ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μπορεις να ζητησεις το λογο γιατι αυτο το υφος να ενδιαφερθεις να μάθεις και κουβεντα στη κουβεντα .... κάποιοι δειχνουν το αληθινο τους προσωπο! Δεν με ενδιαφερει να μαθω το αληθινό του πρόσωπο απο τη στιγμη που δεν πρόκειται να δουλέψω εκει, μονο το χρόνο μου και το χρονο του σπαταλάει για αυτο και θα σηκωθω να φυγω εκτος οπως ειπα αν με προσβάλει που εκει θα του ζητησω το λογο, απλα το θεωρω λιγο σπανιο αν δεν προκαλεσεις. 1
alxlightning Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 παιδια δεν ξερεις τι είναι σκληρο recruitment process μεχρι να περασεις από Emirates.εκτοτε δε φοβάμαι κανεναν και τιποτα χιχιχι
Gkostas2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Προσωπικα αν καποιος αρχιζει και μου λεει τρελα πραγματα οπως εγινε στo plaisio, του λεω και γω εναν τρελο μισθο και φευγω. Κανενας λογος για τσακωμους κλπ. Μπας και καταλαβουν οτι αυτα που ζητανε ειναι τουλαχιστον υπερβολικα. Αν τωρα καποιος με προσβαλει (μου εχει συμβει μια φορα μονο) απλα σηκωθηκα και εφυγα. Δεν προκειται να κατσω να ανοιξω κουβεντα με τον καθε κομπλεξικο που συνηθως το κανει και ηθελημενα για να δει ποσο καλο δουλικο μπορεις να γινεις και ποσο μπορει να σε πατησει στην δουλεια. Εννοειται πως οσοι σκεφτονται ετσι, συνηθως ειναι και κακες εταιρειες και μη εμπιστευσιμα αφεντικα. Παντως πραγματι οταν με προσεβαλλε ηθελα να του σκασω μπουκετο και μου πηρε αρκετη ωρα να ηρεμησω, αλλα εκ των υστερων το οτι απλα σηκωθηκα και εφυγα νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη. Δεν κερδιζεις τιποτα με το να δινεις σημασια στον καθε σκατοψυχο. Ασε που στο τελος μπορεις να χασεις και το δικιο σου, αν του επιτεθεις και αρχισουν μηνυσεις κλπ 1
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Προσωπικα αν καποιος αρχιζει και μου λεει τρελα πραγματα οπως εγινε στo plaisio, του λεω και γω εναν τρελο μισθο και φευγω. Κανενας λογος για τσακωμους κλπ. Μπας και καταλαβουν οτι αυτα που ζητανε ειναι τουλαχιστον υπερβολικα.Δεν χρειαζεται να το καταλαβουν. Το ξερουν. Θα φυγεις εσυ λοιπον που απαιτεις καλυτερη συμπεριφορα και θα μπει ο αλλος που εχει να ταισει τα παιδια του και ο εργοδοτης θα κανει τη δουλεια του. Προσφορα και ζητηση λεγεται και η ζυγαρια γερνει υπερ τους προς το παρον. Οποιος προσαρμοζεται καλως, οποιος θελει να κρατησει χαρακτηρα επισης καλως, εφοσον εχει την ανεση να το κανει. 3
Gkostas2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δεν χρειαζεται να το καταλαβουν. Το ξερουν. Θα φυγεις εσυ λοιπον που απαιτεις καλυτερη συμπεριφορα και θα μπει ο αλλος που εχει να ταισει τα παιδια του και ο εργοδοτης θα κανει τη δουλεια του.Προσφορα και ζητηση λεγεται και η ζυγαρια γερνει υπερ τους προς το παρον. Οποιος προσαρμοζεται καλως, οποιος θελει να κρατησει χαρακτηρα επισης καλως, εφοσον εχει την ανεση να το κανει. Ακριβως αυτο! Βρισκουν και τα κανουν! Και οσο σκεφτομαι οτι υπηρχαν εποχες καποτε που ο ιδιωτης σε παρακαλουσε να πας, μιας και ολοι πηγαιναν στο Δημοσιο...
ribo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις συνεντεύξεις που πήγα προσφάτα με ρωτάνε αν έχω κάποια άλλη πρόταση από εταιρεία ή (όταν πάω σε συμβουλευτικές/ανθρώπινου δυναμικού εταιρείες) σε ποιες έχω κάνει αίτηση για να μην τυχόν έχω στείλει σε πελάτη τους και τους στείλουν και αυτοί το cv μου. Πως απαντάντε γενικά?Εγώ τους λέω ότι προτιμάω να μην πω ονόματα εταιρειών και τους αποφεύγω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν τους πως ότι έχω πρόταση μπορεί να λειτουργήσει και σαν μπλόφα να τους "εκβιάσω" και καλά να μου απαντήσουν θετικά.
alxlightning Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις συνεντεύξεις που πήγα προσφάτα με ρωτάνε αν έχω κάποια άλλη πρόταση από εταιρεία ή (όταν πάω σε συμβουλευτικές/ανθρώπινου δυναμικού εταιρείες) σε ποιες έχω κάνει αίτηση για να μην τυχόν έχω στείλει σε πελάτη τους και τους στείλουν και αυτοί το cv μου. Πως απαντάντε γενικά? Εγώ τους λέω ότι προτιμάω να μην πω ονόματα εταιρειών και τους αποφεύγω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν τους πως ότι έχω πρόταση μπορεί να λειτουργήσει και σαν μπλόφα να τους "εκβιάσω" και καλά να μου απαντήσουν θετικά. μιλας για εταιριες προσληψεων τωρα?
stringer bell Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω το OP, κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση: 3 σελίδες βιογραφικό;;; Λογικό είναι να κουράζει, εκτός και αν μιλάμε για θέση στελέχους, άσχετα που η θεία του HR το είπε άκομψα. Κανείς δεν σπαταλάει πάνω από 20-30 δευτερόλεπτα να κοιτάξει ένα βιογραφικό στις μέρες μας με τις τόσες αιτήσεις που γίνονται, πρέπει να κάνουμε το βιογραφικό μας με αυτό το δεδομένο... Επίσης, καλοκαιριάτικα, κοστούμι για δουλειά IT στην Ελλάδα; Να ήταν καμιά Αγγλία ή για θέση σε τράπεζα να το καταλάβω, ήταν άραγε κάποιος από τους Interviewers τόσο επίσημα ντυμένος;
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω το OP, κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση: 3 σελίδες βιογραφικό;;; Λογικό είναι να κουράζει, εκτός και αν μιλάμε για θέση στελέχους, άσχετα που η θεία του HR το είπε άκομψα. Κανείς δεν σπαταλάει πάνω από 20-30 δευτερόλεπτα να κοιτάξει ένα βιογραφικό στις μέρες μας με τις τόσες αιτήσεις που γίνονται, πρέπει να κάνουμε το βιογραφικό μας με αυτό το δεδομένο... Επίσης, καλοκαιριάτικα, κοστούμι για δουλειά IT στην Ελλάδα; Να ήταν καμιά Αγγλία ή για θέση σε τράπεζα να το καταλάβω, ήταν άραγε κάποιος από τους Interviewers τόσο επίσημα ντυμένος; Πιο safe επιλογή είναι να πας ντυμένος καλά παρά χύμα όμως. Δεν έχει λογική να σου την πούνε γιατί πήγες καλά ντυμένος, αυτό εννοώ. 4
ribo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 μιλας για εταιριες προσληψεων τωρα? Ναι αλλά και Consulting εταιρείες που θα σε στέλνουν σε projects σε πελάτες.
telis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ατάκα για να κλείσεις συνέντευξη που βλαμμένο hr: Θέλετε να προσλάβετε ή να προσβάλλετε κόσμο; 1
LiquidTroll Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω το OP, κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση: 3 σελίδες βιογραφικό;;; Λογικό είναι να κουράζει, εκτός και αν μιλάμε για θέση στελέχους, άσχετα που η θεία του HR το είπε άκομψα. Κανείς δεν σπαταλάει πάνω από 20-30 δευτερόλεπτα να κοιτάξει ένα βιογραφικό στις μέρες μας με τις τόσες αιτήσεις που γίνονται, πρέπει να κάνουμε το βιογραφικό μας με αυτό το δεδομένο... Επίσης, καλοκαιριάτικα, κοστούμι για δουλειά IT στην Ελλάδα; Να ήταν καμιά Αγγλία ή για θέση σε τράπεζα να το καταλάβω, ήταν άραγε κάποιος από τους Interviewers τόσο επίσημα ντυμένος; Αστο μεγάλε , άστο..........
defacer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις συνεντεύξεις που πήγα προσφάτα με ρωτάνε αν έχω κάποια άλλη πρόταση από εταιρεία ή (όταν πάω σε συμβουλευτικές/ανθρώπινου δυναμικού εταιρείες) σε ποιες έχω κάνει αίτηση για να μην τυχόν έχω στείλει σε πελάτη τους και τους στείλουν και αυτοί το cv μου. Πως απαντάντε γενικά? Με κάποια ευγενική παραλλαγή του "none of your business". Αν θες να το τερματίσεις μπορείς να πεις π.χ. "Κοιτάξτε, είναι γεγονός πως συνομιλώ και με άλλους υποψήφιους εργοδότες αλλά καταλαβαίνετε πως οφείλω να είμαι τόσο εχέμυθος απέναντί τους όσο απαιτώ να είναι κι αυτοί απέναντί μου. Γι' αυτό το λόγο δεν έχω την ευχέρεια να πω περισσότερα." 1
Lanike71 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Πόσο χαζό μπορεί να είναι, στην Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας, να σε ρωτούν αν μιλάς και με άλλους εργοδότες; 1
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 νταξ εχω απειρες ιστοριες με τετοια πραγματα μεχρι και σημεια που εβγαιναν οι ανασφαλειες του εργοδοτη με τις ικανοτητες μου. Πιστευω ομως οτι η ελληνικη βλαχια το τερματησε την προηγουμενη εβδομαδα. Δεν θα σας πω ολη την συνεντευξη αλλα πηγε καπως ετσι good cop: ολα υπεροχα bad cop: Αυτη: η εταιρεια μας εχει ενα μαρκετινγκ που ειναι στο επιπεδο της coca cola [ενα μαγαζακι στην ανατολικη αττικη] μπλα μπλα και πως δεν κανατε κατι με το μεταπτυχιακο σας? Εγω: Δεν το εχω τελιωσει αλλα ετσι και μου κανουν προταση καποια απο τα παρακλαδια των U.N. στην N.Y. or S.E. Asia τοτε θα πρεπει να αφησω την θεση, καταλαβαινετε φανταζομαι. . . . Αυτη: Καταλαβαινω... οτι ειναι κατι ευκαιριακό για εσας. [και βαζει μια διαγωνια γραμμη στο cv] #to_termatisame_paides 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα