arilias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Στο γραφείο μου υπάρχουν δύο υπολογιστές. Στον πρώτο υπολογιστή υπάρχει εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα στο οποίο θέλω (εαν βέβαια γίνεται) να έχω πρόσβαση και από τον δεύτερο υπολογιστή χωρίς όμως να το εγκαταστήσω σε αυτόν. Η λύση είναι δίκτυο? Εαν ναι τότε τι υλικά χρειάζομαι για να το "στήσω"? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Ηλίας
tzoulis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Εξαρτάται από το πρόγραμμα τα παλιά λογιστικά (DOS) δεν θέλουν εγκατάσταση και το δίκτυο θα σε καλύψει. Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι δύο κάρτες δικτύου και ένα καλώδιο cross.
Jaco Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Ορισμένα λογισμικά έχουν δυο ειδών άδειες... την stand alone και την network... αν μπορείς να ενεργοποιήσεις την δεύτερη, τότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή...
Bspus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 An den douleuei sosta para mono me egatastasi, tote pali ginetai i douleia, me kapoio remote administration tool opos to PCAnywhere. Auto sou dinei apolyto elegxo sto systima tou allou. Blepeis to desktop tou mesa se ena window diko sou kai kounas to mouse tou. Opote douleuoun ta panta. Vevaia o allos ypologistis den tha mporei na xrisimopoieitai apo kapoion allo xristi ekeini ti stigmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.