ASFE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δλδ θες να μου πεις οτι στο hr σου ριχουν χριστοπαναγιες και βριζουν μανες?? Μαλιστα Σκοτωστε τους παιδια κιολας.. Εν βρασμο και ετσι.. 3 χρονια αναστολη..
defacer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Και αμα σε ειρωνευτουν κτλπ δεν χρειαζεται να πεσεις επιπεδο και να τους βρισεις ...... πλάκωσε τους στις φαπίτσες απευθειας για το τσάμπα που σε κατεβασαν για να κοροιδεψουν και να παιξετε! Μονο ετσι βαζουν μυαλο ορισμένοι. Μόνο πρόσεχε μη πέσεις επίπεδο ε; 8
DDevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δλδ θες να μου πεις οτι στο hr σου ριχουν χριστοπαναγιες και βριζουν μανες?? Μαλιστα Σκοτωστε τους παιδια κιολας.. Εν βρασμο και ετσι.. 3 χρονια αναστολη.. Θελω να πω οτι η συμπεριφορά τους ειναι απαράδεκτη οποτε δεν χρειάζονται ευγενιες γιατι θα σε περάσουν για χαζό. Εγω ετσι ειμαι οποιος πάει να μου κάνει μπουλινκ απο το λυκειο κιολας τον άρπαζα. Μετα δεν με ξαναπλησιαζε ουτε μου ξαναμιλούσε οποτε ειχα πετυχει αυτο που ηθελα. Να σταματησει δηλαδη να ενοχλει. Αμα πας εσυ σε μια συνέντευξη και την πρωτη κιολας φορά τους αφησεις να σου μιλάνε οπως γουστάρουν τι νομιζεις οτι θα αλλαξει μετά? αυτα τα κοβεις εξαρχής και ή καθεσαι με τον ορο αυτο ή φευγεις. Απλα τα πραγματα. Μόνο πρόσεχε μη πέσεις επίπεδο ε; Δε με νοιαζει το επιπεδο ειμαι και του λιμανιου αμα χρειαστει αρκει να κοπει ο αέρας σε κάποια ζώα. Το επιπεδο μου οι σωστοι τύποι το ξέρουν και το έχουν εκτιμήσει. 1
ASFE Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 DDevil δεν μιλαμε για σχολειο ή καφενειο. Μιλαμε για συνεντευξη σε δουλεια. Εσυ πας εκει για εναν σκοπο. Αν δεν σου αρεσει κατι στην συμπεριφορα σου σηκωνεσαι και φευγεις. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. 2
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 η ασφάλιση ΔΕΝ διαπραγματεύεται είναι υποχρεωμένος ο αλλος να σε ασφαλίσει δε το πιστεύω πως τα συζητάμε κι αυτά. Άσε που αν θέλει να τους παίξει καφρίλα κάποιος όπως την κάνει για αλλού άνετα τους πατά και μια καταγγελία και τρέχουν. Στην πράξη διαπραγματεύσιμο είναι κι αυτό.
DDevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 DDevil δεν μιλαμε για σχολειο ή καφενειο. Μιλαμε για συνεντευξη σε δουλεια. Εσυ πας εκει για εναν σκοπο. Αν δεν σου αρεσει κατι στην συμπεριφορα σου σηκωνεσαι και φευγεις. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Και ομως η συμπεριφορά ορισμένων δειχνει οτι ειναι χειροτεροι και απο καφενειο. Το οτι θα σηκωθω και θα φυγω οπως έχω γραψει και σε άλλο θρεντ ειναι δεδομένο. Αλλα οχι πάντα χωρις απάντηση , δεν λέω οτι δεν έχουν υπάρξει φορές που έχω κανει το κορόιδο αλλα το κρατάω και στη πρώτη ευκαιρια θα φυγει πύραυλος. Θα πρεπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους κάποιοι και να μην πάνε να πατήσουν τον άλλον αν δεν το κάνουν και ειναι σωστοι και δικαιοι δεν υπάρχει κανενα προβλημα θα γινουμε και φιλοι. Για μια δουλειά γραφείου ή καταστηματος πάμε οχι για να εμπλακούμε σε πολεμο στο Κοσσοβο ή σε πολεμικές επιχειρησεις στις οποιες ολοι αυτοι που σου λενε να έχεις γερο στομάχι θα κρυβοντουσαν πισω απο τα φουστάνια των κοριτσιών ή της μαμάς ας χαλαρώσουν λιγο δεν τρέχει και τιποτα.Πανε να μας κανουν και μάθημα αγριάδας. Δεν ξέρουν τι θα πει αγριάδα και δυσκολες συνθήκες δεν τις μαθαινεις απο το γραφειο πινοντας φρέντο φιλε. Τι θα γινει θα έρθει ο πελάτης με την ασπιδα να σε αποκεφαλισει? μπορει να ειναι λιγο δυστροπος να τσακωθηκε με τη γυναικα του και να έχει νευρα αμα αρχισει τις ειρωνιες και τον τσαμπουκά καθως του εξηγεις του ζητάς να ηρεμησει για να του εξηγησεις αμα συνεχιζει πολυ τον πετάς εξω απο το καταστημα εγω αμα ημουν διευθυντης αυτο θα έκανα. Σιγα μη γλειψουμε κιολας εκεινον που μας προσβάλλει να παει να ψωνισει απο αλλου χεστηκαμε. Θα έρθουν αλλοι 10. Πελάτης που δεν σέβεται το καταστημα δεν υπάρχει λογος να βρισκεται μέσα αυτη θα ηταν η δική μου κατευθυνση δεν γουσταρω ψαρωμένους υπαλλήλους στην επιχειρηση μου αλλα ουτε και αγενεις - εριστικους. Αυτη ειναι η δικη μου οπτικη που προπαθω να κρατησω μια ισσοροπια τωρα αμα θέλουν κάποιοι να πηγαινουν να τους βριζουν και να λενε και ευχαριστώ ας συνεχισουν παντως το "ετσι ειναι η πραγματικοτητα..." αλλαζει αλλα απο ανθρωπους που δεν το δέχονται και θελουν να το αλλαξουν. Και παλια η πραγματικοτητα ηταν να έχουμε χουντα αλλα αυτο άλλαξε απο την αποφασιστική στάση κάποιων ηρώων. Δεν εχω να προσθέσω κατι αλλο εγραψα ηδη αρκετά σεντόνια.
Tmark Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εχω κολλητό που εχει στείλει στο νοσοκομείο hr με σπασμένα δόντια και 4 ράμματα... Το αστείο ειναι οτι δεν τόλμησε καν να του κανει κατι νομικά... Να τον χαίρεσαι τον κολλητό. 1
DDevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δεν ειπε κανεις για σκοτωμα και νοσοκομεια , απλα μια απαντηση για να καταλαβουν οτι υπάρχει και η αντιθετη αποψη και οτι έχουν υπερβει κάποια ορια. Στο τελος αμα τους αφησεις ανεξέλεγκτους θα δειρουν αυτοι εσενα έτοιμοι ειναι βασικα ....
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δεν ειπε κανεις για σκοτωμα και νοσοκομεια , απλα μια απαντηση για να καταλαβουν οτι υπάρχει και η αντιθετη αποψη και οτι έχουν υπερβει κάποια ορια. Στο τελος αμα τους αφησεις ανεξέλεγκτους θα δειρουν αυτοι εσενα έτοιμοι ειναι βασικα .... Απλά είναι κάπως ακραίο και σχεδόν πάντα αχρείαστο να φτάσεις σε τέτοιες αντιδράσεις. Άσε που το πιθανότερο είναι να βγεις εσύ χαμένος, πέρα από την όποια «ικανοποίηση» της στιγμής. Μπορείς ευγενικά να τους πεις ότι δεν μου κάνετε, γεια σας και να φύγεις χωρίς τσακωμούς
DDevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εμενα αμα με εβριζε κάποιος ή με προσβαλλε δεν θα εφευγα αμα δεν ζητουσε συγγνώμη. Το οτι θα εφευγα οπως ξαναειπα και οτι δεν μου κανουν ειναι αυτονοητο δεν χρειαζεται να τους το πω καν. Αλλα θα ζητουσε και συγγνωμη για να φυγω. Πολυ λάσκα τους έχουν αφησει. Τι ειναι αυτα να πηγαινεις για συνέντευξη και να ειρωνεύεται ο άλλος σε ποιον νομιζει οτι μιλάει σε κανεναν κολλητο του?! Θα τους εκανα ρεζιλι εκει μπροστα σε ολους να με θυμούνται. Ας τολμουσε ενας απο αυτους να βρισει ή να ειρωνευτει - υποτιμήσει και θα σου ελεγα εγω τι θα γινοταν. Δεν ντρεπονται λιγο παιζουν με τον πονο οχρονια ανεργων για 500 ψωρο ευρω σιγα και τα λεφτά που δινουν και ειρωνευονται κιολας? εκει δεν ειναι φορουμ να βρισει καποιος και να μην μπορεις να τον βρεις. Εκει για κακη του τυχη σε εχει απεναντι.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εμενα αμα με εβριζε κάποιος ή με προσβαλλε δεν θα εφευγα αμα δεν ζητουσε συγγνώμη. Το οτι θα εφευγα οπως ξαναειπα και οτι δεν μου κανουν ειναι αυτονοητο δεν χρειαζεται να τους το πω καν. Αλλα θα ζητουσε και συγγνωμη για να φυγω. Πολυ λάσκα τους έχουν αφησει. Τι ειναι αυτα να πηγαινεις για συνέντευξη και να ειρωνεύεται ο άλλος σε ποιον νομιζει οτι μιλάει σε κανεναν κολλητο του?! Δεν μου έχουν τύχει τέτοια πράγματα προσωπικά.
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλα αν σε προσβάλει κανονικα(λιγο σπανιο δεν ξερω πρεπει να πεσεις σε περίπτωση) προφανώς θα απαντήσεις ανάλογα(εγω τουλάχιστον) αν απλα ειναι γενικα αγενείς τους λες ενα "ευχαριστω πολυ αλλα δεν θα συνεργαστουμε" και φευγεις κυριος, δεν υπαρχει λογος για τιποτα παραπάνω και μαγκιες. 2
panos2171 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Mε όλα αυτά πάντως εγώ σχημάτισα στο μυαλό μια κλασσική μέρα στις Ειδ.Δυνάμεις και τις σχολές ΥΕΑ του στρατού. 1
DDevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλα αν σε προσβάλει κανονικα(λιγο σπανιο δεν ξερω πρεπει να πεσεις σε περίπτωση) προφανώς θα απαντήσεις ανάλογα(εγω τουλάχιστον) αν απλα ειναι γενικα αγενείς τους λες ενα "ευχαριστω πολυ αλλα δεν θα συνεργαστουμε" και φευγεις κυριος, δεν υπαρχει λογος για τιποτα παραπάνω και μαγκιες. Μπορεις να ζητησεις το λογο γιατι αυτο το υφος να ενδιαφερθεις να μάθεις και κουβεντα στη κουβεντα .... κάποιοι δειχνουν το αληθινο τους προσωπο! Mε όλα αυτά πάντως εγώ σχημάτισα στο μυαλό μια κλασσική μέρα στις Ειδ.Δυνάμεις και τις σχολές ΥΕΑ του στρατού. Ναι ναι μια μερα στις ειδικές δυνάμεις έχει βγαλει ριζες στην καρέκλα ο "υπευθυνος" με εναν καφε ολη μερα κια μια τυροπιτα απο τον γρηγορη εναν οροφο ανεβαινει απο τις σκάλες και ασθμαινει αλλα κατα τα αλλα πρεπει ... να έχεις γερο στομάχι και να αντέχεις την πιεση :cry: Ενας φιλος μου ειχε πάει σε μια τέτοια συνέντευξη και του λεγανε για πιεση και αυτουνου βεβαια τον ειχανε δει ντουλάπα και δεν τον ειρωνευτηκαν! Ο τυπος δουλευε πιο πριν ασφάλεια σε βιλα γνωστου επιχειρηματια και ενα βραδυ ηταν έτοιμος να παιξει πιστολιδι με κάτι κακοποιους κατα τα αλλα ..... εδω εμεις έχουμε πιεση και πρεπει να έχεις γερο στομάχι. Στο γραφειο :cry: μου τα ελεγε τις προαλλες σε εναν καφεδάκι και γελάγαμε.
panos2171 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 H αλήθεια είναι ότι σε πάρα πολλές δουλειές υπάρχουν στιγμές πίεσης, ας είναι και δουλειά γραφείου, με μια συνέντευξη όμως εννοείται ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα