Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μεταξύ του samsung j5 και moto g 3rd gen ποιο (σιγά τις τεράστιες διαφορές αλλά ...) θα προτεινατε ? Δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 150€ και η αγορά θα γίνει από σκρουτζ. Για pokemon Go εννοώ . Εγώ το παίζω στο moto g 3 αλλά ο φίλος μου δεν ξέρει αν καλύτερα να πάρει το j5

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μεταξύ του samsung j5 και moto g 3rd gen ποιο (σιγά τις τεράστιες διαφορές αλλά ...) θα προτεινατε ? Δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 150€ και η αγορά θα γίνει από σκρουτζ. Για pokemon Go εννοώ . Εγώ το παίζω στο moto g 3 αλλά ο φίλος μου δεν ξέρει αν καλύτερα να πάρει το j5

Και τα δύο παρόμοια είναι... Εγώ θα έπαιρνα το J5.

Δημοσ.

Φίλος μου πήρε J5 και το παίζει μια χαρά. Απλώς δεν έχει γυροσκόπιο οπότε παίζεις με κλειστή κάμερα. Βέβαια αυτό είναι καλύτερο γιατί καις λιγότερη μπαταρία. Κι εγώ με Note 3 έχω απενεργοποιήσει την κάμερα στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Xiaomi με χίλια!. Αν μπορέσεις και βρεις και κανένα iPhone 5s στην προσφορά γερμανου 202€ καλα θα ειναι. Το λέω για να προλάβω όσους αρχίσουν μόνο για τα παιχνίδια και εφαρμογές! Αν δεν θέλεις iOS ξεχνά οτι το είπα!

Δημοσ.

Έχω xiaomi τώρα 2 χρόνια το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν ξανά αγοράζω επώνυμο το τηλέφωνο είναι άριστο σε όλα του, τώρα γιατί είναι φθηνά πολύ απλά πληρώνεις όνομα διαφήμιση, αν πάρεις για παράδειγμα ένα LG - Samsung τον 150-200€ και του έβαζες μια Μάρκα πάνω (jiu-jitsu) ούτε 100 ευρώ δεν θα έδινες.

Πάρε το xiaomi redmi 3 απλά τέλειο.

Ή διάφορα στην τιμή είναι γιατί δεν πληρώνεις φπα, δεν έχεις εγγύηση, το support είναι στην κοινότητα, ή διάθεση γίνεται μέσω ταχυδρομείου χωρίς τελωνείο και δεν έχει και έξοδα διαφήμισης.

Πάρε χωρίς φπα τα κινητά που λες και θα τα πάρεις αρκετά φθηνότερα.

Δεν είναι ότι δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους.....

Δημοσ.

Σε μπελάδες και έξοδα που μας έβαλε το κωλοπαίχνιδο... :P

Αν πάρω ενα Motorola Moto E (2nd Gen) λέτε να δουλευει σωστά;

Δημοσ.

Σε μπελάδες και έξοδα που μας έβαλε το κωλοπαίχνιδο... :P

Αν πάρω ενα Motorola Moto E (2nd Gen) λέτε να δουλευει σωστά;

Αρκετά καλά.

Δημοσ.

Τελικα προς xiaomi redmi 3 η redmi note 3 pro με βλεπω. Η χρηματικη διαφορα δεν ειναι πολυ μεγαλη, πρεπει απλα να αποφασισω αν τα λιγα παραπανω ευρω αξιζουν για να παρω το καλυτερο note 3 pro, η αν θα αρκεστω στο ειδη καλο για τα δικα μου δεδομενα redmi 3. Επισης θελω συμβουλες για καταστημα αγορας, ελλαδα / κινα / ευρωπαικη αποθη / η αγγελιες ινσομνια που τα βλεπω να παιζουν στα 180-200 τα note 3 pro. Τι πιστευετε?

Δημοσ.

Τελικα προς xiaomi redmi 3 η redmi note 3 pro με βλεπω. Η χρηματικη διαφορα δεν ειναι πολυ μεγαλη, πρεπει απλα να αποφασισω αν τα λιγα παραπανω ευρω αξιζουν για να παρω το καλυτερο note 3 pro, η αν θα αρκεστω στο ειδη καλο για τα δικα μου δεδομενα redmi 3. Επισης θελω συμβουλες για καταστημα αγορας, ελλαδα / κινα / ευρωπαικη αποθη / η αγγελιες ινσομνια που τα βλεπω να παιζουν στα 180-200 τα note 3 pro. Τι πιστευετε?

καταλαβαίνεις όμως ότι έχουν μια κάποια μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις ε ; :) 

αν παίζεις παιχνίδια προφανώς καλύτερη λύση είναι το note 3 pro

Δημοσ.

καταλαβαίνεις όμως ότι έχουν μια κάποια μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις ε ; :)

αν παίζεις παιχνίδια προφανώς καλύτερη λύση είναι το note 3 pro

Μονο το ποκεμον θα παιξω. Γενικα δε παιζω παιχνιδια.

Απο που να παρω ομως? Ελλαδα ειναι καπως ακριβοτερα.. 150 το redmi 3.. αξιζει?

Δημοσ.

Προτείνω το Cubot Note S, φθηνο και καλο μεν, κανει και για pokemon και με μπαταρία θηριο.. 100€ απο εδω, 75-80 απο εξω.

Δημοσ.

Μονο το ποκεμον θα παιξω. Γενικα δε παιζω παιχνιδια.

Απο που να παρω ομως? Ελλαδα ειναι καπως ακριβοτερα.. 150 το redmi 3.. αξιζει?

δε πειράζει , πάρε το note3 pro ή στην χειρότερη το redmi3 pro 

σε μένα τουλάχιστον δεν φαίνεται να πηγαίνει τόσο καλά το Pokemon (όσο το έβαλα) 

(redmi 3 , αλλά γενικά είναι φορτωμένο πολύ)

Δημοσ.

δε πειράζει , πάρε το note3 pro ή στην χειρότερη το redmi3 pro 

σε μένα τουλάχιστον δεν φαίνεται να πηγαίνει τόσο καλά το Pokemon (όσο το έβαλα) 

(redmi 3 , αλλά γενικά είναι φορτωμένο πολύ)

Αξιζει να το παρω απο αγγελια εδω στο ινσονια? Βλεπω εχει αρκετα.

Ποιο ΡΟΜ να προτιμησω? Βλεπω ιντερνατιοναλ και κατι αλλα, αναλογα τον πωλητη..

Δημοσ.

αξιζει να παρεις μονο το redmi note 3 pro οχι το απλο και μονο απο κινα... γιατι απο ελλαδα ειναι +80 euro καπελο

αν περιμενεις λιγο στις 27 ιουλιου θα παρουσιαστει το redmi note 4  στα 180 euro 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...