Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε , 

Εχω στην κατοχη μου ενα Razer Deathadder Chroma , 

το εχω περιπου 1μιση χρονο , και μου βγαλε τα γνωστα double clicking issues , κτλ . 

Η χρηση ειναι καθαρα γραφιστικα προγρ. (Photoshop , Illustrator ) , 

Με ενδιαφερει καθαρα η ακριβεια στις κινησεις του ποντικιου . 

Ημουν καταευχαριστημενος απο το chroma , αλλα το εχω σιχαθει πραγματικα τωρα . (και μαλλον ολη την εταιρια γιατι διαβαζω οτι ειναι πολυ συχνο φαινομενο τα προβληματα αυτα ) . 

Θελω να αγορασω ενα ισαξιο (κυριως στο κομματι sensor) . 

Διαβαζω για Logitech G303 (απο οτι καταλαβαινω ειναι και αυτο στα ιδια επιπεδα ) , αλλα αρκετοι αναφερουν το περιεργο σχημα του . 

Διαβαζω για Steelseries Rival 300 , εχουν αρκετοι προβληματα με τον κερσορα κτλ . 

Θελω ενα αξιοπιστο (optical κατα προτιμηση) , στα ιδια (και καλυερο αν γινεται ) απο το Chroma . 

Εχω και ενα Mouse pad steelseries large .

Δεν θελω να εχει 10+ κουμπια πανω , 5-6 τα βασικα ειναι αρκετα . 

Ειλικρινα εχω κολλησει και δεν ξερω πιο να παρω . 

Ημουνα ετοιμος να παραγγειλω το G303 , αλλα ολοι αναφερουν το περιεργο σχημα του , και καθως ειμαι παρα πολλες ωρες στο Pc , μπορει να εχω θεμα με αυτο . 

Ποιο μπορειτε να μου προτεινετε σαυτα τα χαρακτηριστικα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Έχω και το razer που έχεις. Είναι το 2ο. Το 1ο μου είχε βγάλει και εμένα το γνωστό πρόβλημα ευτυχώς κανα 2μηνο πριν λήξη η εγγύηση. Αν βάλεις στην άκρη συτό το πρόβλημα πραγματικά είναι εξερετικό και ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

Έχω και G302 που είναι ίδιο με το 303. Δεν θα σε βολέψει. Είναι μικρότερο από το razer και σε μήκος αλλά και σε ύψος. Είναι αρκετά χαμηλό και για την δουλειά που θέλεις δεν θα σε βολέψει καθόλου. Δεν είναι πρόβλημα το περίεργο σχήμα του  αλλά όλα τα υπόλοιπα.

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση mouse και μάλλον θα πάω στο Roccat Kone Pure.

http://www.skroutz.gr/s/5193223/Roccat-Kone-Pure-Military-Edition.html

http://www.skroutz.gr/s/5624998/Roccat-Kone-Pure-Optical.html

Δημοσ.

Οντως ειναι εξαιρετικο .. αλλα πλεον μου χει σπασει τα νευρα . 

Θα το στειλω και γω (με πιανει η εγγυηση ακομα ) , αλλα διαβαζω οτι δυσκολα να μου το αντικαταστησουν με καινουριο . Επισκευη θα το κανουν και αν δουλευει μετα δεν ξερω . 

Εσενα επισκευη στο κανανε ? μετα απο αυτο δουλευε κανονικα ?

Και επειδη αυτο θα παρει κανα μηνα σιγουρα , πρεπει να βρω ενα ποντικι της προκοπης . 

Δεν θελω να παω σε φθηνο πρωσορινο , γιατι θελω να παρω ενα καλο να μεινω σε αυτο . 

Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου , απλα δεν μαρεσουν τα εξτρα κουμπια στην ροδελα . Προτιμω απλο με τα 2 κουμπια στα πλαγια το πολυ .  Αλλα εαν ειναι το ιδιο καλα , ισως το σκευτομουν . 

Τα εχεις δοκιμασει τα συγκεκριμενα ? Οσο αφορα την ανταποκριση ειναι στο ιδιο επιπεδο με razer?

Δημοσ.

Για το razer ζήτησα και πήρα πιστωτικό.

Τα roccat όχι δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά από αυτά που έχω διαβάζει φαίνεται να είναι καλά. Έλεγα να το παραγγείλω μέσα στο Σ/Κ αλλά θα δω τι θα κάνω γιατί ήθελα το γκρι αλλά δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Τα κουμπιά που υπάρχουν στην ροδέλα είναι για αυξομειώνεις την ταχύτητα του κέρσορα αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι ενοχλητικό.

Δημοσ.

Αν μπορείς πήγαινε σε κάποιο μεγάλο κατάστημα και δοκίμασε το 303 και κάποια άλλα. Αν σε βολεύει θα το κατευχαριστηθείς. Το έχω το συγκεκριμένο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν συγκρίνεται logitech με razer. Αλλά κυρίως πρέπει να σου κάνει στο χέρι το ποντίκι που θα επιλέξεις.

Δημοσ.

Αν μπορείς πήγαινε σε κάποιο μεγάλο κατάστημα και δοκίμασε το 303 και κάποια άλλα. Αν σε βολεύει θα το κατευχαριστηθείς. Το έχω το συγκεκριμένο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν συγκρίνεται logitech με razer. Αλλά κυρίως πρέπει να σου κάνει στο χέρι το ποντίκι που θα επιλέξεις.

Μην λέμε και ότι θέλουμε. Είπαμε έχουν προβλήματα τα razer αλλά σαν ποντίκι είναι εξαιρετικό,

Δημοσ.

Σαν εταιρείες ποιοτικά δεν συγκρίνονται. Πιο ειδικά τα deathadder είναι δημοφιλή ποντίκια αλλά δεν παύουν να έχουν υψηλά ποσοστά αστοχίας (όπως και τα πιο πολλά razer προϊόντα) με αποτέλεσμα να μην βγάζουν ούτε χρόνο λειτουργίας χωρίς κάποιο πρόβλημα. Πάντως αφού είναι στην εγγύηση και το λογικό είναι να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν θα του πρότεινα να δοκιμάσει και κάποιας άλλης εταιρείας προϊόν.

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβες. Στο ξανά γράφω. Τα razer είναι ποιοτικά σαν κατασκευή. Βγάζουν πρόβλημα και είναι το διπλοκλικάρισμα αλλά αυτό σαν κατασκευή δεν σημαίνει ότι είναι δεν ποιοτικό. Το καταλαβαίνεις όταν το πιάνεις στο χέρι σου. Τα περισσότερα χρόνια Logitech είχα και γνωρίζω αν είναι ποιοτικά ή όχι. Το έγραψα και πιο πάνω έχω το 302, έχω δοκιμάσει το 303 και το G300s και είναι κατώτερα του razer. Γι αυτό εξάλλου και είναι φθηνότερα. Το G402 ναι είναι πολύ ποιοτικό.

Δημοσ.

Αν θες σχεδιο δες και g502, εχει πολυ καλο sensor ισως τον καλυτερο και το βαρος του θα σε βολεψει για μικρες κινησεις(που φανταζομαι οτι χρειαζεσαι στο σχεδιο).

Τα razer δεν συγκρίνονται σε ποιοτητα κατασκευής με τα καλα logitech για κανενα λογο, ειναι χαμηλης ποιοτητας κατασκευη αλλα ειναι καλο mouse, εχει πολυ καλο sensor και το shape του ειναι μια χαρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ως προς τι είναι καλύτερο το razer από το g303; Σαν ποιότητα κλικ και σαν sensor (ίδιο με το 502 και κλάσεις ανώτερο από το δικό σου 302) είναι ανώτερο κατά την γνώμη μου. Το razer έχει και αυτό καλό sensor αλλά δεν δίνει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι είναι καποιο premium προϊόν οταν το πιάνεις στο χέρι σου. Αυτό σε συνδιασμό με τα πολλά προβλήματα που βγάζουν το καθιστούν υπερκοστολογημένο κατ'εμέ. Το σχήμα είναι υποκειμενικό κριτήριο οπότε παίρνεις όποιο σε βολεύει.

Btw το 303 είναι καλύτερο από το 402 στα χαρτιά. Μην κρίνεις με βάση το σχήμα.

Δημοσ.

Αν θες σχεδιο δες και g502, εχει πολυ καλο sensor ισως τον καλυτερο και το βαρος του θα σε βολεψει για μικρες κινησεις(που φανταζομαι οτι χρειαζεσαι στο σχεδιο).

Τα razer δεν συγκρίνονται σε ποιοτητα κατασκευής με τα καλα logitech για κανενα λογο, ειναι χαμηλης ποιοτητας κατασκευη αλλα ειναι καλο mouse, εχει πολυ καλο sensor και το shape του ειναι μια χαρα.

Καλο φαινεται αλλα τα 11 πληκτρα ειναι υπερβολικα για μενα . 

Εχω κολλησει με το g303 , οτι reviews - αναλυσεις εχω δει το συκγρινουν με το deathadder , και ισως να ειναι και καλυτερο . (τουλαχιστον ας ειναι στα ιδια επιπεδα το sensor - ακριβεια κινησεων , μιας και αυτο ειναι που με ενδιαφερει αμεσα) . 

Πρεπει να το βρω σε καποιο μαγαζι να το δοκιμασω , να δω αν ειναι οντως τοσο περιεργο στο χερι οπως τονιζουν αρκετοι . 

Διαβαζω πολυ καλα λογια και για το Zowie EC-1 (EC-2) , αλλα μου φαινετε περιεργο που δεν υπαρχει ουτε ενα καταστημα στην Ελλαδα να το πουλαει . 

Οσο αφορα την Razer , η γνωμη μου ειναι οτι οσο καλο και να ειναι το ποντικι (που για μενα ειναι οτι καλυτερο ειχα μεχρι στιγμης ) , τι να το κανεις αν σε 1μιση - 2 χρονια βγαζει τα γνωστα double clicking issues . (το ξερω οτι δεν συμβαινει σε ολους ) . 

Δευτερα θα το επιστρεψω μεσω public , και οπως μου ειχε αναφερει παλαιοτερα θα περιμενω κανα μηνα , και οτι γινει . (μακαρι να μου το κανουν αντικατασταση )

Δημοσ.

Αν σε βολεύει το σχήμα του G303, δες και το G302 από amazon.de βγαίνει κάτω από 40 ( 38 κόμμα κάτι μου βγήκε εμένα ) με τα μεταφορικα.

Εχω ακούσει καλύτερα σχόλια για το 2. Ή μάλλον λιγότερα προβλήματα από το 3 ( θέματα με τον αισθητήρα σε κάποια revision κλπ )

Δημοσ.

<p>Αν σε βολεύει το σχήμα του G303, δες και το G30<strong>2 </strong>από <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.amazon.de/gp/product/B00OPR4TCE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF'>amazon.de</a> βγαίνει κάτω από 40 ( 38 κόμμα κάτι μου βγήκε εμένα ) με τα μεταφορικα.</p>

<p>Εχω ακούσει καλύτερα σχόλια για το 2. Ή μάλλον λιγότερα προβλήματα από το 3 ( θέματα με τον αισθητήρα σε κάποια revision κλπ )</p>

Έχει θέματα ο g303 με τον αισθητήρα και αυτό?

Δημοσ.

Εχει sensor rattle αλλα οχι σε ολα λενε, επισης g302 εχει χειρότερο sensor μην το δεις καν(αλλα ενταξει αν δεν κανεις fast swipes δεν ξερω ποσο προβλημα μπορει να ειναι), το shape του g303/g302 δεν πιστευω οτι μπορει να βολεψει κανεναν φυσιολογικό άνθρωπο tbh.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...