Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από το banΑΚΙ μου στην παραλία επεστρεψα με ένα ερώτημα προς εσάς...

Σκύλος σε παραλία,τις γνώμες σας παρακαλώ

Δημοσ.

Δεν με ενοχλεί, αλλά τα συμπαθώ γενικότερα :)

edit, τώρα που το σκέφτομαι όχι απλά δεν με ενοχλεί αλλά τη βρίσκω και ωραία εικόνα!

• Like 4
Δημοσ.

Αν σέβεσαι τους υπόλοιπους, απόλαυσε τη θάλασσα με τον τετράποδο φίλο σου! :) Αυτό σημαίνει ότι δεν αφήνεις το σκύλο να μπει μέσ' το νερό και μετά να τιναχτεί δίπλα στον οποιονδήποτε τυχαίο κακομοίρη. Γενικά δεν τον αφήνεις να μπει μέσα χωρίς την επίβλεψή σου, ή να πλησιάσει άλλους χωρίς να ξέρεις εάν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Το ιδανικό είναι να πάρεις το σκύλο και να πας σε μια πιο άδεια μεριά της παραλίας, ώστε να μην έχεις απρόοπτα σίγουρα.

Κάποιοι θα το βρουν ωραία παρέα και χαριτωμένο θέαμα. Εγώ π.χ. μπορεί να του κάνω μουτς μουτς να έρθει δίπλα μου. :P Άλλοι θα το φοβηθούν, άλλοι είναι αλλεργικοί ή έχουν μικρά παιδιά, ενώ κάποιος που μπορεί να τρομάξει και να μην ξέρει από σκυλο-χειρισμούς, μπορεί να αρχίσει να τρέχει και ο σκύλος να τον πάρει στο κατόπι! Φυσικά ο σκύλος θα παίζει, αλλά ο άλλος τρομαγμένος, θα του κατεβάσει καμιά πέτρα στην κεφαλή. 

Οπότε συνιστώ προσοχή και σωστή επιμέλεια του σκύλου. Δεν θέλεις απρόοπτα, οπότε καλό θα ήταν να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες για να ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος (και ο σκύλος) την παραλία.

• Like 8
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε ξανά και ξανά τα ίδια θέματα τα οποία δεν καταλήγουν πουθενά και σκοπό έχουν μόνο την άσκοπη αντιπαράθεση. Ειδικά όταν στο παρελθόν μερικοί έχετε αποδείξει πως δεν μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα και πολιτισμένα.

Ένα ερώτημα σαν αυτό του topic starter έχει την ίδια σημασία με το να ρωτούσε κάποιος: παιδί και παραλία.

Ο σκύλος επιτρέπεται να ακολουθεί παντού τον ιδιοκτήτη του (εκτός από τις περιπτώσεις που το απαγορεύει συγκεκριμένος κανόνας/νόμος/οδηγία/κλπ και όχι απλά επειδή κάποιος "δεν γουστάρει"), αρκεί να εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες. Οι κανόνες σε μια παραλία για παράδειγμα, αφορούν όλους τους λουόμενους είτε είναι μόνοι τους, είτε έχουν μαζί τα παιδιά τους, είτε έχουν μαζί το σκύλο τους.

Καλό καλοκαίρι.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...