έγκλημα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του δυτικού πολιτισμού, τα πλεονεκτήματα του οποίου απολαμβάνεις επειδή έτυχε να γεννηθείς σε κατάλληλη χώρα. Έχεις κάποια καλύτερη πρόταση, όπως π.χ. για τους καλούς να συνεχίσουμε έτσι αλλά για τους κακούς να διώκουμε άλλα πράγματα εκτός των πράξεών τους;

Σκέψου λίγο ποιά ήταν η τελευταία κυβέρνηση στην Ελλάδα που έκανε διώξεις τέτοιου χαρακτήρα πριν απαντήσεις.

Islam religion of peace

Christianity religion of not sexually abusing children.

Είδες τι εύκολο είναι να πει κανείς την πρώτη μαλακία που θα του κατέβει;

Έλεος πια με το ενοχικό σύνδρομο του Δυτικού.

Δεν είναι ενοχικό σύνδρομο αυτό, είναι η πραγματικότητα.

Σοβαρά έχεις προσπαθήσει (και το λέω αυτό επειδή κανένας μας δεν έχει την παραμικρή ελπίδα πραγματικά να καταλάβει πως είναι να ζεις σε τέτοιο περιβάλλον) να φανταστείς τι συμβαίνει όταν ζεις μόνιμα σε καθεστώς τρόμου; Όταν χωρίς κανένα λόγο και αιτία ξεκληρίζονται γυναικόπαιδα που έκαναν το λάθος να βρίσκονται εκεί που δεν έπρεπε όταν δεν έπρεπε;

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί ποτέ κανείς μας δεν κατηγορεί το Ισλάμ όταν Παλαιστίνιοι βγαίνουν στο δρόμο στο Ισραήλ και σκοτώνουν αθώους περαστικούς με μαχαίρια; Ίσως επειδή αυτοί "έχουν λόγο που το κάνουν"; Ίσως επειδή εμείς δεν είμαστε Ισραηλινοί οπότε χεστήκαμε; Ίσως επειδή εκεί δεν κολλάει καλά το allahu akbar?

Δε θα επεκταθώ περισσότερο, όποιος θέλει να προβληματιστεί εδώ είναι το internet. Όποιος δε θέλει δε θα αλλάξει γνώμη από το spoiler μου.

Κάθε φορά που ένας πολίτης ξεκινάει να μισεί έναν άλλο, the terrorists win.

Επεξ/σία από defacer
  • Like 18
Δημοσ.

Κανένα παιδί δεν φταίει να πληρώνει τις αμαρτίες τω "μεγάλων" ανεξάρτητα ποιες είναι αυτές.

• Like 2
Δημοσ.

Η Δύση σίγουρα έχει κάνει πολύ κακές κινήσεις σε αυτές τις χώρες αλλά αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένας παθητικός τρόπος για να αποφύγουμε την πολύ σοβαρή κουβέντα για το ζήτημα της μετανάστευσης από αυτές τις χώρες, καθώς και την διαχείριση των μεταναστών που βρίσκονται ήδη εδώ. 

Παθητικός δεν είμαι καθόλου μάλιστα ως γονιός που ανησυχεί για τα παιδιά του και ο ίδιος ώρες ώρες μου βγαίνουν πολύ άγρια ένστικτα και σκέψεις εναντίων αυτών που σκοτώνουν κόσμο με τέτοιες τακτικές.Είναι φυσικό από χτες κάνω προβολές στο μυαλό μου αν αυτό που έγινε χτες στην Νίκαια γινόταν στην Λάρισα π.χ και  στην θέση των εκεί θυμάτων ήταν κάποιο από τα δικά μου παιδιά.Δεν μπορείς να φανταστείς καν πόσο σου κόβονται τα πόδια ακόμα και με την στιγμιαία προβολή του εκεί γεγονότος σε προσωπικό επίπεδο.Αλλά δεν μπορεί να μην προβληματίζομαι για το τι τους έχουμε κάνει εμείς(και όταν λέω εμείς εννοώ οι άνθρωποι που ψηφίζουμε για ηγέτες τι τους έκαναν) και τώρα αντιδρούν έτσι.Δύο ισχυροί ηγέτες ο ένας ο ισχυρότερος του Πλανήτη για να δικαιολογήσει εισβολή σε ξένη χώρα πουλούσε παραμύθια περί ύπαρξης πυρηνικού οπλοστασίου που τάχα διέθετε.Όλα αυτά γεννούν μίσος και καχυποψία και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας και νομίζω ότι δεν έχουμε και διάθεση να αλλάξουμε μυαλά(αυτοί που μας κυβερνούν εννοώ) δυστυχώς.Άρα λύση του προβλήματος δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε σε κοντινή αλλά ούτε και σε μακροπρόθεσμη περίοδο

Δημοσ.

