Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ειμαι σε διακοπες εχω παντα το BB και το εταιρικο λαπτοπ μαζι μου σε περιπτωση που χρειαστει. Αλλιως ολα γραμμενα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποτε και για κανενα λογο χωρις ιντερνετ .

Παντα onlne εκτος απο τις περιοχες που αυτο δεν ειναι εφικτο ακομα και εκει ομως πολλες φορες εχει τυχει να συνδεθω με δορυφορικο ιντερνετ.

• Like 4
Δημοσ.

δεν έχει σημα έκει που παω διακοπές οπότε θέλοντας και μή δεν μπαίνω πουθενά ,ίσως αν το παλέψω και βάλω 2g να βρει κεραία και αυτό θα έχει ίντερνετ που θα μπαίνει και δεν θα μπαίνει,οπότε το πιθανότερο να φάω όλο το χρόνο μου στην αναμονή παρά στην ουσία.αν πήγαινα διακοπές κάπου που να έχει σήμα το πιθανότερο να εμπαίνα κάπου απ'όλα για να χαζέψω και αυτό λίγο το μεσημέρι και λίγο το βράδυ.

Δημοσ.

Σιγά εσύ προσεκτικέ αμεσως να πεις την εξυπναδα σου, δεν ημουν σε δρομο με πεζους το πολυ πολυ να εβρισκα λιγο τον μπροστινό με 20km, πες μου οτι δεν το εχει κανει κανεις αλλος αυτο τωρα δηλαδή..

Προφανως ξερω οτι ειναι λαθος δεν περιμενα τον ραντομα του insomnia να μου το πει..

Ποιοι ειναι οι δρομοι με πεζους?Υπαρχει καποια σημανση : ΕΔΩ ΠΕΖΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ MAILS?

Πες οτι κανεις μαλακια και ασε τις υπολοιπες δικαιολογιες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...