Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ασφάλεια ζωής και κάποιο μικρό αποταμιευτικό και αν παίζει και υγείας. Να πηγαίνω δηλαδή σε κανα γιατρό δικό τους και να μην πληρώνω για εξετάσεις κτλ

Ποια θεωρείτε στην ελλάδα έμπιστη? Γτ είχα Κύπρο και την Altius Insuranse η οποία όταν κόψαμε 3 συμβόλαια δεν μας δίνουν τα λεφτά απο το κεφάλαιο του αποτεμιευτικού και το παίζουν ιστορία. Κατάφερα μόνο για το ένα συμβόλαιο που είχε κλείσει πάνω απο 2 χρόνια να μου πουν οτι ΘΑ μου δώσουν χρήματα. Στα αλλα 2 συμβόλαια λέει δεν δίνουν τίποτα γτ δεν έχουμε κλείσει 2 χρόνια και δεν μπορούμε να κάνουμ εξαγορά. Γνωρίζει κανένας αν ισχύει αυτό? Γτ αλλα είχε πει η ασφαλήστρια στην αρχή, άλλα λέει τώρα. Έχουμε δώσει του κόσμου τα λεφτά κάθε μήνα για αποτεμίευση και λέει ουτε το κεφάλαιό μας δνε θα πάρουμε.

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ασφάλεια ζωής και κάποιο μικρό αποταμιευτικό και αν παίζει και υγείας. Να πηγαίνω δηλαδή σε κανα γιατρό δικό τους και να μην πληρώνω για εξετάσεις κτλ

Ποια θεωρείτε στην ελλάδα έμπιστη? Γτ είχα Κύπρο και την Altius Insuranse η οποία όταν κόψαμε 3 συμβόλαια δεν μας δίνουν τα λεφτά απο το κεφάλαιο του αποτεμιευτικού και το παίζουν ιστορία. Κατάφερα μόνο για το ένα συμβόλαιο που είχε κλείσει πάνω απο 2 χρόνια να μου πουν οτι ΘΑ μου δώσουν χρήματα. Στα αλλα 2 συμβόλαια λέει δεν δίνουν τίποτα γτ δεν έχουμε κλείσει 2 χρόνια και δεν μπορούμε να κάνουμ εξαγορά. Γνωρίζει κανένας αν ισχύει αυτό? Γτ αλλα είχε πει η ασφαλήστρια στην αρχή, άλλα λέει τώρα. Έχουμε δώσει του κόσμου τα λεφτά κάθε μήνα για αποτεμίευση και λέει ουτε το κεφάλαιό μας δνε θα πάρουμε.

LOL.... η ασφαλιστικη στο παιζει ιστορία η εσυ τους το παιζεις ιστορια?

Υπέγραψες ενα συμβόλαιο. Δεν ξερεις τι λεει? 

Αυτα τα προγραμματα ειναι μακροχρόνια και συνηθως για τα πρωτα 2-3 χρόνια δεν δικαιουσαι τίποτα... και απο εκει και πέρα οσο αυξανονται τα χρόνια τοτε αρχιζεις να δικαιουσαι ποσοστο. 

Σημασία εχει τι λεει το συμβόλαιο σου πάντως. Το συμφωνησατε ΜΑΖΙ.

Δημοσ.

LOL.... η ασφαλιστικη στο παιζει ιστορία η εσυ τους το παιζεις ιστορια?

Υπέγραψες ενα συμβόλαιο. Δεν ξερεις τι λεει? 

Αυτα τα προγραμματα ειναι μακροχρόνια και συνηθως για τα πρωτα 2-3 χρόνια δεν δικαιουσαι τίποτα... και απο εκει και πέρα οσο αυξανονται τα χρόνια τοτε αρχιζεις να δικαιουσαι ποσοστο. 

Σημασία εχει τι λεει το συμβόλαιο σου πάντως. Το συμφωνησατε ΜΑΖΙ.

Ναι δεν κάθομαι να αναλύσω ολο το σκεπτικό και τις φάσεις για να δικαιολογήσω το οτι το παίζει ιστορία. Το ένα συμβόλαιο είναι να πάρει 100% λεφτά πίσω και το παίζουν ιστορία σε αυτό, τα άλλα 2 ξεγραμμένα τα έχω αλλα ήθελα καμια γνώμη παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...