Defacer, μπορείς να παίζεις με τις λέξεις όσο θέλεις. Βορειοαφρικανός ήταν από χώρα με 98% Μουσουλμάνους. 

Παθητικός δεν είμαι καθόλου μάλιστα ως γονιός που ανησυχεί για τα παιδιά του και ο ίδιος ώρες ώρες μου βγαίνουν πολύ άγρια ένστικτα και σκέψεις εναντίων αυτών που σκοτώνουν κόσμο με τέτοιες τακτικές.Είναι φυσικό από χτες κάνω προβολές στο μυαλό μου αν αυτό που έγινε χτες στην Νίκαια γινόταν στην Λάρισα π.χ και  στην θέση των εκεί θυμάτων ήταν κάποιο από τα δικά μου παιδιά.Δεν μπορείς να φανταστείς καν πόσο σου κόβονται τα πόδια και με την στιγμιαία προβολή του εκεί γεγονότος σε προσωπικό επίπεδο.Αλλά δεν μπορεί να μην προβληματίζομαι για το τι τους έχουμε κάνει εμείς(και όταν λέω εμείς εννοώ οι άνθρωποι που ψηφίζουμε για ηγέτες τι τους έκαναν) και τώρα αντιδρούν έτσι.Δύο ισχυροί ηγέτες ο ένας ο ισχυρότερος του Πλανήτη για να δικαιολογήσει εισβολή σε ξένη χώρα πουλούσε παραμύθια περί ύπαρξης πυρηνικού οπλοστασίου που τάχα διέθετε.Όλα αυτά γεννούν μίσος και καχυποψία και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας και νομίζω ότι δεν έχουμε και διάθεση να αλλάξουμε μυαλά(αυτοί που μας κυβερνούν εννοώ) δυστυχώς.Άρα λύση του προβλήματος δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε σε κοντινή αλλά ούτε και σε μακροπρόθεσμη περίοδο

Συμφωνώ μαζί σου Xstreamgamer. Να προσθέσω ότι το μίσος και η καχυποψία θα αυξάνονται όσο αρνούμαστε πεισματικά να μιλήσουμε για το πρόβλημα που λέγεται Ισλάμ. Και όχι δεν φταίνε όλοι οι Μουσουλμάνοι, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε ότι υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει θέση στον Δυτικό κόσμο και να κάνουμε κάτι για αυτό θα αυξάνεται το μίσος και η καχυποψία. 

Δημοσ.

Defacer, μπορείς να παίζεις με τις λέξεις όσο θέλεις. Βορειοαφρικανός ήταν από χώρα με 98% Μουσουλμάνους. 

Τι ακριβώς θες να πεις; Είμαι πολύ απασχολημένος να παίζω με τις λέξεις και δεν κατάλαβα.

Να προσθέσω ότι το μίσος και η καχυποψία θα αυξάνονται όσο αρνούμαστε πεισματικά να μιλήσουμε για το πρόβλημα που λέγεται Ισλάμ. Και όχι δεν φταίνε όλοι οι Μουσουλμάνοι, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε ότι υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει θέση στον Δυτικό κόσμο και να κάνουμε κάτι για αυτό θα αυξάνεται το μίσος και η καχυποψία. 

Το μίσος και η καχυποψία αυξάνεται κάθε φορά που γράφεις "το πρόβλημα που λέγεται Ισλάμ" και "δεν έχει θέση στο Δυτικό κόσμο". Δεν είμαι σίγουρος γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις.

Μου αρέσει που λες "ένα ποσοστό" για να μη σε πάρουν με τις πέτρες, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν έχουμε ξεκαθαρίσει: ποιό ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό και πώς προτείνεις να το ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους που δεν αξίζουν την οργή μας;

• Like 6
Δημοσ.

Ναι, διότι ο Αραβικός κόσμος(ιδίως στην Παλαιστίνη) πάντα ήταν ο ορισμός του πολιτισμού και της ανοχής.Τους Δυτικούς περίμεναν οι καράμπαμπες να γίνουν έτσι,δεν έχουν καθόλου την Ιστορία στο θέμα.

Ποτέ δεν αγάπησαν το Ναζισμό και ποτέ ο αρχιμουφτής της Ιερουσαλήμ δεν έπαιζε σφαλιάρες με τον Χίτλερ,ποτέ δεν άρχισαν πογκρόμ στην Παλαιστίνη πριν φύγουν οι Άγγλοι,ούτε φυσικά σε 3+ δεκαετίες εξαφάνισαν τους χριστιανικούς πληθυσμούς στις μουσουλμανικές χώρες της περιοχής...

Η Δύση φέρει μέρος της ευθύνης, το άλλο είναι η ίδια η δομή της μούσλιμ πίστης και ο αραβικός "πολιτισμός" και η κοσμοθεωρία του. Δίχως το κατάλληλο υπόβαθρο η κατάσταση θα ήταν τελείως διαφορετική και τα σαλάφια/γιαχαμπισμός πολύ πιο αδύναμος...

Το παραλήρημά σου είναι κλωτσιά στη μούρη όλων (as in, 999.999 στο εκατομμύριο) φιλήσυχων και τίμιων μεταναστών που δεν έφαγαν καθόλου κοσμάκη, αντίθετα έκαναν ο,τι περνούσε από το χέρι τους για να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους.

Είναι κλωτσιά στη μούρη όλων των μεταναστών ανά τον κόσμο που έχουν χάσει τη ζωή τους προσπαθώντας να βοηθήσουν -- κάποιοι εν ώρα υπηρεσίας, όπως ο Ahmed Merabet που δολοφονήθηκε στο χτύπημα στο Charlie Hebdo -- αχάριστων κρετίνων που λένε παρόμοια πράγματα.

Και ξέρεις κάτι; Αυτοί που τρώνε την κλωτσιά σου στη μούρη είναι περισσότεροι από τους αιμοδιψείς εξτρεμιστές που προκαλούν την αντίδρασή σου. Αλλά αυτό δε σε νοιάζει. Όπως και οι τρομοκράτες που βγαίνουν στις ειδήσεις το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να χτυπήσεις αυτούς που πιστεύεις ότι το αξίζουν χωρίς να σε απασχολούν οι "παράπλευρες απώλειες". Απλά εσύ χρησιμοποιείς λέξεις αντί για φορτηγά.

Βεβαίως, από την άλλη είναι πολύ περίεργο που ένα εξαιρετικά συγκεκριμένο μέρος του πληθυσμού παράγει τέτοια άτομα και υποστηρίζει τέτοια άτομα.

Κοίτα να δεις σύμπτωση,πρέπει να είναι συνωμοσία των ρατσιστών.

Όλα τα χιλιάδες άτομα των δεκάδων μεγάλων και μικρών επιθέσεων(τρομοκρατικών και σεξουαλικών) είναι εξαιρέσεις μιας φιλήσυχης κοινότητας, που όλως περιέργως ποτέ δεν ενσωματώθηκε(πόσο μάλλον να αφομοιωθούν),ποτέ δεν έμαθε να πιστεύει ουσιαστικά στους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί, πάντα ένιωθαν αδικημένοι,παρά τα επιδόματα-σπίτια-βοήθεια και φυσικά πάντα γκάβλωναν με ένα κράτος Σαρίας με Δυτικά λεφτά. Δηλαδή νοοτροπία άπειρου καραμπαμπισμού και θράσους πληρωμένος εκ Σαούντ και Σια.

Τεσπα, εδώ είμαστε και θα ξαναδούμε ότι οι φιλήσυχοι πάλι θα βγάλουν καμία ντουζίνα(στην καλύτερη των περιπτώσεων) εξαιρέσεων μέχρι να τελειώσει ο χρόνος.

Πάλι τα ίδια θα λέμε και πάλι θα μας λέτε ψυχάκια επειδή τολμάμε να αναφέρουμε το προφανές.

Μέχρι την επόμενη φορά τότε. 

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου Xstreamgamer. Να προσθέσω ότι το μίσος και η καχυποψία θα αυξάνονται όσο αρνούμαστε πεισματικά να μιλήσουμε για το πρόβλημα που λέγεται Ισλάμ. Και όχι δεν φταίνε όλοι οι Μουσουλμάνοι, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε ότι υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει θέση στον Δυτικό κόσμο και να κάνουμε κάτι για αυτό θα αυξάνεται το μίσος και η καχυποψία. 

Αν αρχίσουμε να ποινικοποιούμε κάθε ομάδα στην οποία "υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει θέση στον Δυτικό κόσμο", τότε δε θα τελειώσουμε ποτέ.

Π.χ. και οι οπαδοί που κάνουν επεισόδια στα γήπεδα και γύρω από αυτά ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ - για μένα - δεν έχουν καμία θέση στο δυτικό κόσμο, αλλά δεν έχω δει κανέναν να ασχολείται με το "πρόβλημα που λέγεται ποδόσφαιρο".

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε Long Tom γιατί αν ξεκινήσουμε ιστορικές αναδρομές ποιος έκανε σε ποιον τι την λευκή φυλή και τον δυτικό"πολιτισμό" δεν τους ξεπλένει ούτε ο παγκόσμιος ωκεανός.Από που να αρχίσω από τις σταυροφορίες από του δουλεμπόριο των μαύρων από την αποικιοκρατία από που;.Τεσπα ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα(εν μέρη και με ευθύνη δικιά μου) αλλά αυτό που λέω είναι ότι δεν ξύπνησαν στα καλά καθούμενα και είπαν άτιμοι δυτικοί θα σας πάρουμε το κεφάλι γιατί έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβώς θες να πεις; Είμαι πολύ απασχολημένος να παίζω με τις λέξεις και δεν κατάλαβα.

Το μίσος και η καχυποψία αυξάνεται κάθε φορά που γράφεις "το πρόβλημα που λέγεται Ισλάμ" και "δεν έχει θέση στο Δυτικό κόσμο". Δεν είμαι σίγουρος γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις.

Μου αρέσει που λες "ένα ποσοστό" για να μη σε πάρουν με τις πέτρες, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν έχουμε ξεκαθαρίσει: ποιό ακριβώς είναι αυτό το ποσοστό και πώς προτείνεις να το ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους που δεν αξίζουν την οργή μας;

Όταν λες "ντόπιος από την Τυνησία" παίζεις με τις λέξεις. Μετανάστης είναι, πρώτης η δεύτερης γενιάς. 

Το μίσος και η καχυποψία αυξάνεται κάθε φορά που κάποιος Μουσουλμάνος σφαγιάζει μερικές ντουζίνες πολίτες σε κάποια Δυτική χώρα και μετά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Δεν λέω "ένα ποσοστό" για να μην με πάρουν με τις πέτρες. Το λέω επειδή είναι όντως ένα ποσοστό. 

Το πόσο είναι το προβληματικό ποσοστό σηκώνει συζήτηση. Μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει στις χώρες στις οποίες έχουμε ανοίξει τα σύνορα μας, και μπορούμε επίσης να δούμε και γκάλοπ που γίνονται σε Μουσουλμάνους για τις απόψεις τους σε διάφορα θέματα όπως αυτό της ομοφυλοφιλίας, των πρώην-μουσουλμάνων κλπ. 

Επίσης μπορούμε να ρωτήσουμε αυτόν:

https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

Κάτσε ρε φίλε Long Tom γιατί αν ξεκινήσουμε ιστορικές αναδρομές ποιος έκανε σε ποιον τι την λευκή φυλή και τον δυτικό"πολιτισμό" δεν τους ξεπλένει ούτε ο παγκόσμιος ωκεανός.Από που να αρχίσω από τις σταυροφορίες από του δουλεμπόριο των μαύρων από την αποικιοκρατία από που;.Τεσπα ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα(εν μέρη και με ευθύνη δικιά μου) αλλά αυτό που λέω είναι ότι δεν ξύπνησαν στα καλά καθούμενα και είπαν άτιμοι δυτικοί θα σας πάρουμε το κεφάλι γιατί έτσι.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες "φυλές" που ζούσαν ειρηνικά; Η Αφρική ήταν ένας ειρηνικός παράδεισος πριν πάνε οι κακοί Δυτικοί; Οι Μουσουλμάνοι ήταν άγιοι πριν τις Σταυροφορίες; 

Αν αρχίσουμε να ποινικοποιούμε κάθε ομάδα στην οποία "υπάρχει ένα ποσοστό που δεν έχει θέση στον Δυτικό κόσμο", τότε δε θα τελειώσουμε ποτέ.

Π.χ. και οι οπαδοί που κάνουν επεισόδια στα γήπεδα και γύρω από αυτά ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ - για μένα - δεν έχουν καμία θέση στο δυτικό κόσμο, αλλά δεν έχω δει κανέναν να ασχολείται με το "πρόβλημα που λέγεται ποδόσφαιρο".

Δεν είπα να ποινικοποιήσουμε καμία ομάδα. Απλά να δούμε καθαρά ότι υπάρχει πρόβλημα, πόσο είναι αυτό το πρόβλημα και να ρυθμίσουμε πρώτιστα την μεταναστευτική μας πολιτική αναλόγως. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...