Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολες οι σπουδές στο εξωτερικό σε τέτοιες εποχές αλλά η ιδέα και μόνο του να βρίσκομαι σε μια διαφορετική χώρα με άλλο πολιτισμό με εντυπωσιάζει. Ψάχνω περισσότερο την Αυστραλία (Μελβούρνη,Σίδνεϊ )και την Νότια Αμερική διότι έχουν τα καλύτερα πανεπιστήμια και για να μην πολυλογώ η ερώτηση μου είναι: Πως είναι η φοιτητική ζωή εκεί; Διαφέρει πολύ από την Ελλάδα; Πως ψυχαγωγούνται οι κάτοικοι;Υπάρχει βραδινή ζωή και αν ναι, τι είδους; και τέλος...διαφέρει κατά πολύ η καθημερινότητα; :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ θα το σκεφτόμουν και για Κορέα

Αν μιλάς κορεάτικα...

Δημοσ.

Αν μιλάς κορεάτικα...

Εεε...σιγά, θα μάθεις

Μήπως τα νοτιοαμερικανικά ή τα αυστραλέζικα είναι πιο εύκολα?  :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εεε...σιγά, θα μάθεις

Μήπως τα νοτιοαμερικανικά ή τα αυστραλέζικα είναι πιο εύκολα? :-)

Συγκρίνεις τα αγγλικά και τα ισπανικά/πορτογαλικά με τα κορεάτικα;

Καμιά σχέση... Σε όλα τα επίπεδα.

Προφανώς και είναι πολύ πιο δύσκολη γλώσσα.

Δημοσ.

Συγκρίνεις τα αγγλικά και τα ισπανικά/πορτογαλικά με τα κορεάτικα;

Καμιά σχέση... Σε όλα τα επίπεδα.

Προφανώς και είναι πολύ πιο δύσκολη γλώσσα.

:-)  :-)  :-)

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολες οι σπουδές στο εξωτερικό σε τέτοιες εποχές αλλά η ιδέα και μόνο του να βρίσκομαι σε μια διαφορετική χώρα με άλλο πολιτισμό με εντυπωσιάζει. Ψάχνω περισσότερο την Αυστραλία (Μελβούρνη,Σίδνεϊ )και την Νότια Αμερική διότι έχουν τα καλύτερα πανεπιστήμια και για να μην πολυλογώ η ερώτηση μου είναι: Πως είναι η φοιτητική ζωή εκεί; Διαφέρει πολύ από την Ελλάδα; Πως ψυχαγωγούνται οι κάτοικοι;Υπάρχει βραδινή ζωή και αν ναι, τι είδους; και τέλος...διαφέρει κατά πολύ η καθημερινότητα; :-D

Πρώτα απο όλα τι θες να σπουδάσεις?Τώρα για Νότια Αμερική τι φοιτητική ζωή ψάχνεις που η εγκληματικότητα και η φτώχια χτυπάνε κόκκινο.Γίνονται μέχρι και εκτελέσεις μπροστά στα ίδια σου τα μάτια απο συμμορίες που θα πας εκεί πέρα?Εαν μας πεις τι θες να σπουδάσεις ίσως να σου βρούμε κάποιο καλύτερο πανεπιστήμιο και πιο κοντά στην Ελλάδα

Δημοσ.

ρε παιδια απο ποτε εχουν καλη φημη τα πανεπιστημια της Νοτιας Αμερικης; Και όταν λες Ν Αμερικη που; Βενεζουέλα, Κολομβία, Βραζιλία, Αργεντινη; Τρολλαρισμα μου μυριζει

και ειμαι και κρυωμενος. Αψου.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφώνω. Έχω ακούσει ειδικά ότι Βόρεια τα πανεπίστημα χτυπάνε top 5 συνέχεια τα τελευταία χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεδομένου ότι τον νοιάζει περισσότερο που θα σπουδάσει παρά το τι θα σπουδάσει θα συμφωνήσω με την Κορέα αρκεί να πάει στην βόρεια πλευρά.
Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι Αυστραλία και Νότια Αμερική έχουν τα καλύτερα πανεπιστήμια;

Τα πανεπιστήμια γενικότερα βαθμολογούνται συχνά ανάλογα με την φήμη τους γι αυτό π.χ κάτι harvard και MIT έχουν βγει top.Ετσι αντίστοιχα και το Πανεπιστήμιο Μελβούρνης έχει βαθμολογηθεί στα top σε νομική κα ψυχολογία μαζί με harvard/MIT κτλ.Τώρα για Νότια Αμερική επειδή απο ότι κατάλαβα μόνο η φοιτητική ζωή ενδιαφέρει τον topic starter του δείχνω ένα βίντεο τι συμβαίνει στις διάσημερα πόλεις της Νότιας Αμερικής.

https://m.youtube.com/watch?v=dFJm25xOw7U

https://m.youtube.com/watch?v=c0ztLtpuwkM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...