noobogadgetakias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/710888-gigabyte-radeon-r7-360-2gb-gddr5/ Σορρυ ξεχασα να βαλω το λινκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/710888-gigabyte-radeon-r7-360-2gb-gddr5/ Σορρυ ξεχασα να βαλω το λινκ. Απο 'μένα negative λόγω τιμής.
noobogadgetakias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δλδ ποσο κανει κανονικα; Σορρυ αλλα ειμαι στην δουλεια και γιαυτο γραφω ετσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δλδ ποσο κανει κανονικα; Σορρυ αλλα ειμαι στην δουλεια και γιαυτο γραφω ετσι. η 360 ξεκινάει απο 105 άν ο τύπος σου βάλει μεταφορικά βάλ'τα κάτω και δες άν σε συμφέρει. Άν σηκώνει παζάρια ok την κάνεις άνετα τη δουλειά σου και με αυτή αλλα έχω δει 750ti σε καλύτερες υλοποιήσεις με αυτά τα χρήματα.
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να πας σε R7 370 https://www.skroutz.gr/s/7802468/Sapphire-Radeon-R7-370-2GB-Nitro-11240-10-20G.html πολυ καλο value for money.
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μολις π;ραγγειλα αυτην εδω VGA MSI AMD RADEON R7 360 2GD5 OCV1 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL (PER.514602)καλα δεν εκ;να;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μολις π;ραγγειλα αυτην εδω VGA MSI AMD RADEON R7 360 2GD5 OCV1 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL (PER.514602)καλα δεν εκ;να; Όχι ρε φίλε. Ούτε η κάρτα ούτε το μαγαζί. Με 130 παίρνεις αυτή https://www.skroutz.gr/s/4529758/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Twin-Frozr-OC-Gaming-N750Ti-TF-2GD5-OC.html
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Όχι ρε φίλε. Ούτε η κάρτα ούτε το μαγαζί. Με 130 παίρνεις αυτή https://www.skroutz.gr/s/4529758/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Twin-Frozr-OC-Gaming-N750Ti-TF-2GD5-OC.html 109 έχει η 360 που παρήγγειλε. Αν μπορεί να δώσει παραπάνω καλύτερα η 370 που είναι καλύτερη από την 750Ti
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Η γραμματοσεορά που παρέθεσε (ακόμα και το per. έβαλε) εμένα με παραπέμπει στο e-shop που όσο είπα την έχει. Τέλος πάντων προτάσεις έπεσαν.
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Απο e shop ειναι η παραγγελια.με μεταφορικα και αντικαταβοαλη μ εβγαιναν παραπανω οι αλλες.το οσ ετσι κι αλλιως το μονο που παιχνιδι που παιζει ειναι το call of dutu ghosts -το mw3 και το wow.και αυτα οποτε θυμαμαι μονο.γιαυτο πηγα εκει γτ το μαγαζι της χαλκιδας ειναι διπλα μ
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 εχουν δικιο οι απο πανω που σου λενε για την 370..! ειναι μακραν δυνατοτερη καρτα απο την 360, και η διαφορα τιμης ειναι τοσο μικρη, εεε..... τοτε η πλαστιγγα γερνει σαφως υπερ της 370...! και μη νομιζεις οτι το COD-MW3 ειναι ελαφρυ. τρωει και μνημη μπολικη..!! θα την γονατισει την 360...!!! ενω με την 370, θα παιζει νερακι..!! αρα εκανες λαθος επιλογη...!!!
noobogadgetakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 ε βεβαια εχουν δικιο τα παιδια.απλα εκανα της εξης σκεψη.οτι αν γινει κατι και παθει κατι αντε πιασε το αυγο και κουρευτο με αυτο το μαγαζι που ειναι και μακρια κιολας...ενω εδω εχω διπλα μ στο επομενο τετραγωνο το μαγαζι..οτιδηπ[οτε και οποιαδηποτε στιγμη θα ειμαι εξω απο την πορτα τους..μονο αυτο με εκανε να παω εκει...απο την αρχη την 370 ηθελα και εγω αλλα την ειχε πιο ακριβα to ε σοπ.εχει και τρια χρονια εγγυηση..αν τυχον δεν μ κανει μπορω να την επιστρεψω και να δωσω το κατι τις παραπανω και να παρω την καλυτερη απο αυτη..η εστω και να την πουλησω εδω καπου.
manolis96 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 ε βεβαια εχουν δικιο τα παιδια.απλα εκανα της εξης σκεψη.οτι αν γινει κατι και παθει κατι αντε πιασε το αυγο και κουρευτο με αυτο το μαγαζι που ειναι και μακρια κιολας...ενω εδω εχω διπλα μ στο επομενο τετραγωνο το μαγαζι..οτιδηπ[οτε και οποιαδηποτε στιγμη θα ειμαι εξω απο την πορτα τους..μονο αυτο με εκανε να παω εκει...απο την αρχη την 370 ηθελα και εγω αλλα την ειχε πιο ακριβα to ε σοπ.εχει και τρια χρονια εγγυηση..αν τυχον δεν μ κανει μπορω να την επιστρεψω και να δωσω το κατι τις παραπανω και να παρω την καλυτερη απο αυτη..η εστω και να την πουλησω εδω καπου. Οσον αφορα την 370 τα παιδια εχουν δικιο... Οσον αφορα το μαγαζι πλεον...και εγω το προτιμω διοτι ειναι 5 λεπτα με τα ποδια...αλλα δυστηχως το eshop εχει χαλασει πλεον...πας τσεκαρισμενο οτι ειναι η καρτα γραφικων και σου λενε επεξεργαστη κοιταξες? (ελεος δλδ, τι να παθει ο επεξεργαστης)...Για μενα το eshop εχει τελιωσει και συν οτι ολα μα ολα τα εχει πιο ακριβα απο αλλα μαγαζια...!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μην τα παραλέμε. Το e-shop καλό είναι να το αποφεύγεις στις κάρτες γραφικών γιατί κάνει μπαμ οτι δεν σε συμφέρει. Προτιμάς εναλλακτικό μαγαζί κι ας είναι μακριά, εφόσον έχει θετικές αξιολογήσεις. Ως επι το πλείστον οι εγγυήσεις έχουν να κάνουν με τις κατασκευάστριες εταιρίες και όχι απο το εκάστοτε μαγαζί που αγοράζει κάποιος.Τις προσφορές μέσω newsletter και crazy sundays μια χαρά τις προτείνουμε όλοι.
manolis96 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μην τα παραλέμε. Το e-shop καλό είναι να το αποφεύγεις στις κάρτες γραφικών γιατί κάνει μπαμ οτι δεν σε συμφέρει. Προτιμάς εναλλακτικό μαγαζί κι ας είναι μακριά, εφόσον έχει θετικές αξιολογήσεις. Ως επι το πλείστον οι εγγυήσεις έχουν να κάνουν με τις κατασκευάστριες εταιρίες και όχι απο το εκάστοτε μαγαζί που αγοράζει κάποιος.Τις προσφορές μέσω newsletter και crazy sundays μια χαρά τις προτείνουμε όλοι. Δεν λεω οτι δεν το προτιμαω σαν μαγαζι...αλλα επειδη ετυχε να γυρισω μητρικη προσφατα δεν μου αρεσε η αμφισβητηση...(δες αυτο και αν οχι ελα παλι) τελικα μου φερανε την ιδια μητρικη μετα απο 2 βδομαδες...!!! Ενω πιο παλια το περνανε κατευθειαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα