oddinn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Λέγοντας Νότια Αμερική εννοούσα Νοτια των Ηνωμένων Πολιτειων.Λάθος διατύπωση
bilya Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Οταν λεω Νότια Αμερική εννοώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σόρρυ δικό μου λάθος.what???????? 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Λέγοντας Νότια Αμερική εννοούσα Νοτια των Ηνωμένων Πολιτειων.Λάθος διατύπωση Dixie
giwrgos555 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε σου έχουμε πει απο την πρώτη στιγμή τι θες να σπουδάσεις? 1
Flaoutistas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε σου έχουμε πει απο την πρώτη στιγμή τι θες να σπουδάσεις? μα δεν εχει σημασια το τι.. ψαχνουμε ενα ωραιο μερος στη Νοτια Αμερική αλλά μέσα στις ΗΠΑ...
giwrgos555 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 μα δεν εχει σημασια το τι.. ψαχνουμε ενα ωραιο μερος στη Νοτια Αμερική αλλά μέσα στις ΗΠΑ... Εγω απο ότι κατάλαβα λέει για τις Νότιες πολιτέίες των ΗΠΑ αλλά και πάλι νόημα δεν βγάζει τι θέλει να πει και γιατί μόνο στις Νότιες ΗΠΑ
Flaoutistas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Εγω απο ότι κατάλαβα λέει για τις Νότιες πολιτέίες των ΗΠΑ αλλά και πάλι νόημα δεν βγάζει τι θέλει να πει και γιατί μόνο στις Νότιες ΗΠΑ γιατι ειναι τροοοοοοοολλ
giwrgos555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ενα πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ για να συνεννοηθούμε επιτέλους έχει περίπου 30.000 ευρώ ανα έτος συν την χρέος αν θες να μείνεις μέσα στο campus και διατροφή οπότε υπολόγισε 130.000 στάνταρ.Τώρα αν ψάχνεις για μεγαλεία τύπου MIT ή Stanford ή harvard εκεί έχει 200.000+ και λίγα λέω.Εαν σκοπεύεις να γυρίσεις πίσω στην Ελλάδα θα πρέπει επίσης να κοιτάξεις αν το πτυχίο αναγνωρίζεται απο τον ΔΟΑΤΑΠ αλλιώς δεν μπορείς να έχεις τα επαγγελματικά δικαιώματα του επαγγέλματος που σπούδασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα