Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλά ότι δε μασάω με το ποδήλατο είναι πραγματικότητα. Κάνω τακτικά 40 χμ και το χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι. Η πρώτη που είπες καλή απάντηση, αν και δεν ξέρω αν θα βοηθούσε. Δυστυχώς στην επαρχία για δουλειές εκτός πόλης μετράει πολύ το όχημα. Μου φαίνεται πλέον θα λέω ότι έχω αμάξι και στα τέτοια μου. Απλά στην συγκεκριμένη έτυχε να μένω δίπλα. Αλλά όπως είπα σιγά μη δεν είχαν ένα-δύο άτομα έτοιμα για μία τέτοια θέση, που δυστυχώς ή ευτυχώς είναι περιζήτητη στην επαρχία. Σιγά μην περίμεναν εμένα που δεν ήξερα κανένα μπας και τους κερδίσω με τα rafi-filling skills μου. 1
DDevil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Miracle Worker βλεπεις? κανουν τους καμποσους ενω ειναι λαπάδες. Σιγα την αποσταση 1.5 χλμ που μπορεις να κάνεις με το ποδηλατο και σιγα και το κρυο αμα μενεις Αθηνα αντε τις πολυ κρυες μέρες να φτάσει 5-10 βαθμούς. Με ενα τζάκετ τη βγαζεις ανετα. Αυτο δεν θα το έλεγε άτομο που δεν ειναι καλομαθημένο ξερεις πρωι πρωι με το αμαξι του τη θερμανση το καφεδάκι την τσιγαρούμπα κτλπ κτλπ. 1
LongTom Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 εχοντας περασει κι εγω απο μερικες συνεντευξεις στην ελλαδα, ειχε πολυ ενδιαφερον ποσο διαφορετικες ειναι εδω που ειμαι τωρα (USA). network engineer ειμαι και κοιταζα για senior θεση. αυτο που παρατηρησα ειναι πως και οι 6 συνεντευξεις που πηγα, ηταν χωρισμενες σε 3 κομματια.. ας πουμε οτι ηταν διαρκειας 1 ωρας η καθε μια, για κανα 20λεπτο με ρωταγανε για εμενα (qualifications, working experience, τι ξερω να κανω κλπ), για κανα 20λεπτο μου παρουσιαζανε τη θέση και την εταιρια (κανονικο promotion ομως.. σε φαση σα να μου πουλανε κατι) και το τελευταιο 20λεπτο ηταν εκει οπου περιμενανε να ακουσουν τι ερωτησεις εχω (και ηταν πολυ σημαντικο να παω προετοιμασμενος εχοντας ερωτησεις). πολυ διαφορετικη προσεγγιση. υποθετω επειδη εδω υπαρχει καλη αναλογια προσφορας/ζητησης, οι εταιριες δε φωναζουν κοσμο για συνεντευξη για πλακα η τελωσπαντων οταν φωναζουν καποιον προφανως τον φωναζουν επειδη κατι τους αρεσε οποτε προσπαθουν να τον κανουν να επιλεξει τη θεση. δεν τον στηνουν στη γωνια και πυροβολανε. Αυτή η παρουσίαση έγινε και συνέντευξη στην Γερμανία, είχα μείνει μαλάκας. Σεβασμός και αναλυτική περιγραφή της παραγωγής και σύντομη ομιλία με τους ( πιθανούς μελλοντικούς) συνεργάτες-υφιστάμενους... Εντάξει,εκεί έβγαζα το καπέλο και πραγματικά ήθελα να ξεκινήσω την δουλειά. Στην Δανία από την άλλη υπάρχει το hugge στην εργασία. Ο αφεντικός είναι φιλικός και στο επίπεδο σου(πάντα στον ενικό, πάντα με σεβασμό σου μιλάει, πάντα είναι μαζί στα lunch brakes κ.ο.κ., εγκαλιτάριαν φάσεις), βέβαια δεν παίζεις σφαλιάρες και πάντα πρέπει να θυμάσαι σε ποιον μιλάς,αλλά είναι διαφορετικός κόσμος και είναι από τους κύριους λόγους που δεν θέλω να φύγω,αν και θα έβγαζα (αρκετά) περισσότερα αλλού.
Flaoutistas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ακουστε φαση σε μενα.. μια εταιρεια εψαχνε ατομο για αιμοληψιες. Εγω τοτε φοιτητης οδοντιατρικης, ειχα διδαχτει αιμοληψια στη σχολη, το ειχα κανει στην πραξη ΠΑΡΑ πολλες φορες (μετα ειχα κατσει για ενα εξαμηνο σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και επαιρνα αιμα απο βαρια περιστατικα, φλεβες καρκινοπαθων με χημειοθεραπειες και γενικα αποδυσολες φλεβες οποτε ηξερα). Παω στη συνεντευξη (ηθελαν καποιον απο ΕΠΑΛ η καποια παραϊατρική σχολή). Η πρωτη της ερωτηση: αισθανεστε δυσαρεσκεια που δε γινατε γιατρος; Και της λεω, οδοντιατρικη σπουδαζω ειναι και αυτη ιατρικη και μου αρεσει πολυ. Μου λεει μετα παλι, αν γινοσασταν γιατρος τι ειδικοτητα θα λεγατε (λεω γναθοχειρουργικη μπας και το βουλωσει επιτελους).. και μου λεει η γναθοχειρουργικη δεν ειναι ειδικοτητα ιατρικης.. (αρχισα να φορτωνω εκει).. και μου λεει αν δεν μπορειτε να απαντατε σωστα σε απλες ερωτησεις δε ξερω κατα ποσο ειστε ικανος να κανετε αιμοληψιες.. ε και καποια στιγμη μη τα πολυλογω φορτωσα της ειπα οτι περναει δυσκολη κλιμακτηριο κ εφυγα.. αγενης ημουν το ξερω αλλα με ειχε φορτωσει (και βασικα το εκανα για την εμπειρια να δουλεψω καπου μονος μου δεν καιγομουν) 3
DDevil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εμενα οσο πηγαινει καλα η δουλειά στο τμήμα και δεν δημιουργούνται προβληματα δεν υπάρχει λογος να πιέσω κανεναν. Επισης αλλο ένα μελανο σημειο νομιζουν κάποιοι οτι αμα δώσουν ενα ρεπο το δινουν απο την τσέπη τους θα δοθει ακριβως οτι οριζει ο κανονισμος πχ κατέβηκες απογευμα έκτακτα και έκατσες κάποιες ωρες δικαιούσαι ρεπο το λεω γιατι έχω φάει ακυρο απο ανωτερους για αυτο το λογο αλλα ελπιζω αν κάποια μέρα ανεβω και δεν θα έχω αναγκη να τους ρωτάω θα πηγαινω θα βάζω ρεπο στη πάρτη μου χωρις να ρωτάω κανεναν και βεβαια σε οσους ακομα το δικαιούνται.
mylo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Mη μου πεις ότι αυτό το εργοστάσιο ήταν το τιταν. όχι, καμία σχέση. Χαχαχαχα τι παρλαπίπα πέταξε το άτομο ρε συ!έλα ντε. Λες και ήμασταν σε καφενείο
DDevil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ακουστε φαση σε μενα.. μια εταιρεια εψαχνε ατομο για αιμοληψιες. Εγω τοτε φοιτητης οδοντιατρικης, ειχα διδαχτει αιμοληψια στη σχολη, το ειχα κανει στην πραξη ΠΑΡΑ πολλες φορες (μετα ειχα κατσει για ενα εξαμηνο σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και επαιρνα αιμα απο βαρια περιστατικα, φλεβες καρκινοπαθων με χημειοθεραπειες και γενικα αποδυσολες φλεβες οποτε ηξερα). Παω στη συνεντευξη (ηθελαν καποιον απο ΕΠΑΛ η καποια παραϊατρική σχολή). Η πρωτη της ερωτηση: αισθανεστε δυσαρεσκεια που δε γινατε γιατρος; Και της λεω, οδοντιατρικη σπουδαζω ειναι και αυτη ιατρικη και μου αρεσει πολυ. Μου λεει μετα παλι, αν γινοσασταν γιατρος τι ειδικοτητα θα λεγατε (λεω γναθοχειρουργικη μπας και το βουλωσει επιτελους).. και μου λεει η γναθοχειρουργικη δεν ειναι ειδικοτητα ιατρικης.. (αρχισα να φορτωνω εκει).. και μου λεει αν δεν μπορειτε να απαντατε σωστα σε απλες ερωτησεις δε ξερω κατα ποσο ειστε ικανος να κανετε αιμοληψιες.. ε και καποια στιγμη μη τα πολυλογω φορτωσα της ειπα οτι περναει δυσκολη κλιμακτηριο κ εφυγα.. αγενης ημουν το ξερω αλλα με ειχε φορτωσει (και βασικα το εκανα για την εμπειρια να δουλεψω καπου μονος μου δεν καιγομουν) Δικιο ειχε. Δεν απαντησες σωστα. Καταλαβε οτι πας να την κοροιδεψεις ενω μια απαντηση θα μπορουσε να ειναι "Σας ειπα και πριν .... δεν με ενδιεφερε η ιατρική αν με ενδιεφερε θα πηγαινα να την σπουδάσω." και τέλος κοφτά.
