Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πιθανόν, αλλά πάλι καλό δεν κάνει.. Εννοείται αυτό .
sam75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ας γράψουν και άλλοι τις εμπειρίες τους... Ίσως δεν είμαι ο μοναδικός
Captn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 είναι τόσο η ποιότητα όσο και η ποσότητα ο στιγμιαίος είναι κακής ποιότητας καφες
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Η nestle πάντως προσπαθεί όπως μπορεί να μας πείσει ότι όλα αυτά που λέγονται είναι μύθος...γράφει σχετικά στο site του nescafe!
Big Boss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 μια φορά μου είχε ανοίξει η μύτη λίγο μετά το καφέ μέτρησα τη πίεση και ηταν πάνω από 140.Έκοψα τη καφείνη μαχαίρι και δε ξανα ανέβηκε ποτέ. τώρα πίνω μόνο ζεστό η κρύο κακάο η τσάι 1
sam75 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 μια φορά μου είχε ανοίξει η μύτη λίγο μετά το καφέ μέτρησα τη πίεση και ηταν πάνω από 140.Έκοψα τη καφείνη μαχαίρι και δε ξανα ανέβηκε ποτέ. τώρα πίνω μόνο ζεστό η κρύο κακάο η τσάι οταν μιλαω...ποσο ετων εισαι ;
eliasjuve Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά εγώ όταν πίνω στιγμιαίο έχω ένα αίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω...είναι άσχετο με το boost που δίνει η καφεΐνη. Πήζει το κεφάλι μου, παθαίνω ζημιά, μου έρχεται τρέλα. Με άλλους καφέδες δεν το παθαίνω αυτό. Με τους άλλους καφέδες νιώθω απλά την καφεΐνη να με τσιτώνει και μετά από κάποια ώρα φεύγει. Το ίδιο και με το μαύρο τσάι. Αυτό το πράγμα με τον στιγμιαίο δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά εγώ όταν πίνω στιγμιαίο έχω ένα αίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω...είναι άσχετο με το boost που δίνει η καφεΐνη. Πήζει το κεφάλι μου, παθαίνω ζημιά, μου έρχεται τρέλα. Με άλλους καφέδες δεν το παθαίνω αυτό. Με τους άλλους καφέδες νιώθω απλά την καφεΐνη να με τσιτώνει και μετά από κάποια ώρα φεύγει. Το ίδιο και με το μαύρο τσάι. Αυτό το πράγμα με τον στιγμιαίο δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Καλύτερα να τον αποφεύγεις... Εγώ προτιμώ εσπρέσο, αλλά επειδή πίνω και φραπέ αρκετές φορές τουλάχιστον τον πίνω σιγά σιγά. Μπορεί να τον κρατήσω και ώρες δηλαδή. Δεν έχω δει να με πειράζει κάπου.
eliasjuve Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλύτερα να τον αποφεύγεις... Εγώ προτιμώ εσπρέσο, αλλά επειδή πίνω και φραπέ αρκετές φορές τουλάχιστον τον πίνω σιγά σιγά. Μπορεί να τον κρατήσω και ώρες δηλαδή. Δεν έχω δει να με πειράζει κάπου. Espresso πίνω σπάνια, για μένα είναι ο καλύτερος από θέμα γεύσης τουλάχιστον. Απ' ότι έχω διαβάσει έχει την περισσότερη καφεΐνη από όλους κι όμως δεν με πειράζει. Μπορεί να νιώθω τσίτα όλη μέρα σχεδόν αλλά δεν έχω το πρόβλημα του στιγμιαίου. Τώρα την έχω βρει με τον γαλλικό. Πίνω δύο την ημέρα χωρίς πρόβλημα. 1
sam75 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά εγώ όταν πίνω στιγμιαίο έχω ένα αίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω...είναι άσχετο με το boost που δίνει η καφεΐνη. Πήζει το κεφάλι μου, παθαίνω ζημιά, μου έρχεται τρέλα. Με άλλους καφέδες δεν το παθαίνω αυτό. Με τους άλλους καφέδες νιώθω απλά την καφεΐνη να με τσιτώνει και μετά από κάποια ώρα φεύγει. Το ίδιο και με το μαύρο τσάι. Αυτό το πράγμα με τον στιγμιαίο δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; εγω το εχω αυτο και σταματησα γενικα τον καφε ...πινω που και που deca Ελληνικο λουμιδη και ειμαι μια χαρα!!! Αυτο με το κεφαλι μου κρατουσε εως και 4 -5 ωρες-σαν να εχω παρει drugs ...τοσο χαλια!
eliasjuve Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 εγω το εχω αυτο και σταματησα γενικα τον καφε ...πινω που και που deca Ελληνικο λουμιδη και ειμαι μια χαρα!!! Αυτο με το κεφαλι μου κρατουσε εως και 4 -5 ωρες-σαν να εχω παρει drugs ...τοσο χαλια! Κάποιοι έχουμε ευαισθησία στον καφέ και με λίγη ποσότητα μας πειράζει. Έπινα και γω ντεκαφεϊνέ για λίγο καιρό αλλά επειδή πάχυνα τον έκοψα. Έβαζα 4-5 κουταλιές ζάχαρη, έπινα 2-3 την ημέρα και ξέφυγα. 1
sam75 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κάποιοι έχουμε ευαισθησία στον καφέ και με λίγη ποσότητα μας πειράζει. Έπινα και γω ντεκαφεϊνέ για λίγο καιρό αλλά επειδή πάχυνα τον έκοψα. Έβαζα 4-5 κουταλιές ζάχαρη, έπινα 2-3 την ημέρα και ξέφυγα. το γαμ......εσυ ! Πολλους επινες ! Εδω μιλαμε για 1 την ημερα με λιγη ζαχαρη !! Δοκιμασε το. 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εκοψα τον φραπέ κάπου πρίν 7 χρόνια γιατί άρχισε να με πειράζει λίγο στο στομάχι.Εκανα το κλασσικό λάθος που ήμουν νηστικός το πρωί στην δουλειά,ίσως αλλιώς να μην με πείραζε.Πίνω μόνο espresso που πιστεύω πως είναι πιο ποιοτικός και δεν με ενοχλεί,εξαρτάται και απο την μάρκα.Ποτέ δεν έπινα πάνω απο 2 την ημέρα. Κάποια πρωινά(Βασικά μεσημέρια ) δεν πίνω καφέ,όμως αν κοιμηθώ μεσημέρι η απόγευμα είμαι ζαβωμένος και θα πιώ οπωσδήποτε. ΥΓ:Η πολύ ζάχαρη αλλοιώνει την πραγματική γεύση του καφέ,όπως και το γάλα.Μειώστε την σταδιακά κυρίως επειδή δεν κάνει καλό.
sam75 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Espreso δεν έχω πιει, είναι σαν τον φραπέ η καμία σχέση; εννοώ αν είναι δυνατός.
nomikarios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αυτή η δαιμονοποίηση του καφέ, ειδικά του στιγμιαίου, κρατάει χρόνια...συνεχώς γίνονται έρευνες που επιβεβαιώνουν τα οφέλη του καφέ (γενικώς) για την υγεία, ωστόσο εξακολουθούν να κυκλοφορούν οι φήμες. Είναι κάτι σαν την ασπαρτάμη, που πάντως αυτή δεν έχει κάποιο όφελος (το αν βλάπτει αμφισβητείται), ενώ ο καφές είναι επιβεβαιωμένα καλός για την υγεία. Για το κρασάκι, που είναι αλκοόλ, με όλες τις βλάβες που μπορεί να προξενήσει στην υγεία, διαδίδουν παντού το "κάνει καλό στην καρδιά", ενώ ο καημένος ο καφές... Φυσικά, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να βλάψει. Αυτό συμβαίνει για πάρα πολλά πράγματα,ακόμα και για το νερό. Επίσης, πολλοί υποφέρουν από τον καφέ γιατί δεν ανέχεται την καφείνη ο οργανισμός τους, τι να κάνουμε βρε παιδιά, επειδή πειράζει εσάς στο στομάχι και στα νεύρα, δεν σημαίνει ότι είναι βλαπτικός και γενικά. Κάποιοι αντέχουν πολλές κούπες καφέ την ημέρα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Για τον στιγμιαίο, το μόνο μειονέκτημα είναι το ακρυλαμίδιο. Που και γι' αυτό αμφισβητείται κατά πόσο ευθύνεται για καρκινογένεση. Ενώ βέβαια υπάρχει σε πάρα πολλές τροφές, όχι μόνο στον καφέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα