KINGLUCAS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 θέλω να βρω καρέκlα grafeiou έως 150 euro το πολύ έως τώρα είδα - πλαίσιο οθέλο αρκετά καλή 110 euro - πράκτικερ όχι από κοντά μια με 67 euro προτάσεις άλλες έχουμε? 177 110 kg είμαι ποστάρετε και εσείς τις εμπειρίες σας και τις καρέκλες σας μονο αττική θέλω
KINGLUCAS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ιkea markus markus καλή αλλα παρα πολλά λεφτά και δεν είναι καν άνετη
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 lol, τώρα είδα ότι έχει 180€ στην Ελλάδα, μόνο 40€ πάνω από Γερμανία 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 markus καλή αλλα παρα πολλά λεφτά και δεν είναι καν άνετη ΑΝ περνάς πολλές ώρες στο γραφείο καθιστός καλό θα ήταν να επενδύσεις σε μια ποιοτική καρέκλα, προσωπικά θα σου πρότεινα να μαζέψεις περισσότερα $$ και να ψάξεις την αγορά μονάχος σου δοκιμάζοντας τι σε βολεύει διότι ο καθένας έχει τα γούστα του. Λιγουρευόμουν την marcus αρκετό καιρό μιας και ήθελα μία με "mesh" πλάτη και είχα ακούσει καλά λόγια αλλά όταν την δοκίμασα και την σύγκρινα με ακριβότερες υστερεί σε πολλά σημεία για μένα.
KINGLUCAS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 φιλε μου πήρα μια με 65 euro από πράκτικερ nitro λέγεται δεν είναι σαν αυτή που είχα 5-6 χρονια από SATO αλλα αρκετά καλή για τα λεφτά τις Markus δεν είναι άνετη- περνάω 2ώρες πες την ημερα το πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα