Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το MLS Destinator Talk @ Drive S 50TSP


svasil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κύριοι καλημέρα σας

Ερχομαι να διαμαρτυρηθώ έντονα για τη συσκευή, αλλά και για την πολιτική της εταιρίας!

 

Αγόρασα στις 23/6/16 τον MLS Destinator Talk @ Drive S 50TSP από τα Public Γλυφάδας.

Στα 2000 χιλιόμετρα που διήνυσα στις διακοπές που ακολούθησαν, (Γύρο Πελοποννήσου κυρίως) αυτό το “κατασκεύασμα” που η εταιρία επιεικώς ονομάζει GPS μου απέδειξε τι σημαίνει με την ευρεία έννοια η λέξη “ΑΠΑΤΗ”.

 

Μου δημιούργησε τέτοια σύγχιση, τόσους κινδύνους, τέτοια καθυστέρηση και τόσα προβλήματα, που είναι απλή τύχη που είμαι ακόμη ζωντανός.

Στην επιστροφή μου προσπάθησα να μιλήσω με την εταιρία, αλλά δεν δεχόταν συζήτηση παρά μόνο γραπτή αναφορά.

Εστειλα πολλά e-mails αλλά επέμεναν ότι έπρεπε να το στείλω για έλεγχο βλάβης.

Ορθή η απαίτηση τους, αλλά από τις εμπειρίες μου με πολλά GPS έχω καταλάβει ότι το μηχάνημα δεν έχει πρόβλημα αλλά είναι ελλειπής η υποστήριξη των χαρτών που διαθέτει, κάτι το οποίο φυσικά δεν είναι δυνατό να διορθωθεί, παρά μετά την πάροδο ετών όταν αποφασίσουν να κατασκευάσουν κάποιο χάρτη της προκοπής.

Ζήτησα να αποστείλω το μηχάνημα και να μου επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά όπως μου είπαν η πολιτική τους είναι να μην επιστρέφουν χρήματα.

 

Για να καταλάβετε τι περίπου αντιμετώπισα, γράφω κάποια σχόλια:

1) 9 στις 10 περιπτώσεις με έστειλε λάθος!

2) Εχει τόση καθυστέρηση στην απόκριση, που αν έχανα την υποδεικνυόμενη στροφή, μέχρι να βρει τη νέα ο χρόνος ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για να με βρεί, ή να κινούμαι και να περνάω από την εναλλακτική στροφή, να με ξαναχάνει, να ξαναπερνάω από αυτή που θα πρότεινε και έτσι να γυρίζω χωρίς προορισμό σαν την άδικη κατάρα μέσα στους δρόμους κυρίως μεγάλων πόλεων.

3) Δεν άφησε κατσικόδρομο για κατσικόδρομο να με οδηγήσει, όταν πλάι του αποδεδειγμένα υπήρχαν πιο βασικές αρτηρίες.

4) Δεν “γνωρίζει" καμία μεγάλη πόλη (Καλαμάτα, Αθήνα, Πειραιάς) αλλά ούτε εθνικούς δρόμους (παράδειγμα Καλαμάτα Σπάρτη σε πάει από Ταύγετο, ενώ Σπάρτη Τρίπολη δεν γνωρίζει …τίποτα!)

5) Τα χιλιόμετρα και οι χρόνοι που υπολογίζει είναι για τα θηρία (Τρίπολη Αθήνα δίνει 70 (!!!) παραπάνω χιλιόμετρα, γιατί επιμένει να σε οδηγεί από κάθε απίθανο κατσικόδρομο!

6) Η απόκρισή του στην τατς οθόνη είναι της εποχής του 1950 (!!!) (Καλά δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι ποτέ ακουμπήσει μια ΑΛΛΗ tutch οθόνη για να δουν πως αποκρίνεται και να φτειάξουν μια παρόμοια;

 

Θα μπορούσα να σας γράψω ένα βιβλίο με τις περιπέτειες μου αυτές τις 17 μέρες αλλά δεν έχουν καμιά αξία τώρα που βγήκα …ζωντανός από τα νύχια του!

Αρκεί μόνο να σας πω το τέλος της περιπέτειας, όταν πρόλαβα το πλοίο λόγω της καθυστέρησης του, όταν για τη διαδρομή ΚΑΣΤΕΛΑ - G7 στον Πειραιά, με πήγε μέσω Φαλήρου!

Και φυσικά αν με ρωτήσετε πως ξέρω τις διαφορές και τις συγκρίσεις, όχι δεν είμαι ταξιτζής, αλλά ευτυχώς γιατί, αν δεν είχα το Google Maps στο κινητό μου, 2 GB ίντερνετ (το πλήρωσα επιπλέον!) και δεκάδες φορτίσεις του κινητού μου με αντάπτορα αυτοκινήτου που αγόρασα επιπλέον (!), θα ήμουν ακόμα στα βουνά της ορεινής Αρκαδίας!

 

ΑΠΑΙΤΗΣΑ την άμεση επιστροφή των χρημάτων μου των 139 ευρώ αφού τους επιστρέψω το προϊόν τους.

Και δεν το λέω GPS γιατί μόνο για τέτοιο δεν είναι.

Σε μια τηλεφωνική επαφή που επιχείρησα -ο υπάλληλος απαξίωσε να μου μιλήσει και μου υπέδειξε να στείλω e-mail- πρόλαβε όμως να μου πει για την …πολιτική της Εταιρίας που είναι να μην επιστρέφει χρήματα!

 

Με εκτίμηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...