Flaoutistas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δικιο ειχε. Δεν απαντησες σωστα. Καταλαβε οτι πας να την κοροιδεψεις ενω μια απαντηση θα μπορουσε να ειναι "Σας ειπα και πριν .... δεν με ενδιεφερε η ιατρική αν με ενδιεφερε θα πηγαινα να την σπουδάσω." και τέλος κοφτά. Ειναι απο κοινου ειδικοτητα της οδοντιατρικης και της ιατρικης http://www.isth.gr/?page=2618 το εχει στη θεση 39. το οτι θελει δυο πτυχια δεν την καθιστα μη ιατρικη ειδικοτητα. 1
DDevil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ειναι απο κοινου ειδικοτητα της οδοντιατρικης και της ιατρικης http://www.isth.gr/?page=2618 το εχει στη θεση 39. το οτι θελει δυο πτυχια δεν την καθιστα μη ιατρικη ειδικοτητα. Ωραια αυτο γιατι δεν της το εξηγησες?
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 αυτο που παρατηρησα ειναι πως και οι 6 συνεντευξεις που πηγα, ηταν χωρισμενες σε 3 κομματια.. ας πουμε οτι ηταν διαρκειας 1 ωρας η καθε μια, για κανα 20λεπτο με ρωταγανε για εμενα (qualifications, working experience, τι ξερω να κανω κλπ), για κανα 20λεπτο μου παρουσιαζανε τη θέση και την εταιρια (κανονικο promotion ομως.. σε φαση σα να μου πουλανε κατι) και το τελευταιο 20λεπτο ηταν εκει οπου περιμενανε να ακουσουν τι ερωτησεις εχω (και ηταν πολυ σημαντικο να παω προετοιμασμενος εχοντας ερωτησεις). Δεν έχω δει ούτε ακούσει για συνέντευξη να γίνεται με κανέναν άλλο τρόπο έξω. Ειδικά όταν δεν είναι τηλεφωνική αλλά live το μέρος που σου πουλάνε την εταιρία μπορεί να ξεφύγει λίγο, από "έχουμε roof garden με ξαπλώστρες για τα διαλείμματα, πάμε να σου δείξω και να συνεχίσουμε την κουβέντα εκεί" μέχρι τρέχα γύρευε. Και είναι θα έλεγα αυτονόητο ότι πάνε να σου πουλήσουν την εταιρία, για ποιό λόγο να μην το κάνουν; Ακόμα κι αν δεν πάρουν εσένα, μπορεί να κάνεις τζάμπα διαφήμιση σε άλλους. 4
mclein Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 δεν εχω αποψη για το θεμα ως εργαζομενος αλλα το ποσοι ασχετοι, ασεβεις κ ψευτες εμφανιζονται καθε φορα που ψαχνω ατομο στην επιχειρηση μου δεν μπορει να το φανταστει καποιος. ζηταμε 3 δεδομενα : α) καθαρο ποινικο μητρωο. β) ελληνικη υπηκοοτητα, γ) εργασιακη εμπειρια 2 ετων. και εμφανιζονται ακομη και ατομα με κανενα απ'τα 3 αλλα ευτυχως γι'αυτους ειμαι ευγενεστατος. 1
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 τέτοια νόστιμα που λέτε δν έχω πετύχει.αλλα έτσι και αλλιώς μας κ η προϋπηρεσία μου είναι ελάχιστη δν έχω και πολλά περιθώρια για καλύτερες συνεντεύξεις.το μόνο που μου τη σπάει είναι όταν τα έχεις πει και όλα έχουν πάει καλα περιμένεις το τελικό τηλ κ στο τέλος δν καταδέχονται ούτε ενα μαιλ απόρριψης ν στείλουν. τώρα πχ περιμένω να με καλέσει η κυρία που υποθετικά απο τα λεγόμενα της θ ξεκινήσουμε δεύτερα.ειναι 7 ευτυχως που δν έκανα καμία μαλακια στη τωρινή μου δουλειά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αντίγραφο ποινικου μητρώου δεν έχουν δικαίωμα όλες οι επιχειρήσεις να ζητήσουν, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 δεν εχω αποψη για το θεμα ως εργαζομενος αλλα το ποσοι ασχετοι, ασεβεις κ ψευτες εμφανιζονται καθε φορα που ψαχνω ατομο στην επιχειρηση μου δεν μπορει να το φανταστει καποιος. ζηταμε 3 δεδομενα : α) καθαρο ποινικο μητρωο. β) ελληνικη υπηκοοτητα, γ) εργασιακη εμπειρια 2 ετων. και εμφανιζονται ακομη και ατομα με κανενα απ'τα 3 αλλα ευτυχως γι'αυτους ειμαι ευγενεστατος. Δηλάδή έχουν εμφανιστεί άτομα που και δεν είναι έλληνες και έχουνε και ποινικά αδικήματα με δικαστήρια στην πλάτη τους...... Αντίγραφο ποινικου μητρώου δεν έχουν δικαίωμα όλες οι επιχειρήσεις να ζητήσουν, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο Προφανώς θα αναφέρεται για καμιά εταιρεία με security.
Flaoutistas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ωραια αυτο γιατι δεν της το εξηγησες? ε τωρα τι να της εξηγω; σιγα μη της εβγαζα και το ΦΕΚ.. αυτη να βγαλει το αχτι της ηθελε δεν ειχε σκοπο να με παρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα