stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δίνεις το κατιτις σου παραπάνω σε προσημειωμενο χαρτονόμισμα σε συνεννόηση με την διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομιας και έτσι δεν ξαναπαίρνει φακελάκι ποτέ στην ζωή του! Μην δίνεται φακελάκι! Ποτέ και σε κανεναν! Ή δουλειά του είναι. Αν όλοι δεν διναμε ποτέ και τίποτα θα έκαναν όλοι όπως πρέπει την δουλειά τους. Αν αντιληφθεί κανείς σας ότι ο ασθενής σας δεν χρίζει ίδιας αντιμετώπισης με κάποιον αλλο και πάει να γίνει "ιδιαίτερη μεταχείριση" φωνάζεις τον γιατρό και του λες να δώσεις κάτι αύριο μεθαύριο παραπάνω ώστε και ο δικός σου ασθενής να έχει άλλη μεταχείριση και του τα δίνεις μαζί με ένα σετ χειροπέδες από την αστυνομία. Εγώ έτσι θα έκανα! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δίνεις το κατιτις σου παραπάνω σε προσημειωμενο χαρτονόμισμα σε συνεννόηση με την διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομιας και έτσι δεν ξαναπαίρνει φακελάκι ποτέ στην ζωή του! Μην δίνεται φακελάκι! Ποτέ και σε κανεναν! Ή δουλειά του είναι. Αν όλοι δεν διναμε ποτέ και τίποτα θα έκαναν όλοι όπως πρέπει την δουλειά τους. Αν αντιληφθεί κανείς σας ότι ο ασθενής σας δεν χρίζει ίδιας αντιμετώπισης με κάποιον αλλο και πάει να γίνει "ιδιαίτερη μεταχείριση" φωνάζεις τον γιατρό και του λες να δώσεις κάτι αύριο μεθαύριο παραπάνω ώστε και ο δικός σου ασθενής να έχει άλλη μεταχείριση και του τα δίνεις μαζί με ένα σετ χειροπέδες από την αστυνομία. Εγώ έτσι θα έκανα! Συμφωνω σε αυτό αλλα πρεπει να σταματησει και η επιθυμια για επιλογή γιατρου ειδικα όταν είναι για χειρουργειο. Οποιος εχει βαρδια πρεπει να χειρουργησει κάθε περιστατικο . 2
zaratustra21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπερα επειδη με αφορα και μενα πολυ το θεμα, απ όσο ξερω τα 10ευρω που ζητανε ειναι μαυρα και τα ζητανε "παρανομα", αν δεν εχει ξεπεραστει το οριο των 200 ασθενών. Τελευταια με εχει βοηθησει πολυ ενα site που λεγεται doctoranytime στο να βρισκω γιατρους του Εοπυυ, διοτι μπορεις να δεις και αξιολογησεις απο άλλους ασθενεις και τις υπηρεσιες και τα κοστη του καθε γιατρου. Οσο για τον οφθαλμιατρο που ψαχνεις, εγω επισκεπτομαι μια εξαιρετικη γιατρο στην Ακροπολη (μεσω Εοπυυ). Οτι θελεις ρωτα με
patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ΕΟΠΥΥ κάνει πιο εύκολο το ραντεβού με τους γιατρούς 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ΕΟΠΥΥ κάνει πιο εύκολο το ραντεβού με τους γιατρούς Υπαρχει ηδη ιστοσελιδα με διαθεσιμα ραντεβου ανα ειδικοτητα και περιοχη https://apps.ika.gr/eFindDoctor/
patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 την ξερουμε, αλλα μιλαμε για νεα κολπα, θα κλεινεις ραντεβου σε νεα σελιδα κλπ 1
DYEL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ε και τι που υπαρχει,οι περισσοτεροι θα σου πουν ψεματα οταβ επικοινονησεις μαζι τους ακομα και αν ξες εσυ την αληθεια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ε και τι που υπαρχει,οι περισσοτεροι θα σου πουν ψεματα οταβ επικοινονησεις μαζι τους ακομα και αν ξες εσυ την αληθεια. Θεωρητικα δεν μπορουν γιατι αν γινει καταγγελια σε ΕΟΠΠΥ θα εχουν προβλημα καταγγελιας συμβασης .Το θεμα ειναι οι καταγγελιες να πιανουν τοπο .
mentoras99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως ολοι και περισσοτεροι ιδιωτες γιατροι διακοπτουν την συνεργασια με τον εοππυ. Δηλαδη, το να μην πληρωσεις για να σε δει γιατρος, να ειναι συμβεβλημενος, να εχει διαθεσιμα ραντεβου, κλπ ειναι απιαστο ονειρο. Κατα τα αλλα, πληρωνουμε κανονικα εισφορες για δημοσια υγεια, αλλα απο παροχες τιποτε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως ολοι και περισσοτεροι ιδιωτες γιατροι διακοπτουν την συνεργασια με τον εοππυ. Δηλαδη, το να μην πληρωσεις για να σε δει γιατρος, να ειναι συμβεβλημενος, να εχει διαθεσιμα ραντεβου, κλπ ειναι απιαστο ονειρο. Κατα τα αλλα, πληρωνουμε κανονικα εισφορες για δημοσια υγεια, αλλα απο παροχες τιποτε. Λογικο ειναι για 10 ευρω μικτα με ολα τα λειτουργικα εξοδα δικα τους και να τα παιρνουν μετα απο πολλους μηνες.
Aggeluska Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας και μιλαμε για εοππυ, ξερει κανεις κανεναν σωστο συμβεβλημενο δερματολογο κεντρο αθηνας ? Οι δερματολογοι του εοππυ στο κεντρο της Αθηνας ειναι για τα κλαμματα. Εγω προσωπικα πηγα στο ΙΚΑ που ειναι στην πλατεια θεατρου κ δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος . Τα ιδια εχω ακουσει απο πολλους για τους δερματολογους στο ΙΚΑ Κεραμεικου και ΙΚΑ Ταυρου
The_Judas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ΕΟΠΥΥ κάνει πιο εύκολο το ραντεβού με τους γιατρούς Πολυ καλο. Επιτέλους να εφαρμοστουν τα αυτονοητα. Αν και παλι βρισκουν παραθυρακια και ζητάνε επιπλεον 10 ευρω για συνταγογράφηση, παρατυπα, γιατι συτο δεν αναγράφεται στην συμβαση τους. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Για απλη ιατρικη επισκεψη δεν μπορουν να ζητησουν τιποτα παραπανω απο το παραπεμπτικο που υπογραφουμε αλλα για παραδειγμα για ενα καρδιογραφημα που δεν καλυπτεται ο καρδιολογος μπορει να ζητησει οσα θελει εκτος την επισκεψη
mentoras99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Οι δερματολογοι του εοππυ στο κεντρο της Αθηνας ειναι για τα κλαμματα. Εγω προσωπικα πηγα στο ΙΚΑ που ειναι στην πλατεια θεατρου κ δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος . Τα ιδια εχω ακουσει απο πολλους για τους δερματολογους στο ΙΚΑ Κεραμεικου και ΙΚΑ Ταυρου Τελικα μονο οι αλμπανηδες και οι ξοφλημενοι γιατροι ειναι συμβεβλημενοι με τον εοππυ; Αυτοι που δεν θα βλεπαν στο ιατρειο τους ουτε κουνουπι, ελπιζουν μπας και ξεπεσει κανενας πελατης εστω και μεσω εοππυ? Εκει παει η δουλεια.... Βεβαια λες, απο το να κανω το γιατρο μονος μου, ας παω σε καποιον που ειναι γιατρος, αλλα το τι γιατρος ειναι, ενας θεος το ξερει... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα μονο οι αλμπανηδες και οι ξοφλημενοι γιατροι ειναι συμβεβλημενοι με τον εοππυ; Αυτοι που δεν θα βλεπαν στο ιατρειο τους ουτε κουνουπι, ελπιζουν μπας και ξεπεσει κανενας πελατης εστω και μεσω εοππυ? Εκει παει η δουλεια.... Βεβαια λες, απο το να κανω το γιατρο μονος μου, ας παω σε καποιον που ειναι γιατρος, αλλα το τι γιατρος ειναι, ενας θεος το ξερει... Υπαρχουν λιγοι μεν αλλα καλοι και υπολογιζουν 200 10ευρα τον μηνα εστω μικτα ειναι 2.000 ευρω τον μηνα μικτα και εχουν και ιδιωτικο ιατρειο εκτος ΕΟΠΠΥ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα