Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκεις τον ΙΒΑΝ στο λογαριασμό σου στο e-banking της Πειραιώς κα ξεκινάει από GR.

Όταν συνδεθεί ο ΙΒΑΝ θα δεις στο paypal τα στοιχεία της Deutsche Bank, και τον ΙΒΑΝ στον οποίο μπορείς να στέλνεις εμβάσματα, αν θέλεις να φορτώσεις το balance. Εάν θέλεις να μεταφέρεις χρήματα από το balance στον ΙΒΑΝ θα πατήσεις το Withdraw στο paypal.

Δημοσ.

Βρίσκεις τον ΙΒΑΝ στο λογαριασμό σου στο e-banking της Πειραιώς κα ξεκινάει από GR.

Όταν συνδεθεί ο ΙΒΑΝ θα δεις στο paypal τα στοιχεία της Deutsche Bank, και τον ΙΒΑΝ στον οποίο μπορείς να στέλνεις εμβάσματα, αν θέλεις να φορτώσεις το balance. Εάν θέλεις να μεταφέρεις χρήματα από το balance στον ΙΒΑΝ θα πατήσεις το Withdraw στο paypal.

Του έστειλα αυτό το μήνυμα έτσι έπρεπε? ή μήνυμα SMS? Ευχαριστώ όλου σας!

Screenshot_4.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να στείλεις μήνυμα μέσω του paypal (μπορείς να γράψεις απλά "I would like to add my bank account GR.......".

Στην κεντρική σελίδα, Help & Contact και στη νέα σελίδα Contact Paypal/ Message Center.

Μόλις το στείλεις, θα σου έρθει αυτοματοποιημένο μήνυμα, στο οποίο θα απαντήσεις γράφοντας πάλι το ίδιο παραπάνω μήνυμα.

Θα αργήσουν να σου απαντήσουν αλλά θα το κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να στείλεις μήνυμα μέσω του paypal (μπορείς να γράψεις απλά "I would like to add my bank account GR.......".

Στην κεντρική σελίδα, Help & Contact και στη νέα σελίδα Contact Paypal/ Message Center.

Μόλις το στείλεις, θα σου έρθει αυτοματοποιημένο μήνυμα, στο οποίο θα απαντήσεις γράφοντας πάλι το ίδιο παραπάνω μήνυμα.

Θα αργήσουν να σου απαντήσουν αλλά θα το κάνουν.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους :D έστειλα ακριβώς αυτό  "I would like to add my bank account GR......." και μου το βάλαν το έστειλα το email στις 4 ώρα και στις 7 μου απάντησαν πως μπήκε!! Είναι σε Checking έτσι πρέπει να είναι? ή έτυχε σε εμένα?

Screenshot_1.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...