TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πολλοί κοιμούνται με ανοιχτή τηλεόραση αλλιώς δεν μπορούν! Γι αυτό ακριβώς είναι πολύ χρήσιμη η άτιμη! έχω ρίξει έτσι κάτι ύπνους εγώ και ξέρω 3
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Γι αυτό ακριβώς είναι πολύ χρήσιμη η άτιμη! έχω ρίξει έτσι κάτι ύπνους εγώ και ξέρω Με telemarketing; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Με telemarketing να μου χαϊδεύει τ' αυτιά εννοείται και ενίoτε με ΜΤV! 1
defacer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Από επιστημονικής άποψης, το καλύτερο για ξεκούραστο ύπνο είναι να κοιμάσαι α) με ένα σταθερό noise floor το οποίο β) είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο. Αυτό σημαίνει πως μάλλον δεν πρόκειται να κάνεις καλό αν βάλεις μουσική σε σχέση με το να μη βάλεις τίποτα και να έχεις ησυχία, από την άλλη ίσως να μην κάνεις και "κακό" αν αυτό που ακούς δεν έχει ανεβοκατεβάσματα και αλλαγές σε ένταση, ρυθμό, κλπ. Στην τελική αν το κάνεις για λίγο καιρό και δεν παρατηρήσεις ότι δεν ξεκουράζεσαι όπως πριν κλπ de facto είσαι ΟΚ. Γενικά το φαινόμενο παίζει πάντως, όταν είσαι αναγκασμένος να κοιμηθείς κάπου όπου το noise floor είναι πολύ ψηλά για να μπορέσεις να το διαχειριστείς να βάλεις επίτηδες κάποιο ήχο (white noise στα ακουστικά, tv να παίζει, στα μωρά ακόμα και πράγματα όπως απορροφητήρας στο πολύ σιγανό) ούτως ώστε ο θόρυβος που εξ αρχής σε ενοχλεί να μη κάνει τόση διαφορά αφού πλέον υπάρχει και ο ήχος που έβαλες, για να μπορέσεις να κοιμηθείς τελικά. Πάντως σχετικές μελέτες που ξέρω να έχουν γίνει ήταν γενικά μικρής διάρκειας γύρω από την ώρα του ύπνου, όχι για όλη τη διάρκειά του. πωπω κάνα δύο φορές μου έχει τύχει να με έχει πάρει ο ύπνος με μουσική κι όταν ξύπνησα άκουγα τα τραγούδια για καμία ώρα μεσα στο κεφάλι μου. εννοείται πως είναι βλαβερό. πολύ κιόλας. Μια φορά μετά από εξοντωτική προπόνηση και άθληση ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν είχα κουράγιο ούτε να πάω για μπάνιο. Άραξα στον καναπέ (για 10 λεπτά και μετά μπάνιο, ε) και για να μην κοιμηθώ που έκλειναν τα μάτια μου έβαλα master of puppets (το κομμάτι) σε endless repeat πολύ δυνατά. Ε μετά απο καμια ώρα που ξύπνησα είχα ένα πονοκέφαλο.... 1
livefreeordie Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια φορά μετά από εξοντωτική προπόνηση και άθληση ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν είχα κουράγιο ούτε να πάω για μπάνιο. Άραξα στον καναπέ (για 10 λεπτά και μετά μπάνιο, ε) και για να μην κοιμηθώ που έκλειναν τα μάτια μου έβαλα master of puppets (το κομμάτι) σε endless repeat πολύ δυνατά. Ε μετά απο καμια ώρα που ξύπνησα είχα ένα πονοκέφαλο.... :-D κι εμένα από κούραση με είχε πάρει ο ύπνος με ακουστικα και αφού ξύπνησα για καμία ώρα άκουγα αντίλαλο τα τραγουδια των linkin park χαχα ! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2016 από livefreeordie
xristos97 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εγω συνηθως πριν τον υπνο ακουω κατι χαλαρωτικο, τυχαινει ομως να ακουσω και behemoth . Μολις νυσταξω το κλεινω και κοιμαμαι. Site: Τοχαλαρωτικο που ελεγα Τυχαια τον ξετρυπωσα απο ενα subreddit
Mikeasdf Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 α cool τότε , έλεγα μην έχεις θέμα όπως με τα ακουστικά ψείρες, αυτά όντως δημιουργούν θέμα. Μια εποχή που άκουγα 4-5 ώρες με ψείρες είχα αρχίσει και δεν άκουγα καλά , ευτυχώς δεν ήταν μόνιμο Εγω με ψειρες ακουω εδω και χρονια και δεν εχω παρατηρησει καμια αλλαγη στην ακοη μου (ακουω και δυνατα ενιοτε). Απλα οταν με φωναζουν γυρναω με την 4η φορα kidding 1
Μr.Muscle Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αυτές τις μέρες κοιμάμαι με ακουστικά και ακούω μουσική όπως αυτή μεγάλης διάρκειάς , συνήθως μέχρι το πρωί που ξυπνάω. Καταλαβαίνω πως αν ακούς φορώντας ακουστικά ψείρες κάνει κακό και σίγουρα δεν θα το κάνω αλλα είναι το ίδιο αν φορέσω ακουστικά με μαξιλαράκι ? Δεν θα το έχω στην διαπασών , την νύχτα έτσι κ αλλιώς δεν χρειάζεται. Κάνει κακό ? και αν ναι πως και που thanks edit: μην το χαλάσετε το θέμα και κλειδωθεί ή διαγραφεί , θα πάω για ύπνο σύντομα κ ίσως δεν προλάβω να διαβάσω τις απαντήσεις Παίζει ρόλο η ένταση Εγώ κοιμόμουν 5 μέτρα απόσταση από 2 120mm ανεμιστηράκια που δουλεύανε στο full όλο το βράδυ και τώρα ακούω ένα μόνιμο βουητό στα αυτιά μου 10 χρόνια μετά. 1
Vapir Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Tους στιχους τους θυμαστε μετα ? δεν ακούω μουσική με στίχους , ποιο πολύ προσπαθώ να βρω ήχους σαν αυτόν στο αρχικό μήνυμα για χαλάρωση κλπ. Δουλεύουν σε εμένα πωπω κάνα δύο φορές μου έχει τύχει να με έχει πάρει ο ύπνος με μουσική κι όταν ξύπνησα άκουγα τα τραγούδια για καμία ώρα μεσα στο κεφάλι μου. εννοείται πως είναι βλαβερό. πολύ κιόλας. δεν έχει να κάνει με το είδος ακουστικών. ειδικά όταν πρόκειται για μικρά που μπαίνουν μέσα στο αυτί. όχι δεν φοράω ψείρες γιατι με ενοχλούν, μόνο τα μεγάλα με το μαξιλάρι που καλύπτει γύρω απο τα αφτιά Αν ακούς αμέρικαν φλάουτ μιούζικ όπως ο νικοτς δεν έχεις τέτοια προβλήματα. χθες βράδυ κατάφερα να χαλαρώσω τόσο με τον ήχο του αρχικού μηνύματος που ένιωθα σα να επιπλέω μέσα σε νερό , σε μια φάση άνοιξα απότομα τα μάτια μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ με τίποτα για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που λένε υπνική παράλυση που ουσιαστικά το σώμα κοιμάται ενώ το μυαλό όχι και συμβαίνει όταν το μυαλό ξυπνάει πριν το σώμα έχει μηχανισμό ασφάλειας και παραλύει όταν καταλάβει πως κοιμόμαστε για να μας προφυλάξει να μην χτυπήσουμε μέσα στον ύπνο μας το κατάφερα αλλα χωρίς να κοιμηθώ Σε μια φάση μετά απο μια ώρα σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και με το ζόρι άνοιγαν τα μάτια μου That's ma man! Θεοσκοταδο θελω και νεκρικη σιγη. Αλλά........ Νικο, οχι δεν πειράζει αν κοιμασαι με ακουστικα. Το ξερω απο επιβεβαιωμενη πηγη που κοιμάται δίπλα μου. στο απόλυτο σκοτάδι κοιμάμαι κ εγώ αλλα μου αρέσει να ακούω τέτοιου είδους ήχους με χαλαρώνουν πολύ Γενικοτερα η μουσικη κατα τον υπνο,αν ειναι χαλαρωτικη και σε ηπια ενταση, βελτιωνει την ποιοτητα του.Δεν ξερω βεβαια για το ακουστικο νευρο καθως με τις ψειρες η εκθεση ειναι πιο αμεση. Ρωτα και κανενα ωρλ. δεν χρησιμοποιώ ψείρες , μόνο ακουστικά μεγάλα που καλύπτουν το αφτί Πολλοί κοιμούνται με ανοιχτή τηλεόραση αλλιώς δεν μπορούν! Αλλά είναι και πρακτικό το θέμα, πως να κοιμηθείς με μεγάλα ακουστικά στα αυτιά;! Υπνοπαιδεία; γνωρίζω κ εγώ κόσμο που θέλει ανοιχτή tv κλπ , συνήθως ο λόγος είναι πως φοβούνται το σκοτάδι μπορώ άνετα γιατι δεν κοιμάμαι με μαξιλάρια , ο τρόπος που κοιμάμαι είναι στην θέση που βάζουν τους νεκρούς στα φέρετρα μόνο που έχω τα χέρια μου κάθετα κ παράλληλα στο σώμα μου όχι δεν ακούω μουσική τύπου rock/metal/heavy metal etc για να κοιμηθώ , μόνο ήχους απο την φύση κτλ 2
livefreeordie Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 δεν ακούω μουσική με στίχους , ποιο πολύ προσπαθώ να βρω ήχους σαν αυτόν στο αρχικό μήνυμα για χαλάρωση κλπ. Δουλεύουν σε εμένα όχι δεν φοράω ψείρες γιατι με ενοχλούν, μόνο τα μεγάλα με το μαξιλάρι που καλύπτει γύρω απο τα αφτιά όχι δεν ακούω μουσική τύπου rock/metal/heavy metal etc για να κοιμηθώ , μόνο ήχους απο την φύση κτλ Tα μεγαλα ακουστικα μειωνουν καπως την ζημια αλλα και παλι ειναι βλαβερο. Αφου σου αρεσουν οι χαλαρωτικοι ηχοι της φυσης κτλ γιατι δεν δοκιμαζεις κανενα απο τα συστηματα ηχου που υπαρχουν (βροχη,δασος κτλ) κι ειναι ειδικα για υπνο ,μηπως σε βολεψει; 1
Vapir Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Tα μεγαλα ακουστικα μειωνουν καπως την ζημια αλλα και παλι ειναι βλαβερο. Αφου σου αρεσουν οι χαλαρωτικοι ηχοι της φυσης κτλ γιατι δεν δοκιμαζεις κανενα απο τα συστηματα ηχου που υπαρχουν (βροχη,δασος κτλ) κι ειναι ειδικα για υπνο ,μηπως σε βολεψει; θα το ψάξω thanks 1
gamanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Από το ηχείο του smartphone και τελείωσε. παλιότερα (και ειδικά φαντάρος) άκουγα με ψείρες για κάνα μισάωρο-μία ώρα για να με πάρει ο ύπνος, χωρίς να φαίνεται κάποιο πρόβλημα.
bluesattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πολλοί κοιμούνται με ανοιχτή τηλεόραση αλλιώς δεν μπορούν! Εννοειται ! Ειναι δυνατον να κοιμηθεις οταν επικρατει νεκρικη σιγη ? 1
mylo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εγώ κάθε βράδυ κινητό ακουστικά ραδιόφωνο και ραπτοπουλο. Συνήθεια πολλών ετών. Και όταν αλλαζω πλευρό τα βγάζω.
king2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Αντιθετως κανει και καλο.Προγραμματακια οπως white noise/relax melodies σε κανουν να κοιμασαι αρκετα πιο γρηγορα γιατι σε χαλαρωνουν.Αρκει να μην εχεις τερμα την ενταση δεν θα εχεις κανενα θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα