Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα laptop αλλά δεν έχω να δώσω μαζεμένα πολλά λεφτά. Σκέφτομαι να βάλω δόσεις με πιστωτική. Το πρόβλημα είναι ότι το μαγαζί που θέλω να το πάρω είναι από Skroutz, και δεν έχει δόσεις. Υπάρχει τρόπος να πληρώσω κανονικά όλα τα χρήματα στο μαγαζί με την κάρτα και να βάλω εγώ 12 δόσεις στην κάρτα;

Επίσης ποιά πιστωτική προτείνετε;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Να σπάσεις σε δόσεις μια πληρωμή που έγινε εφάπαξ δεν γίνεται. Ή μάλλον γίνεται, αλλά σε ορισμένες κατηγορίες συναλλαγών και σε ορισμένες τράπεζες. Μπορείς όμως να πληρώνεις ένα μέρος του ποσού κάθε μήνα, πράγμα το οποίο είναι "σαν" δόσεις. Φυσικά το υπόλοιπο τοκίζεται. 

Πάντως άμα δεν έχεις ήδη πιστωτική, όπως είπε κι ο Silverage, μην ελπίζεις, δε θα σου βγάλουν.

Δημοσ.

Εάν έχεις εισόδημα από 14.000 + και είσαι ενήμερος με τις υποχρεώσεις σου βγάζουν μια χαρά, Δες Πειραιώς ή Alpha, για το πιά θέλει αρκετό ψάξιμο, δες τι σε συμφέρει για να καταλήξεις...

Εάν το κατάστημα δεν παίρνει καν πιστωτική μπορείς να βγάλεις από την πιστωτική τα χρήματα εσύ και να τος τα δώσεις απλά αυτό συνήθως είναι με επιτόκιο γύρω στο 17% (ανά έτος). Αυτό που συμφέρει είναι να βρεις ένα κατάστημα να δέχεται και πιστωτική και με άτοκες δόσεις.

Να σπάσεις σε δόσεις μια πληρωμή που έγινε εφάπαξ δεν γίνεται. Ή μάλλον γίνεται, αλλά σε ορισμένες κατηγορίες συναλλαγών και σε ορισμένες τράπεζες. Μπορείς όμως να πληρώνεις ένα μέρος του ποσού κάθε μήνα, πράγμα το οποίο είναι "σαν" δόσεις. Φυσικά το υπόλοιπο τοκίζεται. 

Πάντως άμα δεν έχεις ήδη πιστωτική, όπως είπε κι ο Silverage, μην ελπίζεις, δε θα σου βγάλουν.

+1 στην πρώτη παράγραφο

-1 στην δεύτερη. Έχω βγάλει πρόσφατα παιδιά ανάλογα τα οικονομικά κάθε ένας που έχει βέβαια δεν μιλάμε για κάτι ιδιαίτερο απλά δεν χρωστάω κάπου, επιπλέον ζήτησα πιστωτικό όριο 1500€ όχι παραπάνω...

3ον αυτο το μυγάκι στο Αβαταρ θα με κάνει να σπάσω την οθόνη καμια μέρα...

• Like 1
Δημοσ.

Την πιστωτική θα την βγάλει ο Πατέρας μου ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις και με το παραπάνω. Εγώ ως φοιτητής δεν δηλώνω εισόδημα οπότε...

Αυτό με το ένα μέρος του ποσού ανά μήνα νομίζω πως αν δεν έχει μεγάλη επιβάρυνση δεν είναι κακή ιδέα.

Βρήκα ένα μαγαζί με δόσεις αλλά το πόσο ανεβαίνει περίπου 70 ευρώ με 12 δόσεις

Δημοσ.

Με απλα λογια αν δεν σου κανει δοσεις το μαγαζί, υπάρχουν δύο λύσεις ή πας σε άλλο μαγαζί που κάνει δόσεις και ας είναι ακριβότερο ή ξεχνάς το λαπτοπ.

Το να πληρώσεις τμηματικά το ποσόν που μπήκε ολόκληρο στην κάρτα το ξεχνάς, γιατί το λαπτοπ θα σου στοιχίσει όσο ένα διαστημόπλοιο :)

Δημοσ.

βρες μαγαζί που κάνει δόσεις , δες στα μεγάλα (plaisio,public,mediamarkt κτλπ) , τα οποία κάνουν και άτοκες . Απο την στιγμή που θες laptop βρίσκεις άνετα σε καλή τιμή .

Δημοσ.

Βρήκα διαφορετικό λάπτοπ σε χαμηλότερη τιμή, από mgmanager και δόσεις, δέχεται κάρτες, μάλλον αυτό θα πάρω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...