Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομουν οτι στις διακοπές θα ηθελα να εχω μαζι ίντερνετ ειτε στην παραλια ειτε οπουδήποτε. Κυρίως για καμια ειδηση, κανενα insomnia, αντε και λιγο μουσικη με το spotify.

Ισως είναι και η εποχη τετοια που ολοι βεβαια εχουν δεδομενα στο κινητο.

Ιδανικα θα ηταν καλυτερο ισως να μην εχω, γιατι ολο και καποιο mail θα προκυψει για να με αγχωσει, να πρεπει να απαντήσω για κατι στη δουλειά κλπ.

Εσεις χαζευετε στο ίντερνετ στις διακοπες ή αποσυνδεεστε τελειως;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μπα, συνδεδεμενοι 24*7 και η δουλεια σημαντικο ειναι, αν χρειαζονται βοηθεια γιατι να μην την δωσεις;

τοσο busy δεν ειμαστε εξαλλου, το αντιθετο

• Like 1
Δημοσ.

αποσυνδεομαι τελειως για μια βδομαδα απο τα παντα,ειναι απιστευτο ποσο ηρεμα και διασκεδαστικα περναει αυτη η βδομαδα

Δημοσ.

διακοπες πλεον πας ξεκαθαρα για να δειξεις τι ζωαρα κανεις στους ακολουθους σου στο facebook , snapchat, instagram οποτε σιγουρα θες 2 ωρες να βγαλεις το υλικο καθε μερα και αλλες δυο ωρες να το επεξεργαστεις καταλληλα και να το ανεβασεις

βαλε και το chat με τα γκομενακια καθως στελνεις σαν καλο και λαικο παιδι την πελφετερε που ανοιξες ε 5-6 ωρες την μερα τις θες

• Like 6
Δημοσ.

αν και δεν πάω διακοπές όταν πάω θα τις περάσω με σεξ και drugs , το internet μου φαίνεται πολύ βαρετό για διασκέδαση 

• Like 1
Δημοσ.

Ο σκοπος των διακοπων για μενα ειναι να ξεφυγεις, εστω και για λιγο, απο αυτα που κανεις ολη την υπολοιπη χρονια, οποτε δεν ακουμπαω ιντερνετ/pc κλπ.Το κινητο απλα για τηλεφωνα και μηνυματα συνηθως.

Τα παραπανω βεβαια αν βοηθανε και οι καταστασεις. Γιατι αν τυχει και παω διακοπες (στο χωριο π.χ) και ειμαι εγω και ο κουκος τι να κανω, αναγκαστικα θα χρησιμοποιησω ιντερνετ για να περασει η ωρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ο σκοπος των διακοπων για μενα ειναι να ξεφυγεις, εστω και για λιγο, απο αυτα που κανεις ολη την υπολοιπη χρονια, οποτε δεν ακουμπαω ιντερνετ/pc κλπ.Το κινητο απλα για τηλεφωνα και μηνυματα συνηθως.

Τα παραπανω βεβαια αν βοηθανε και οι καταστασεις. Γιατι αν τυχει και παω διακοπες (στο χωριο π.χ) και ειμαι εγω και ο κουκος τι να κανω, αναγκαστικα θα χρησιμοποιησω ιντερνετ για να περασει η ωρα.

Eγω επειδή ολο το χρονο είμαι στην επαρχια που εχει και θάλασσα και βουνο και από όλα στις διακοπές μου θα πάω να δω το σπιτι μου στην Αθήνα. Εκει βασικα θα είμαι κάθε μέρα εξω και εχει πολλες επιλογες εχω να δω φιλους , μια καλή "φιλη" :D να βγω για ψωνια να παω για κανα ποτάκι οποτε δεν με βλεπω 2 βδομάδες να μπαινω καθολου μονο φβ αμα με κάνουν τσεκ ιν άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Eγω επειδή ολο το χρονο είμαι στην επαρχια που εχει και θάλασσα και βουνο και από όλα στις διακοπές μου θα πάω να δω το σπιτι μου στην Αθήνα. Εκει βασικα θα είμαι κάθε μέρα εξω και εχει πολλες επιλογες εχω να δω φιλους , μια καλή "φιλη" :D να βγω για ψωνια να παω για κανα ποτάκι οποτε δεν με βλεπω 2 βδομάδες να μπαινω καθολου μονο φβ αμα με κάνουν τσεκ ιν άλλοι.

Εσυ εισαι η αντιθετη περιπτωση :P

Δημοσ.

Εσυ εισαι η αντιθετη περιπτωση :P

Μου λενε από το τηλεφωνο "Ελα και θα παμε για μπάνιο στον ... Άλιμο" :S ενώ εχω γινει ηδη αράπης και σε παραλιες καμια 10αρια φορές πάνω από τον Άλιμο γουστάρω την Αθηνα γιατι είναι η πολη που μεγαλωσα αλλα από παραλιες είναι χάλια. Σκέφτομαι να δω τι δικαιολογιες θα τους πω δεν ψηνομαι να κατεβω Αθηνα και να πάω Θαλασσα εδώ την εχω στα ποδια μου 10 λεπτά με το αμαξι οι καλυτερες παραλιες.

Κοιτα νομιζω ότι θα χαραμισω την άδεια αμα κάτσω να ανοιγω φβ κτλπ εκτος του ότι εχω σταματησει να σχολιάζω οτιδήποτε συμβαινει και να το ανεβάζω.Δεν με ενδιαφερει τιποτα ρε ουτε τι ειπε ο ενας ουτε τι ειπε ο άλλος. Μονο τωρα με το σκηνικο στη Τουρκια εχω φιλαράκια που δεν θέλουμε να ανακληθει η άδεια τους γιατι έχουμε κανονισει κάτι ολοι μαζι και θα είναι κριμα.

Η Άδεια είναι για να τη ζήσεις μέχρι και την τελευταια στιγμή! Μετα θα επιστρέψω παλι και θα έχω τα θεματα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ παρε τον έναν παρε τον αλλον μιλα με αυτόν μιλα με εκεινον ασε μερικές μέρες να ηρεμησει το κεφάλι μας. Και φυσικα το κινητο πριν τις 10-11 το πρωι θα είναι αθορυβο. :D sorry. Eχω αφησει αντικαταστατη πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Ελάχιστα, να διαβάσω καμιά είδηση πριν τον ύπνο δηλαδή ή αν έκλεισε καμιά μεταγραφή η ομάδα :P

Δημοσ.

Πολλούς χαιρετισμούς σε ολους,αυτη τη στιγμη από το καταφύγιο Χρηστος Κακκαλος,Ολυμπος 2650μ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...