Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία για να μη τα πολυλογώ επειδή μ αρέσει ο καφές και τελευταία την έχω καταβρει με τη φραπεδιά με πάγο (το χειμώνα δεν πίνω ποτέ φραπέ μόνο espresso) καμια φορά πίνω λίγο παραπάνω όπως σήμερα.

Επειδή βαριέμαι να ανοίξω το συρτάρι να βγάλω κουτάλι να βάλω με το κουτάλι κτλ , απλά ανοίγω το κουτί του καφέ κ το γυρίζω και συνήθως ρίχνω 2-3 κουταλιές της σούπας εκτός αν μου ξεφύγει και πέσει παραπάνω που εκεί δεν τον χύνω γιατι τον λυπάμαι να τον πετάξω. Φυσικά δεν πίνω καφέ σε ποτήρι γιατι βαριέμαι να πηγαίνω κ να έρχομαι να φτιάχνω συνεχώς αλλα και επειδή γίνεται κάτουρο αμέσως λόγο ζέστης , έχω μπουκάλες των 2 λίτρων στην κατάψυξη με πάγο τις οποίες κόβω αφού τις χτυπήσω στο πάτωμα βίαια και βγάζω τεράστια παγάκια που κρατάνε 1-2 ώρες σε δωμάτιο χωρίς a/c 

σήμερα έτυχε και ήπια παραπάνω καφέ και με έπιασε πονοκέφαλος ταχυκαρδία και νιώθω πίεση στα μάτια μου , δεν παλευόταν οπότε έφτιαξα άλλη μια μπουκάλα και μου πέρασε 
οπότε πέρα απ το να βάζω με κουτάλι που μάλλον αυτό θα κάνω , αν τύχει και πιείς τόσο παραπάνω καφέ τι κάνεις για να γλυτώσεις τον πονοκέφαλο ? είχα πιει κανα 2-3 μπουκαλακαφέδες πριν το ατύχημα , οπότε λέμε για 20+ κουταλιές καφέ , αρκετές για πονοκέφαλο
Υπάρχει κανένα γιατροσόφι τύπου πιες χυμό λεμόνι or whatever? παυσίπονο κάνει να πιεις? 

μην αρχίστε κ λέτε για γιατρούς δεν είναι θέμα για γιατρό είναι harmless 
για πείτε 

Δημοσ.

εγω σου προτεινω να το γυρισεις στον ελληνικο

αφου δεν το συζητας καν να τον ελαττώσεις

ισως πινοντας περισσοτερο νερο ή και καποιο διουρητικο ροφημα βοηθησει

Ωραία για να μη τα πολυλογώ επειδή μ αρέσει ο καφές και τελευταία την έχω καταβρει με τη φραπεδιά με πάγο (το χειμώνα δεν πίνω ποτέ φραπέ μόνο espresso) 

στο χωριο σου espresso πινατε?

• Like 2
Δημοσ.

στο χωριο σου espresso πινατε?

ναι , είμαι Πατρινός  

ο Ελληνικός λέγεται Τούρκικος κανονικά 

Δημοσ.

επειδή πίνω πολύ νερό είπα να πίνω καφέ για να πίνω λιγότερο (δεν τον πίνω και σαν νερό ) , αν πχ σταματήσω να πίνω καφέ πίνω υπερβολικά πολύ νερό γιατι δεν έχω a/c και είναι ο μόνος τρόπος να μην ζεσταίνομαι και δεν κάνει καλό

πάντως άλλο λέω , δεν με ενοχλεί η επίδραση της καφεΐνης , αυτό είναι πολύ soft για τα δικά μου δεδομένα , αλλα το μετά που πονάει το κεφάλι και τα μάτια , όσο κρατάει η δράση της είμαι κομπλέ ακόμα και αν πιω παραπάνω 

Δημοσ.

πάντως άλλο λέω , δεν με ενοχλεί η επίδραση της καφεΐνης , αυτό είναι πολύ soft για τα δικά μου δεδομένα , αλλα το μετά που πονάει το κεφάλι και τα μάτια , όσο κρατάει η δράση της είμαι κομπλέ ακόμα και αν πιω παραπάνω 

αγορι μου αυτο ειναι η επιδραση της καφεινης

δεν ειναι μονο το ανεβασμα που νιωθεις,ειναι και το κατεβασμα

αυτο που περιγραφεις ειναινπαρενεργειες της φραπας,με τον ελληνικο δε θα ζεις τετοια θεματα

Δημοσ.

Πιες κανα φρουτότσαγο να στρώσεις.. Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι κι ο πονοκέφαλος τελειώνει

• Like 3
Δημοσ.

Πιες κανα φρουτότσαγο να στρώσεις.. Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι κι ο πονοκέφαλος τελειώνει

το χειμώνα 1 καφέ κάθε 2-3 μέρες πίνω  και 2-3 τσαγιέρες τσάι φρούτων καθημερινά 

αλλα δεν μ αρέσει το κρύο τσάι , περιμένω να βάλει κρύα πάλι 

Δημοσ.

το χειμώνα 1 καφέ κάθε 2-3 μέρες πίνω  και 2-3 τσαγιέρες τσάι φρούτων καθημερινά 

Θα 'λεγα πες μας τι πίνεις εσύ και δε μας δίνεις  αλλά με πρόλαβες!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα καλά ή με γελούν τα μάτια μου, κουταλιές της σούπας, ο καφές με κουταλιές της σούπας  :wacko: ; Πως αντέχεις vapir τόση καφείνη ο θεός και η ψυχή του ξέρει. Πάντως έτσι και κάνεις sprint με τόση καφείνη στο αίμα σου άνετα περνάς και αυτοκίνητο  :mrgreen:.

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 2
Δημοσ.

επειδή πίνω πολύ νερό είπα να πίνω καφέ για να πίνω λιγότερο (δεν τον πίνω και σαν νερό ) , αν πχ σταματήσω να πίνω καφέ πίνω υπερβολικά πολύ νερό γιατι δεν έχω a/c και είναι ο μόνος τρόπος να μην ζεσταίνομαι και δεν κάνει καλό

αγορασε βενταλια θα κανεις και γραμμωση στα χερια.

• Like 2
Δημοσ.

Διάβασα καλά ή με γελούν τα μάτια μου, κουταλιές της σούπας, ο καφές με κουταλιές της σούπας  :wacko: ; Δεν λέω και εγώ γουστάρω φραπέ, αλλά αρκούμαι σε 1-2 κουταλάκια του γλυκού καφέ ανά 300ml νερό για ένα φραπέ νορμάλ, πως αντέχεις vapir τόση καφείνη ο θεός και η ψυχή του ξέρει. Πάντως έτσι και κάνεις sprint με τόση καφείνη στο αίμα σου άνετα περνάς και αυτοκίνητο  :mrgreen:.

1-2 κουταλιές καφέ δεν καταλαβαίνω πως ήπια κάτι και αντέχω τις περισσότερες ουσίες σε μεγαλύτερες δώσεις απο αυτό που θεωρείται φυσιολογικό, δεν έχω θέματα , μια εποχή τέσταρα τις αντοχές μου σε διάφορα 

αγορασε βενταλια θα κανεις και γραμμωση στα χερια.

αχχααχ ρε έχω λιώσει χωρίς a/c , χτυπάει ο ήλιος το δωμάτιο και ο ανεμιστήρας φυσάει ζεστό αέρα , μόνο το βράδυ λέει 

Δημοσ.

Γτ περνω και εγω καφεινη ειτε ως συμπληρωμα ειτε άπο καφε και το εψαξα να ξες επηρεαζει παρα πολυ τα κοκαλα σου,μακροπροθεσμα θα εχεις προμπλεμα λογικα.

Η καφεινη συνδεεται αμεσα με την οστεοπωρωση

Δημοσ.

Γτ περνω και εγω καφεινη ειτε ως συμπληρωμα ειτε άπο καφε και το εψαξα να ξες επηρεαζει παρα πολυ τα κοκαλα σου,μακροπροθεσμα θα εχεις προμπλεμα λογικα.

Η καφεινη συνδεεται αμεσα με την οστεοπωρωση

δεν θα έχω πρόβλημα γιατι μπορεί να πίνω πολύ τώρα για λίγες μέρες και να κάνω κανα χρόνο να ξαναπιώ πάνω απο 1-2 καφέδες την εβδομάδα   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...