Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 2-3 κουταλιές της σούπας ; αν βάλω μία κουταλιά της σούπας φραπέ θα έχω ταχυκαρδία όλη μέρα. οι αρχαίοι έλεγαν μετρον άριστον κάτι ήξεραν...
tsourakis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν παίρνεις ένα air condition με τα λεφτά που χαλάς για καφέδες;
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 2-3 κουταλιές της σούπας ; αν βάλω μία κουταλιά της σούπας φραπέ θα έχω ταχυκαρδία όλη μέρα. οι αρχαίοι έλεγαν μετρον άριστον κάτι ήξεραν... αυτή η ποσότητα για εμένα είναι σαν ένα κουταλάκι του γλυκού , κάποιοι έχουν μεγαλύτερη αντοχή/ανοχή στις ουσίες απο άλλους χωρίς να την δημιουργήσουν γιατι δεν είναι οτι πίνω πολλούς καφέδες συνεχώς , τώρα πχ πίνω έναν τη μέρα και μόλις πέσει η θερμοκρασία κ μπορώ να πιω ζεστό τσάι δεν θα πίνω καν καφέδες αυτό συμβαίνει και με το alcohol , μπορεί να έχω να πιω ούτε μπύρα ένα χρόνο , να τύχει γιορτή και να πιω μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε φάση να μου λένε όλοι μην πίνεις τόσο και να ανησυχούν αλλα να μην έχω πρόβλημα στο τέλος. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πίνω αλκοόλ γενικότερα , μακάρι να έφτιαχνα διάθεση με 1-2 ποτά και να έκανα κεφάλι με λίγα ακόμα , αλλα για να την ακούσω θα πρέπει να πίνω απο μπουκάλι και δεν συμφέρει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αλλα συμβαίνει . Τώρα με τον καφέ tbh απο σπόντα έπινα τόσο πολύ για λίγες μέρες και άνοιξα το θέμα να ρωτήσω επειδή έτυχε να πιω παραπάνω κ να με ενοχλήσει λίγο , την είχα καταβρει που ήταν κρύος λες και έβγαινε απο την κατάψυξη με τα κομμάτια πάγου της μπουκάλας και πινόταν πολύ ευχάριστα , κανονικά ο φραπές είναι η τελευταία μου επιλογή , δεν είναι πως μου αρέσει ιδιαιτέρως
Lautrec Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μακριά από φραπέ, στο μέλλον θα έχετε πρόβλημα. Ξέχασες να μας πείς τι πρόβλημα θα έχουμε Επίσης όταν λές "φραπέ" εννοείς τον στιγμιαίο καφέ ή αποκλειστικά τον παγωμένο φραπε?
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ξέχασες να μας πείς τι πρόβλημα θα έχουμε Επίσης όταν λές "φραπέ" εννοείς τον στιγμιαίο καφέ ή αποκλειστικά τον παγωμένο φραπε? τον στιγμαιο προφανως,ασε που το φραπε είναι ελαφρώς λιγότερο ανθυγιεινό απο το νες,λογο του αφρού πιες ελληνικό και θα σαι κομπλέ
ALLisCHAOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τώρα σοβαρά πως πίνετε ντεκαφεινέ και άκομη πιο σοβαρά πως σας αρέσει κιόλας ? Δεν έχω γευτεί χειρότερο πράγμα από αυτό και απο κασέρι σόγιας!Οπως έλεγαν και οι αρχαίοι παν μέτρον άριστον, προφανώς και το παρακάνεις με την ποσότητα, πίνε κανένα κρύο κακάο ή κρύα σοκολάτα ως υποκατάστατο.
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 σήμερα έτυχε και ήπια παραπάνω καφέ και με έπιασε πονοκέφαλος ταχυκαρδία και νιώθω πίεση στα μάτια μου , δεν παλευόταν οπότε έφτιαξα άλλη μια μπουκάλα και μου πέρασε μην αρχίστε κ λέτε για γιατρούς δεν είναι θέμα για γιατρό είναι harmless για πείτε αυτα τα δυο ειναι ειναι συμπτωματα έλλειψης/εξαρτησης ,οπως και η πιεση στο στηθος τα εχω νιωσει κι εγω μερικες φορες οταν δεν ηπια καφε ολη μερα αλλα οχι παντα
Vapir Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 αυτα τα δυο ειναι ειναι συμπτωματα έλλειψης/εξαρτησης ,οπως και η πιεση στο στηθος τα εχω νιωσει κι εγω μερικες φορες οταν δεν ηπια καφε ολη μερα αλλα οχι παντα ε ναι ο καφές αν πίνεις πολύ μετά σου λείπει , εγώ το χειμώνα που τον κόβω τελείως πχ δεν χρειάζομαι καφέ για να ξυπνήσω
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μακριά από φραπέ, στο μέλλον θα έχετε πρόβλημα. Πολύ γενική και αόριστη η παράθεσή σου συμφορουμίτη, συνάμα ατεκμηρίωτη. Δεν αντιλέγω στο ότι δεν είναι και ότι πιο υγιεινό ο στιγμιαίος, αλλά είναι καθαρά θέμα οργανισμού, άλλοι είναι οκ ενώ άλλοι έχουν θέμα με τον φραπέ όπως προαναφέρθηκε άλλωστε. Σαφέστατα και όσους τους πειράζει ο φραπές πρέπει να δοκιμάσουν κάποιο άλλο είδος καφέ, δεν θα πίνεις με το ζόρι έναν καφέ που σου κάνει κακό.
sam75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πολύ γενική και αόριστη η παράθεσή σου συμφορουμίτη, συνάμα ατεκμηρίωτη. Δεν αντιλέγω στο ότι δεν είναι και ότι πιο υγιεινό ο στιγμιαίος, αλλά είναι καθαρά θέμα οργανισμού, άλλοι είναι οκ ενώ άλλοι έχουν θέμα με τον φραπέ όπως προαναφέρθηκε άλλωστε. Σαφέστατα και όσους τους πειράζει ο φραπές πρέπει να δοκιμάσουν κάποιο άλλο είδος καφέ, δεν θα πίνεις με το ζόρι έναν καφέ που σου κάνει κακό. Στην αρχη κανεις δεν εχει προβλημα...μεχρι τα 38 ουτε εγω ειχα! Τωρα εχει 2-3-4 χρονια που εχω! Οποτε θα περιμενεις αυτοι που γραφουν εδω και ειναι 20 ετων να μας πουν σε 22 χρονια τι εχουν παθει ! Ξέχασες να μας πείς τι πρόβλημα θα έχουμε Επίσης όταν λές "φραπέ" εννοείς τον στιγμιαίο καφέ ή αποκλειστικά τον παγωμένο φραπε? νταξει να πινετε οτι θελετε παιδια δεν με ενδιαφερει κιολας. Οταν θα παρουσιαστει καποιο προβλημα καλυτερα να μου πεις εσυ ποιο ειναι ! Τώρα σοβαρά πως πίνετε ντεκαφεινέ και άκομη πιο σοβαρά πως σας αρέσει κιόλας ? Δεν έχω γευτεί χειρότερο πράγμα από αυτό και απο κασέρι σόγιας! Οπως έλεγαν και οι αρχαίοι παν μέτρον άριστον, προφανώς και το παρακάνεις με την ποσότητα, πίνε κανένα κρύο κακάο ή κρύα σοκολάτα ως υποκατάστατο. Δεν ειναι οτι καλυτερο οντως...δεν πινω καθε μερα οποτε...βασικα δεν χρειαζομαι εδω και 2 χρονια καν καφε-οπως και τσιγαρο 12 χρονια ! Θεμα συνηθειας ειναι...εμενα με πειραζει η καφεϊνη,αλλους τους πειραζουν τα drugs.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Και τι είδους πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις πλέον (καθαρά για να γίνει συζήτηση μιας και δεν το ανέφερες παραπάνω) ; Βέβαια η επίπτωση στον οργανισμό από μια ουσία έχει να κάνει και από την ποσότητα της ουσίας, μεγαλύτερη ποσότητα για κάποιο χρονικό διάστημα συνεπάγεται και μεγαλύτερη ζημιά έπειτα. Οπότε αν κάποιος πίνει για χρόνια μεγάλες δόσεις καφείνης είναι λογικό να έχει θέμα.
sam75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έπινα φραπέ 30 χρόνια από 10 χρόνων περίπου. Πρόβλημα στο στομάχι, πρόβλημα νευρικό και το πιο σημαντικό ζαλη, μόλις πιω καφεΐνη τέλος έχω θέμα. Ίσως σε εσάς δεν γίνει ποτέ, ίσως φταίει το ότι έπινα από μικρός και πολλούς δεν ξέρω. Πάντως μόλις τον έκοψα είμαι μια χαρά, άρα δεν τίθεται να έχω κάτι άλλο. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έπινα φραπέ 30 χρόνια από 10 χρόνων περίπου. Πρόβλημα στο στομάχι, πρόβλημα νευρικό και το πιο σημαντικό ζαλη, μόλις πιω καφεΐνη τέλος έχω θέμα. Ίσως σε εσάς δεν γίνει ποτέ, ίσως φταίει το ότι έπινα από μικρός και πολλούς δεν ξέρω. Πάντως μόλις τον έκοψα είμαι μια χαρά, άρα δεν τίθεται να έχω κάτι άλλο. Πιστεύω πως η ποσότητα που κατανάλωνες είναι η αιτία και όχι τόσο το είδος του καφέ, είναι και το είδος του καφέ δεν λέω, μιας και ο στιγμιαίος είναι ο χειρότερος για τον οργανισμό ειδικά αν κάνεις υπερβολές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα