stefancosmos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω Επιστροφή χρημάτων απο Paypal στον τραπεζικό λογαριασμό (Winbank) γίνεται? Γνωρίζεται ευχαριστώ πολυ!
makfil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αυτό λέγεται "μεταφορά χρημάτων" από το balance σε ΙΒΑΝ, που έχεις συνδέσει, προηγουμένως, στο paypal. Η διαδικασία σύνδεσης ΙΒΑΝ γίνεται είτε με τηλεφώνημα στο paypal (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράψεις τον ΙΒΑΝ.
stefancosmos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Αυτό λέγεται "μεταφορά χρημάτων" από το balance σε ΙΒΑΝ, που έχεις συνδέσει, προηγουμένως, στο paypal. Η διαδικασία σύνδεσης ΙΒΑΝ γίνεται είτε με τηλεφώνημα στο paypal (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράψεις τον ΙΒΑΝ. Δηλαδή πώς? Ο λογαριασμός Winkbank είναι συνδεμένος με το Paypal ( Πάω στην τράπεζα βάζω χρήματα μετά μπαίνω υπολογιστή στην ιστοσελίδα της winbank και κάνω φόρτωση την προπληρωμένης κάρτας μου και μπαίνουν απευθείας στο Paypal) Τώρα που θέλω απο Paypal σε τράπεζα? Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μην μπερδεύεις την κάρτα που έχεις συνδέσει στο paypal, με τον ΙΒΑΝ που πρέπει να συνδέσεις για να μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από το balance. Ο λογαριασμός Winbank δεν είναι συνδεδεμένος με το paypal. Η κάρτα σου είναι συνδεδεμένη. Έχεις χρήματα στο balance;
stefancosmos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μην μπερδεύεις την κάρτα που έχεις συνδέσει στο paypal, με τον ΙΒΑΝ που πρέπει να συνδέσεις για να μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από το balance. Ο λογαριασμός Winbank δεν είναι συνδεδεμένος με το paypal. Η κάρτα σου είναι συνδεδεμένη. Έχεις χρήματα στο balance; Λοιπόν εδω πέρα πρέπει να προσθέσω τον λογαριασμο τραπέζης?Που είναι συνδεμένη η προ. κάρτα? Ναι έχω χρήματα Παρακάτω η φωτογραφία για τον λογαριασμό: http://prntscr.com/btnsfb
makfil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Το screenshot δεν δείχνει τίποτε. Το Add a bank account βρίσκεται στο Wallet, αλλά δεν επιτρέπει τη σύνδεση, όπως σου έγραψα παραπάνω. Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για συνδέσεις τον ΙΒΑΝ.
stefancosmos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Λοιπόν εδώ με επιτρέπει να βάλω το iban
makfil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Όταν προσπαθήσεις να συνδέσεις ΙΒΑΝ θα σου απαντήσει ότι δεν μπορείς.
stefancosmos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Όταν προσπαθήσεις να συνδέσεις ΙΒΑΝ θα σου απαντήσει ότι δεν μπορείς. Ωραία και για να συνδέσω το iban τι πρέπει να κάνω?
telikiasmenos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ωραία και για να συνδέσω το iban τι πρέπει να κάνω? Στο απάντησε πιο πάνω ο makfil: "Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για συνδέσεις τον ΙΒΑΝ." "Η διαδικασία σύνδεσης ΙΒΑΝ γίνεται είτε με τηλεφώνημα στο paypal (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράψεις τον ΙΒΑΝ."
stefancosmos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο απάντησε πιο πάνω ο makfil: "Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για συνδέσεις τον ΙΒΑΝ." "Η διαδικασία σύνδεσης ΙΒΑΝ γίνεται είτε με τηλεφώνημα στο paypal (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράψεις τον ΙΒΑΝ." Μου είπαν πως γίνεται και με την επιλογή withdraw ή οχι? και εαν δεν γίνεται μέσω withdraw πως θα του στείλω μηνύμα δηλαδή σε ποιό τηλέφωνο? και τι θα τους στείλω iban θέλει να γράψω και το email όνομα τι? γιατί εαν τους στείλω ενα Sms με το iban δεν θα ξέρουν ποιός είμαι τι να τους γράψω? Ευχαριστωωωω Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2016 από stefancosmos
telikiasmenos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι πρέπει να μάθεις να ψάχνεις λίγο... Είναι πολύ απλό να πας στο Paypal και να στο contact και να σε βγάλει εδω: https://www.paypal.com/selfhelp/home Πες τους τι θες να κάνεις και θα σε καθοδηγήσουν!
stefancosmos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι πρέπει να μάθεις να ψάχνεις λίγο... Είναι πολύ απλό να πας στο Paypal και να στο contact και να σε βγάλει εδω: https://www.paypal.com/selfhelp/home Πες τους τι θες να κάνεις και θα σε καθοδηγήσουν! Ευχαριστώ! Δηλαδή να τους στείλω email οτι θέλω να βάλω το iban μου και αυτή θα το κάνουν? Γιατί απο αγγλικά και να μιλήσω μαζί μέσω τηλέφωνο δύσκολο γιατί δεν ξέρω καλά αγγλικά! Οποτε να τους στείλω απο το λινκ που μου έστειλες email σωστά?
makfil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Υπάρχει υπάλληλος που μιλάει ελληνικά και θα κάνεις άμεσα τη σύνδεση. Με mail θα αργήσουν πολύ να απαντήσουν.
stefancosmos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Υπάρχει υπάλληλος που μιλάει ελληνικά και θα κάνεις άμεσα τη σύνδεση. Με mail θα αργήσουν πολύ να απαντήσουν. Το iban μου μπορώ να το βρώ απο εδώ σωστά? https://www.ebanking...an1/iban_gr.asp θα τους στείλω email τότε για να με βάλουν το iban. Όταν μου το βάλουν τι πρέπει να κάνω μετά? που μπαίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα