snow22 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχω εναν συγγενει σπυλο στο κεφαλι,ο οποιος δεν φενεται λογο των μαλλιων η δερματολογος μ ειπε οτι πρεπει να αφαιρεθει γτ ειναι παρα πόλυ μεγαλος,και σε αυτο το μεγεθος υπαρχει η πιθονατητΑ για καρκινο του δερματος 5% το θεμα μ ειναι οτι γΤ ειναι στο κεφαλι ειναι μεγαλη διαδικασια καθως να να βγαζω μαλλια θα πρεπει να αφαιρειται σταδιακα,και ακομα τιμη;γνωριζει κανεις ποσο περιπου θα κοστισει; θα το αφαιρουσατε;
j0hnn1e Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Προφανώς και οχι. Θα σε ξυρίσουν, θα σε ταλαιπωρήσουν, δεν θα σε κοζαρουν τα γκομενετα επειδή θα ειναι ξυρισμένο το μαλλί και αλλα πολλα. Και όλα αυτά για την υγεία σου; swag και yolo φιλε God bless Friday 1
Vapir Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εχω εναν συγγενει σπυλο στο κεφαλι,ο οποιος δεν φενεται λογο των μαλλιων η δερματολογος μ ειπε οτι πρεπει να αφαιρεθει γτ ειναι παρα πόλυ μεγαλος,και σε αυτο το μεγεθος υπαρχει η πιθονατητΑ για καρκινο του δερματος 5% το θεμα μ ειναι οτι γΤ ειναι στο κεφαλι ειναι μεγαλη διαδικασια καθως να να βγαζω μαλλια θα πρεπει να αφαιρειται σταδιακα,και ακομα τιμη;γνωριζει κανεις ποσο περιπου θα κοστισει; θα το αφαιρουσατε; εννοείται πως ναι , μην το σκέφτεσαι , αφαίρεσε το άμεσα . Εγώ αφαίρεσα δυο η μία κάτω απ το αφτί και η άλλη στην γάμπα . Και οι δύο εκ γενετής όμως αυτή στη γάμπα ήταν πολύ μεγάλη και είχε περίεργο χρώμα , είχε χωριστεί κλπ , ήταν επικίνδυνη οπότε δεν το σκέφτηκα και την αφαίρεσα. Τώρα στο κεφάλι ναι είναι λίγο μανούρα έξτρα αλλα μπροστά στον καρκίνο δεν λέει τίποτα λίγη ταλαιπωρία. 2
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 5% πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου και το σκέφτεσαι? 1
snow22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 5% πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου και το σκέφτεσαι? Ειρωνικα το λες;Δεν ξερω ρε νικο τι να πω αμα ηταν στα δικα σου σημεια χαλαρα θα το εκανα αλλα σκεψου τι ταλεπωρια θα φαω εγω(αμα γινει θα το κανω θεσνικη βεβαια)βαλε δρομόλογια γτ δεν θα ειναι απευθειας οπως οι δικοι σου,και απο φραγκα;ποσο σου βγηκε θυμασαι;(δεν το σκεφτομαι και τοσο αλλα θα θέλα να ξερω) αν και κεφαλι ισως να μην ειναι το ιδιο Θα αφαιρω σταδιακα κομματι*
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Θα το αφαιρούσα χθες 5% για μένα είναι αρκετό ώστε να παραβλέψω την οποιαδήποτε ταλαιπωρία θα επιφέρει η αφαίρεσή του
Vapir Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ειρωνικα το λες; Δεν ξερω ρε νικο τι να πω αμα ηταν στα δικα σου σημεια χαλαρα θα το εκανα αλλα σκεψου τι ταλεπωρια θα φαω εγω(αμα γινει θα το κανω θεσνικη βεβαια)βαλε δρομόλογια γτ δεν θα ειναι απευθειας οπως οι δικοι σου,και απο φραγκα;ποσο σου βγηκε θυμασαι;(δεν το σκεφτομαι και τοσο αλλα θα θέλα να ξερω) Θα αφαιρω σταδιακα κομματι* καλά πόσο μεγάλη είναι και στην αφαιρούν κομμάτι κομμάτι ? εμένα ήταν σαν στρογγυλή αλλα είχε αλλάξει σχήμα και ήταν στο μέγεθος που έχει μισό καπάκι μπουκάλας. Μετά την αφαίρεση μου το καυτηρίασαν κιόλας . Μη το λες για το σημείο γιατι στην δική μου περίπτωση μάτωνε και μάλιστα μου έσπασε και ένα ράμμα αφού είχε συσπάσεις , μακάρι να ήταν σε σημείο που δεν κάνει συσπάσεις Απο λεφτά δεν θυμάμαι κανα 40ρι οι 2? αλλα δεν ήταν πολλά , πήγα σε νοσοκομείο και την αφαίρεσα .
snow22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 καλά πόσο μεγάλη είναι και στην αφαιρούν κομμάτι κομμάτι ? εμένα ήταν σαν στρογγυλή αλλα είχε αλλάξει σχήμα και ήταν στο μέγεθος που έχει μισό καπάκι μπουκάλας. Μετά την αφαίρεση μου το καυτηρίασαν κιόλας . Μη το λες για το σημείο γιατι στην δική μου περίπτωση μάτωνε και μάλιστα μου έσπασε και ένα ράμμα αφού είχε συσπάσεις , μακάρι να ήταν σε σημείο που δεν κάνει συσπάσεις Απο λεφτά δεν θυμάμαι κανα 40ρι οι 2? αλλα δεν ήταν πολλά , πήγα σε νοσοκομείο και την αφαίρεσα . Εγω μονο σε πλαστικο χειρουργω μπορω να παω Κομματι κομματι γτ αλλιως δεν ξαναβγαινουν μαλλια
Vapir Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Εγω μονο σε πλαστικο χειρουργω μπορω να παω και εγώ σε πλαστικό πήγα και τις αφαίρεσα , η δερματολόγος δεν μπορούσε . Μετά θα σταλούν για βιοψία
snow22 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 πηγα σε εναν πλαστικο χειρουργο και ειπε πως υπαρχει πιθανοτητα να μην ξαναβγαλω μαλλια μετα την επεμβαση και ειπε πως η ελια ειναι επικινδυνη και πρεπει να αφαιρεθει μεγαλο διλλημα...
tehAllantin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 μαλλιά vs ελλάτωση πιθανότητας ΦΑΚΙΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥ κατα 5% μεγαλο διλλημα αδερφάκι μου.. 1
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πάντως τα νέτα σκίζονται για καράφλες στυλ Iron Mike, Jason Statham, etc. Κι εγώ που είχα τέτοιο στυλ μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχα παράπονο. Δείχνεις ψιλο-brutal και γουστάρουν. Και εννοείται θα το αφαιρέσεις! Σου λέει ο άλλος πιθανότητα 5% για καρκίνο. Καρκίνο. Καρκίνο! Και σκέφτεσαι τα μαλλιά; ΚΑΡΚΙΝΟ!
snow22 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 5% πιθανοτητα για καρκινο αμα ημουν στην θεση σας και εγω τα ιδια θα ελέγα σκεψου ομως το ενδεχομενο να μην εχεις μαλλια απο τα 17 αμα δεν φυτρωνουν σε ενα σημειο μετα εννοειται ολο ξυρισμα
Haldol Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ναι, είναι άσχημο να μην έχεις μαλλιά από τα 17. Ο άλλος δρόμος (του καρκίνου) είναι όμως πολύ, πολύ, πολύ χειρότερος. Περιλαμβάνει νοσοκομεία, χημειοθεραπείες, χειρουργεία, πολύ πόνο, καθόλου μαλλιά (ω ναι... και με τον καρκίνο θα τα χαιρετήσεις...) και τρομερά πολλά έξοδα. Κι αν είσαι τυχερός, μετά από όλα αυτά απλά θα κάνεις κάθε λίγο και λιγάκι εξετάσεις για να δεις αν "ξαναπήρε φόρα" ο καρκίνος. Αν δεν είσαι τυχερός, βάλε δίευρο στο στόμα.
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Έλληνας ψηφοφόρος εκκολαπτωμενος Πολύ ζέστη Ελλάδα ε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις