geodark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Πλησιάζει ένα ταξίδι που έχω κανονίσει για μερικές μέρες στην πόλη της Ρουμανίας. Θα μείνω στο Βουκουρέστι, οπότε θα ήθελα να μάθω σχετικά με μαγαζία τι αξίζει να επισκεφθώ. Γενικά για φαγητό, ποτό κτλ. Αξιοθέτα και μέρη για να πάω έχω κοιτάξει αλλά θα ήθελα να μάθω σχετικά και άλλα μαγαζιά πιο ψαγμένα πέρα από τα τουριστικά, που αξίζει να κάτσω για φαγητό και ποτό και όχι μόνο από tripadvisor κ.α
Miracle Worker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είναι αρκετά ακριβά γι' αυτό που θα περίμενε κανείς από Ρουμανία, ίσως πιο ακριβά και από Αθήνα.
PetrosPetrakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εγώ είμαι από Βουκουρέστι αλλά ζω εδώ έχω επισκέπτη την πόλη 6 φορές δεν είναι ακριβά όχι μόνο τα τσιγάρα.. Φαντάσου πως 1€ αντίστοιχει σε 4 Lei.. Που με 10 Lei σε κουρευουν και σε κάνουν τζιτζι
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 πριν ένα περίπου χρόνο πήγα με την κοπέλα μου . πολύ ωραίο μέρος και όχι ακριβά δεν είναι εμείς την βγάλαμε πολύ φθηνά.. αυτό που παρατήρησα ήταν πως ήταν ελαφρώς ακριβότερα ΜΟΝΟ κάποια πολύ εθνικά καταστήματα που έχουμε και στην Ελλάδα για ρούχα κλιπ κλιπ . Σίγουρα αξίζει να πάτε και λίγο παραπέρα στο μπρασοβ και στο κάστρο του δράκουλα καθώς και μέσα στο κτίριο που εδράζεται και το κοινοβούλιο .. είναι χάος
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Όντως να πάτε Μπρασοφ, είναι άλλο τις λίγες αξιόλογες πόλεις εκεί πέρα που μπορεί να δείτε κάτι. Οι τιμές είναι για φαι και καφέ κάπου 40-50% κάτω από την Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα